Electorala 2014
Aplicatia perfecta de lifestyle in Moldova
14:02, 6 Martie 2013
, INPRO

Leanca: Am aflat ca am sustinatori la PL si PD. Pot sa le sugerez sa creeze un club al fanilor


"Le sugerez deputatilor din PL si PD sa creeze un club al fanilor Iurie Leanca". Astfel a raspuns ministrul de Externe zvonurilor aparute in presa precum ca oponentii politici ar putea sustine un Guvern condus de el.

 

"Am aflat in aceste zile ca am multi sustinatori in randurile Partidului Liberal si Partidului Democrat. Pot sa le sugerez doar sa creeze un club al fanilor lui Iurie Leanca si eu voi fi onorat sa-l prezidez. Asta cu titlu de gluma", a specificat Leanca.

 

In cadrul emisiunii In PROfunzime, democratul Adrian Candu a declarat ca Iurie Leanca ar fi un candidat bun pentru functia de premier.

 

In sedinta din 5 martie, Parlamentul a votat, cu 54 de voturi pro, motiunea de cenzura asupra activitatii Guvernului Filat. Aceasta a fost sustinuta de deputatii PCRM, PDM, de catre deputatii neafiliati Mihai Godea si Sergiu Sarbu, precum si patru parlamentari din grupul socialistilor. 

Alte ştiri despre: iurie leanca, club al fanilor, pd pl,

Comentarii
Opiniile exprimate pe acest site nu coincid neapărat cu opinia Pro TV Chişinău. Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile comentarii. Administraţia site-lui nu cenzurează mesajele, dar va scoate comentariile care conţin cuvinte obscene.

14:39, 6 Martie 2013

VA SUSTINEM (de NOI )

SI POPORUL VA SUSTINE BRAVO MERGETI INAINTE SUCCES

15:30, 6 Martie 2013

XZS (de SSS)

PLDM SINGURA ECHIPA CARE POATE SA M-AI INA POPORUL IN PICIOARE PL SHI PD VAI DE CAPUL LOR TREB IMPUSHCATI CA PE NISTE CRIMINALI.

15:55, 6 Martie 2013

leanca (de ion)

Nu te da complet de rusine,Iura Leanca!!!Nu-i mai linge talpile lui Filat ca nu merita!!!Te descreditezi complet cu laudele tale pentru Filat.Ce,chiar te faci ca nu stii cum traieste lumea cu adevarat?De 3 ani suntem mai saraci decit am fost.Doar stii situatia reala!!!

16:00, 6 Martie 2013

... (de carizma)

PDM la sigur nu sunt sustinatorii lui Filat doar ca Leanca este o candidatura mai buna si are o prestatie mai buna in fata cetatenilor. PDM ca de obicei au idei foarte bune....mai rar asa politicieni!

16:04, 6 Martie 2013

m (de sanda)

Bravo,sa vazut ca a muncit.Cu toata stima si respectul fata de persoana data.

16:14, 6 Martie 2013

:) (de dumitru)

Domnul Leanca aveți și glume in program ... very cool ..... daca doriti infiintez eu acest club si puteti sa dati oponentilor adresa pentru a se alatura....:)))))))) ))))))))))))))))))) Va sustinem pina la capat!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

16:46, 6 Martie 2013

VEDEM TOTUL (de NOI )

DA CHEAR LEANCA E UN POLITICIAN BUN SI ARE CALITATILE BUNE PENTRU PREMIER NUMAI DACA NU L-A STRICA FILAT SI PE EL PINA ACUM NAM AUZIT SA FI FOST CUMPARAT .DAR ;;NU STIM EL POATE SALVA EUROPA PENTRU MOLDOCVA ;DA MAI PE SCURT DACA SE TINA DE POALELE LUI FILAT ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,, '

17:08, 6 Martie 2013

m (de sanda)

Bravo,sa vazut ca a muncit.Cu toata stima si respectul fata de persoana data.

... (de valca)

PLDM chear este o echipa formata din oameni competenti,tineri,fr umosi si destepti,da,a gresit Filat cu ordinele lui si l-au prins in tapa PD,dar daca ar fi sa se dee ascultarile lui Plahotniuc cu Zubco,cu procurorii s.a.ar muti toata natiunea,ca numai Filat a avut curaj sa-l dea jos pe Plahotniuc si a fost constient la ce merge si nu sa speriat,faceti concluzia corecta,dragi cetateni...

