Electorala 2014
Aplicatia perfecta de lifestyle in Moldova
08:59, 3 Noiembrie 2013
, PRO TV

VIDEO. 100 de mii oameni, potrivit organizatorilor, au venit in PMAN. Declaratia Pro Europeana, votata


VIDEO. 100 de mii oameni, potrivit organizatorilor, au venit in PMAN. Declaratia Pro Europeana, votata
Miting pro Europa in centrul capitalei. Formatiunile aflate la guvernare au incercat sa organizeze inca o Mare Adunare Nationala. Potrivit lor, peste o suta de mii de oameni au participat la manifestare, scandand ca vor in Uniunea Europeana.

 

Ora zece si jumatate. In piata vin din toate partile coloane cu participanti din toate raioanele.


Ora 11. In aplauzele si uralele celor adunati in piata, pe scena urca liderii celor trei formatiuni aflate la guvernare si presedintele Nicolae Timofti, care saluta multimea. Imnul Republicii Moldova este interpretat de soprana Valentina Nafornita.


In fata multimii care flutura stegulete, seful statului si-a amintit de Marea Adunare Nationala din 1989.

 

Nicolae TIMOFTI, PRESEDINTELE RM: "Ultimii 25 de ani ne-am adunat aici in momente de rascruce. Aici ne-am exprimat vointa de a fi liberi, de a ne constitui singuri viitorul. Aici am decis ca limba noastra sa fie scrisa si citita si de noi in grafie latina. Astazi ne-am reunit din nou pentru a intari legamantul pe care l-am dat in primii ani miscarii nationale. Parcursul proeuropean reprezinta sansa pentru a reface economia, a cladi o societate cu sens si viziune, inseamna circulatia libera a persoanelor simodernizarea tarii“.


Intre timp, oamenii au continuat sa se adune. 


Marian LUPU, LIDER PDM: „Faptul ca suntem toti aici este un mesaj clar: Moldova apartine Europei, vrem un destin european. Suntem pe drumul cel drept! La summitul de la Vilnius ni se va recunoaste un merit, ca Moldova si-a implinit toate angajamentele in Parteneriatul Estic, dar si ni se va intinde o mana - parafarea Acordului de Asociere la UE“


Ion HADARCA, LIDER REFORMATORI: ”Noi am ales sa fim europeni pentru a scapa de acestea, de frig, saracie, deportari si comunism! Noi suntem Europa! Europa e cu noi!”

 

Discursurile lor au fost intercalate cu mesaje venite de la cetateni din diferite raioane. Intamplator sau nu, liderul PLDM a vorbit ultimul, fara a citi de pe foaie.

 

Vlad FILAT, LIDER PLDM: „Dupa cum am promis, suntem foarte multi. Astazi suntem liberi sa alegem. Cred ca tara mea a ales binele, frumosul, un viitor sigur. Suntem europeni geografic, istoric, cultural, lingvistic. Am un mesaj pentru Europa, din aceasta Piata: chiar daca voi nu ne vreti, noi va vrem si noi va iubim!“


Desi comunistii au spus ca guvernarea a scos oamenii cu forta, cei cu care am vorbit noi spun ca au venit aici benevol, pentru ca isi pun mari sperante in integrarea europeana.”


Titus STIRBU si Mihai CURAGAU, OAMENI DE ARTA: "Noi azi sustinem aceasta guvernare, maine vom cere demiterea acestei guvernari, dar parcursul european e tot ce ne va ramane”


Cetatenii adunati in piata au adoptat si o rezolutie, in care declara integrarea europenea drept prioritate nationala.

 

Vlad CIOBANU, ACTOR: „Proclamam obtiunea pro-europeana drept singura corecta pentru viitorul tarii noastre si unica sansa pentru a asigura drepturile, libertate asi rposperitatea tuturor cetatenilor. Ne angajam, fiecare in activitatea si comunitatea sa, sa facem tot ce ne sta in puteri pentru a atinge obiectivele Republicii Moldova in calea integrarii europene. Solicitam partidelor din Coalitia Pro-Europeana sa dea dovada de unitate si maturitate, in numele intereselor nationale si a tuturor cetatenilor Republicii Moldova“

 
Premierul si presedintele Parlamentului n-au urcat pe scena, desi au fost vazuti in piata, alaturi de alti ministri si functionari. Potrivit politiei, in centrul capitalei au fost astazi peste 100 de mii de oameni. Reformatorii spun ca au adus 10 mii, PD-ul 40, iar liberal-democratii – 50 de mii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte ştiri despre: 3 noiembrie, manifestatie, pman,

Comentarii
Opiniile exprimate pe acest site nu coincid neapărat cu opinia Pro TV Chişinău. Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile comentarii. Administraţia site-lui nu cenzurează mesajele, dar va scoate comentariile care conţin cuvinte obscene.

09:23, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

09:39, 3 Noiembrie 2013

aa (de Andrei)

Este foarte bine-venita aceasta manifestatie. Eu cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie prezent. Politicienii nostri au muncit ani de zile ca Republica Moldova sa ajunga mai aproape de UE, iata ca acum am ajuns la portile Uniunii Europene si cetatenii trebuie sa contribuie si ei cu ceva! Aceasta manifestatie va fi contributia cetatenilor!!!

09:41, 3 Noiembrie 2013

a (de Nicolae)

Personal, am sa merg sa-l sustin pe Vlad Filat si echipa pe care o conduce. Cunosc ca anume dumnealui e cel ce a muncit cel mai mult pentru ca Republica Moldova sa se europenizeze. Cunosc putini, insa, datorita domnului Vlad Filat, Republica Moldova are cu 70 centre de sanatate mai mult in toate raioanele. Au fost reconstruite/constru ite zeci de gradinite si scoli, au fost construite apeducte in diferite localitati, drumuri noi!!!

09:42, 3 Noiembrie 2013

... (de ...)

nu se va termina cu bine acest miting, sunt mai mult decit sigura! pazea!

09:43, 3 Noiembrie 2013

))))))) (de George)

Cum spunea si cineva din PLDM, oameni buni, nu uitati ca mergeti deja pe drumuri europene, nu uitat ca consumati apa europeana(datorita statiilor de epurare construite prin proiecte din partea UE), sau cu binele va deprindeti repede si uitat de ce a fost?! Pentru cei ce au de gind sa voteze si sustin comunistii, actuala coalitie a construit drumuri, iar voi vreti sa-i aduceti pe cei ce au distrus tara inapoi?

09:46, 3 Noiembrie 2013

Mihai (de Mihai)

Tare nu-mi place mie ca, fiind ajunsi in fata portilor Uniunii Europene, cetatenii nostri se gindesc, da au ei nevoie de aceasta Uniune sau nu.

09:46, 3 Noiembrie 2013

... (de wal)

SLAVA BASARABIEI , ROMANIA PROPRIETATIA BASARABIEI .....

09:47, 3 Noiembrie 2013

Umorina (de Mihail)

Soția mea a fost impusă să iasă în stradă, la manifestația din 03 noiembrie, sub pretextul că vor fi dați afară de la serviciu (concediați). Ce felde dorință a oamenilor poate fi? Halal de așa Guvernare!

10:20, 3 Noiembrie 2013

toti uniti! (de politician)

Oameni buni, sa privim lucrurile real, noi DEJA mergem pe drumuri europene, noi deja consumam apa europeana, noi deja mergem la scoli europene, noi deja avem un sistem educational european! Sa nu uitam cite beneficii aduce in urma sa aceasta integrare europeana! Cetatenii nostri merita mai mult! Am sa merg in PMAN sa-l sustin pe domnul Vlad Filat, pentru ca anume dumnealui e cel ce munceste cel mai mult pentru ca integrarea europeana sa aiba loc!

10:20, 3 Noiembrie 2013

. (de BiancaT)

Tin minte timpurile pe cand erau comunistii la putere si cat de creu era prin diferite domenii vreau sa va multumesc domnule Filat pentru curajul de pe atunci si pentru sensibilitatea care o aveti fata de oameni, este greu dar asa se guverneaza cu probleme, cu mizerii dara sa trebuie sa mergem inainte. Eu as dori sa trageti atentia mai mult, acum la justitie pentru ca unii chiar merita sa stea la puscarie. In reste multa sanatate si mult norok la alegeri

10:21, 3 Noiembrie 2013

. (de .)

Eu,personal ,am sa plec azi in piata, pentru a demonstra pozitia mea de cetatean intru sustinerea integrarii Europene.daca nu fac acest pas degeaba mai traiesc in Republica Moldova.Pozitia oricarui cetatean fata de actualii guvernanti ne vom demonstra-o la viitoarele alegeri parlamentare,dar acum,cred eu,toata lumea democratica trebuie sa decida soarta Moldovei si nu a guvernantilor.Am participat la toate Marile Adunari Nationale si nu din dragoste fata de conducerea de virf a Tarii, dar pentru; grafie latina,suveranitate si independenta. Eu consider ca daca partidele au idei nationale,actiuni ce vizeaza interesul national trbuie de sustinut.Nu pierdeti sansa si veniti cu totii la mitingul din PMAN.Dumnezeu sa ne ajute!