17:12, 6 Martie 2013

BRAVO (de ELENA)

Sint peste granita, si vizavi de evenimentele din tara, i-mi vine greu sa le explic italienilor ce se intimpla la noi in conducere. Dupa ei ,asa ceva nu se incadreaza in nici o ramca. Mi-i rusine de tara mea...... Noi aici ne-am creat o imagine de popor muncitor si onest, corecti si saritori la nevoie, dar voi, alesii ,pe care v-am votat , ne stricati imaginea, mi-i scarba de voi. Mai indemnati cetatenii sa revina in tara, sa investeasca in economie? La ce bun???? D-le Leanca ,admiratia mea. Aveti idei clare si ferme. Citisem aseara pe facebook, unde un baiat zicea: dupa rau neaparat vine si binele..... Sa speram ca e asa.

18:46, 6 Martie 2013

mnb (de nmb)

Lingai de a lui Filat sint foarte multi, dar oamenii cinstiti stiu ce trebue de ales, apropo de Italia, nu-ti fie rusine ku tara ta, la italieni nu e mai buna situatia, stai linistita si sterge baba la fund.

18:50, 6 Martie 2013

nki (de nkj)

Ka poprul va sustine, alegirile vor arata, am in videre de cei kare sint inkrezuti, de la PLDM, Vikol precis o sa va sustina impreuna ku Usatii si kontrabandistii, dar noi vom sustine oamenii cinstiti, ka au mai ramas si de acestea.

21:02, 6 Martie 2013

vadim (de taburca )

Unde e Demisia promisa rata....le .

09:18, 7 Martie 2013

premier (de Dodi)

Mai dihai ca la grădiniță. Oare noi am ales asemenea cetățeni încăpăținați, miofturoși, neserioși, mai dihai ca babele la piață. Ei nu au nimic matur în sine. Unul spune o prostie, altul, repede o comentează, spunînd o prostie încă mai mare. Unul nu s-a beșit, iar altuia deja î-i pute. Cu asemenea ”politicieni” nici la stînă nu ai ce face. Rușine.

10:36, 7 Martie 2013

te (de et)

Ma Iura, ma. Lumea inca nu te stie cine esti... Pot sa le spun eu ce magarii faci tu la Ialoveni. Locul cela de pamint, care rivnesti sa-l primesti gratis si care este proprietate privata o sa-ti stea in git si cred ca o sa te ineci. Masca ta de pe fata o vom scoate si o sa-ti aratam lumii adevarata fata a ta, iar reclama ieftina oferita de complicii lui filat din europa nu o sa-ti ajute sa te speli de toate magariile facute.

11:40, 7 Martie 2013

лянкэ (de руслан)

безсовестн ый высокомерн ый урод. На фиг нам такого премьера как лянкэ. Ничтожеств о. Разьезжает на деньги народа и устраивает театр с отставкой.. Дерьмо!

12:35, 7 Martie 2013

te (de et)

Ma Iura, ma. Lumea inca nu te stie cine esti... Pot sa le spun eu ce magarii faci tu la Ialoveni. Locul cela de pamint, care rivnesti sa-l primesti gratis si care este proprietate privata o sa-ti stea in git si cred ca o sa te ineci. Masca ta de pe fata o vom scoate si o sa-ti aratam lumii adevarata fata a ta, iar reclama ieftina oferita de complicii lui filat din europa nu o sa-ti ajute sa te speli de toate magariile facute.

catre et (de Nicu)

Daca ai argumente impotriva lui Leanca - zi la concret! De altfel masajul tau aduce a vorbe babesti nedemne de barbat ....

14:19, 7 Martie 2013

2 (de Sting)

ai sustinere deoarece nimeni nu mai vrea sa vie din nou filat la guvernare,ca cit timp a fost el nea ,mincat paduchii,,nimik nu a faku pentru a imbunatati situatia in tara

14:20, 7 Martie 2013

3 (de anatol)

leanca deaceia e sustinut findka e mai responsabil ca filat si poate va guverna bine,dar todeauna va fi condus de filat si nimik bun din asta nu va esi

15:36, 7 Martie 2013

Ciuntu (de Nicu)

Leanca nu te dorim !!!!!! Dute in Russia . Am o voma cind te vad .......scuze pentru dreptate .