10:22, 3 Noiembrie 2013

.asd (de aurash)

Am sa merg la miting, am sa merg sa-l sustin pe Vlad Filat si sa sustin parcursul european al Republicii Moldova! Vorbeste foarte convingator, are foarte multe performante si, anume datorita unora ca dumnealui, Republica Moldova profita de sprijinul Uniunii Europene

10:23, 3 Noiembrie 2013

dfgfgghg (de fghghghg)

Trebuie sa fii tare zapacit la cap si fara un pic de demnitate ca sa esi la chemarea a doi banditi (Filat si Plahotniuc) in PMAN.

10:25, 3 Noiembrie 2013

(de Eugen)

Im vine sa ping. Tara si popor tradat

sfsddf (de 123)

tu apartii casei de nebuni, cine ti-a dat acces la internet?

10:26, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

Vadim (de Vadim)

Am mai auzit de asemenea cazuri. Dar dati sa analizam situatia normal. Daca nu erau sa fie intr-un fel impusi, erau sa iasa, cu toata ca sustin integrarea europeana?! - Nu! Cunosc si eu oameni care sustin integrarea europeana, dar care nu erau sa iasa daca nu erau intr-un fel sau altul impusi. Ar trebui sa fim seriosi si sa intelegem lucrurile asa cum sint.

10:26, 3 Noiembrie 2013

CE TIMPENIE ... (de Alex)

70 -80 % AU FOST IMPUSI SA IASA IN STRADA SUB AMENINTARI CU CONCEDIERI ... IAR RESTUL SUNT PUSTANI DE 14 16 ANI SI MAI STRING CERSETOTRII SI BETIVANII DE PRI SATE HALAL DE ASA DEMOCRATIE SI GUVERNARE SI TINETI MINTE MOLDOVA NU E LA PORTILE UE DA LA FUNDUL EI SI ACOLO VA STA CEL PUTIN INCA VREO 20 DE ANI )))))))))))))) SI MAI BINE DE CIT CHELTUIAU ATITIA BANI PT RAHATUL ASTA AL LOR DE ADUNARE MAI BINE FACEAU REPARATII IN VREO DOUA GRADINITE

10:27, 3 Noiembrie 2013

" (de Vasile)

Domnule Filat, noi va sustinem! Republica Moldova trebuie sa mearga in UE, asta-i clar.

10:28, 3 Noiembrie 2013

JOS COMUNISTII! (de JOS COMUNISTII!)

A venit ziua in care putem sa le spunem un LA REVEDERE clar comunistilor! Ma bucur ca cei din actuala coalitie, in special cei din PLDM, au realizat in mare parte promisiunile pe care le-au facut, datorita acestor realizari, Republica Moldova este sustinuta de catre Uniunea Europeana!

10:31, 3 Noiembrie 2013

Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! (de Ion)

Seful directiei azi ne-a adunat in timpul mesei si ne-a spus pe sleau ca ne elibereaza din serviciu daca nu ne prezentam la miting. Eu am inregistrarea sonora! Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! Jos Coalitia criminala! Leanca la DUBA! Filat la DUBA! Plahotniuc la DUBA! Timofti la DUBA! Guvernul la DUBA!

10:33, 3 Noiembrie 2013

jale... (de mine)

Ati amagit poporul in aprilie 2009, ati amagit poporul in iulie 2009, ati amagit poporul in noiembrie 2010 si timp de 4 ani ati furat aceasta tara! Ati promis pensia minima de 300 EURO! Ati promis salariul minim de 500 EURO! UNDE-S? Ati furat Banca de Economii si Aeorportul International Chisinau! Ati furat 5 miliarde dolari din credite si granturi! Unde-s banii? Ati saracit aceasta tara, ati adus-o la mizerie si dezastru! Vom fi multi cind vom iesi sa va cerem socoteala! Vom fi multi in ziua cind vom cere demisia guvernului de hoti si criminali! Leanca la DUBA! Plahotniuc la DUBA! Filat la DUBA!

10:34, 3 Noiembrie 2013

Iesim in PMAN si cerem! Jos guvernul hotilor si criminalilor! Filat la DUBA! Leanca la DUBA! Plahotniuc la DUBA! (de sergiu)

Iesim in PMAN si cerem! Jos guvernul hotilor si criminalilor! Filat la DUBA! Leanca la DUBA! Plahotniuc la DUBA!

10:34, 3 Noiembrie 2013

JOS PLAHOTNIUC,FILAT,JOS CORUPTIA SI CONTRABANDISTII.MOLDOVA FARA CONTRBANDISTI SI CORUPTIONERI,FARA FILAT SI PLAHOTNIUC ,SI LUPU,PAVLICENCO SI TOTI CEI CARE AUTRADAT ACEASTA TARA (de GHIMPU)

JOS PLAHOTNIUC,FILAT,JOS CORUPTIA SI CONTRABANDISTII.MOLD OVA FARA CONTRBANDISTI SI CORUPTIONERI,FARA FILAT SI PLAHOTNIUC ,SI LUPU,PAVLICENCO SI TOTI CEI CARE AUTRADAT ACEASTA TARA

10:35, 3 Noiembrie 2013

a (de a)

Aha democratie, sa nu fie dati afara de la lucru- iaca motivul de ce au iesit.

10:35, 3 Noiembrie 2013

Тоць пе дата де 3 ноембрие ын ПМАН сэй спунем НУ ачестуй гуверн криминал. (de МОЛДОВАН)

Тоць пе дата де 3 ноембрие ын ПМАН сэй спунем НУ ачестуй гуверн криминал.

10:35, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

nu intelegi nimic (de gicu boiavicu)

bai Gicu da de unde te-ai luat cine ti-a zis ca oamenii sunt impusi cei care muncesc azi au fost scutiti de munca fiind socotita ca o zi lucratoare si daca au placere vin daca nu raman acasa ce prostii neintemeiate spui informeazate inainte de a te expune

10:36, 3 Noiembrie 2013

vor scoate studenti cu deasila in strada... (de Gheorghe)

Iata acestea vor scoate studenti cu deasila in strada ,cum a declarat tradatorul Sirbu. Findca pirghiile sunt in minile lor. In caz contrar mai multi decani risca sa-si piarda locurile calde de munca. Acestrea si bani au.Findca toate grandurile din UE se strecoara in buzunarele lor. Dar cred ca oameni ageri la minte nu vor sustine guvernarwea criminala. Si cum ei se gindesc sa stringa multa lume,daca dupa sondajele institutiilor loiale guvernarii,rese ca numai 15 % ii sustin. Deci voe fi minati in piata acele 15% de....

10:36, 3 Noiembrie 2013

Mincinosilor,un referendum va arata ce vor cetatenii.Atita FATARNICIE,MINCIUNI. A mai vrut filat sa organizeze dar repede sa razgindit.VA URASTE POPORUL,PLECATI CIT NU E TIRZIU. (de Nicu)

Mincinosilor,un referendum va arata ce vor cetatenii.Atita FATARNICIE,MINCIUNI. A mai vrut filat sa organizeze dar repede sa razgindit.VA URASTE POPORUL,PLECATI CIT NU E TIRZIU.

10:37, 3 Noiembrie 2013

azi minciuna nu va mai trece (de Radu)

Unde-s salariile de 500 EURO promise in 2009? de atunci au trecut 4 ani jumate!

10:37, 3 Noiembrie 2013

Iar ve-ti aproviziona studentii cu droguri si bauturi alcoolice ca in aprilie 2009? (de Dorin)

Iar ve-ti aproviziona studentii cu droguri si bauturi alcoolice ca in aprilie 2009?

10:38, 3 Noiembrie 2013

Prostimea (de natalia)

Sa prosteasca o tara intreaga si acum sa sustii ce? pentru care merite? ce fel de integrarea europeana??? HAHAHa. Mai bine am protesta ca "ne-au avut" din 2009. Iesiti prostilor si bucurativa ca vau furat, ca traiti in saracie... Meritati apluze turme de oi. Nu pot sa cred ca exista inca asa idioti care mai cred in Lupu, Filat si toata adunatura de mafioti. Lingatori de f....fara demnitate

10:38, 3 Noiembrie 2013

Pederastilor, vreti sa organizati GAY-prade in Chisinau? (de Tudor)

debiloizilor care sunteti platiti de Plahotniuc si Filat?

10:39, 3 Noiembrie 2013

vom esi sub Drapelul Rosu al comilor, si nu fiind platiti, ci de bunavoie pentru a cere capurile criminalilor liberali! (de Aurelian)

se pune intrebarea: pentru ce noi tinerii am esit ca niste oi in PMAN, pentru ce am destabilizat situatia si am adus tara pe marginea prapastiei? Filat, Urechean, Ghimpu, Chirtoaca ne-au promis o viata mai buna, ne-au promis salarii de 500 euro si locuri de munca, ne scoteau in strada platindu-ne cate 350 de lei pe zi! Au adus apoi fascistii din Romania care au devastat cladirile Parlamentului si a Presedentiei, acum duc tara de ripa! Cu ce ne-am ales noi? Cu cei 350 lei pe zi bani murdari de sange nevinovat! Acum ne-am convins ca comii promiteau putine, dar intradevar faceau ceva pentru tara noastra! acum ne-am convins ca am fost folositi! Noi nu vom uita ca am fost folositi ca carne de tun de catre criminalii Filat, Urechean, Ghimpu, Chirtoaca! Noi acum am inteles cine sint politicienii care doresc binele tarii! Acum va spunem ca nu ne vom mai lasa amagiti si platiti cu ziua de dragul celor 350 lei pe zi! Acum sintem in situatia cin vom esi sub Drapelul Rosu al comilor, si nu fiind platiti, ci de bunavoie pentru a cere capurile criminalilor liberali! Jos criminalii liberali! Jos Tradatorii de tara!

10:40, 3 Noiembrie 2013

Eu pentru Filat si Lupu pregatesc 20 de oua clocite! (de fost membru PLDM)

Marsaveniilor, ne-ati amagit si v-am sustinut! Ne-ati amagit si v-am votat! Aprope 5 ani aveti decind sunteti la guvernare si ati adus lara la saracie, haos, crima organizata, contrabanda! Ati furat 5 miliarde de dolari care i-ati imprumutat si ati bagat tara in datorii ca nici nepotii nostri nu vor putea da aceste datorii! Jos hotii si criminalii! Guvernu la duba!

10:40, 3 Noiembrie 2013

Vin-o si TU in rindurile noastre!!! (de Florinelu)

Intra in unull din partidele Coalitiei - PLR, PDM sau PLDM si devina pederast cu actele in regula!

10:47, 3 Noiembrie 2013

jgfh (de gfhj)

uitativa cite oi sunt duse la pascut de catre ciobenii de la guvernare :DDDDDDDDDDDDD

10:47, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

off (de ()

of...mare prosti.... asa cand in la alegerile din 2009 multe ni s-au promis...da ce sa facut.. ? asa sh acuma....kiar numai ies...shada tzapeni ei akolo ..

10:49, 3 Noiembrie 2013

abc (de abc)

ii cam skucina la dinsii acolo :D

10:50, 3 Noiembrie 2013

daaa (de ion)

DAR MIE ÎMI PLACE CUM BANDIȚII FILAT ȘI PLAHOTNIUC MANIPULEAZĂ CU PROSTALANII DE MOLDOVENI. MĂ AFLU DUPĂ HOTARELE MOLDOVEI ȘI MĂ RÎD DE NAȚIUNEA PROSTALANĂ ȘI IDIOATĂ. MII JALE DE VOI DEBILILOR. VAU FRECAT COMUNIȘTII ACUMA VĂ FREACĂ BANDIȚII.

10:50, 3 Noiembrie 2013

daaa (de ion)

DAR MIE ÎMI PLACE CUM BANDIȚII FILAT ȘI PLAHOTNIUC MANIPULEAZĂ CU PROSTALANII DE MOLDOVENI. MĂ AFLU DUPĂ HOTARELE MOLDOVEI ȘI MĂ RÎD DE NAȚIUNEA PROSTALANĂ ȘI IDIOATĂ. MII JALE DE VOI DEBILILOR. VAU FRECAT COMUNIȘTII ACUMA VĂ FREACĂ BANDIȚII.

10:50, 3 Noiembrie 2013

daaa (de ion)

DAR MIE ÎMI PLACE CUM BANDIȚII FILAT ȘI PLAHOTNIUC MANIPULEAZĂ CU PROSTALANII DE MOLDOVENI. MĂ AFLU DUPĂ HOTARELE MOLDOVEI ȘI MĂ RÎD DE NAȚIUNEA PROSTALANĂ ȘI IDIOATĂ. MII JALE DE VOI DEBILILOR. VAU FRECAT COMUNIȘTII ACUMA VĂ FREACĂ BANDIȚII.

10:50, 3 Noiembrie 2013

daaa (de ion)

DAR MIE ÎMI PLACE CUM BANDIȚII FILAT ȘI PLAHOTNIUC MANIPULEAZĂ CU PROSTALANII DE MOLDOVENI. MĂ AFLU DUPĂ HOTARELE MOLDOVEI ȘI MĂ RÎD DE NAȚIUNEA PROSTALANĂ ȘI IDIOATĂ. MII JALE DE VOI DEBILILOR. VAU FRECAT COMUNIȘTII ACUMA VĂ FREACĂ BANDIȚII.

10:51, 3 Noiembrie 2013

b (de ana)

nu am esit si sunt impotriva unor astfel de manifestatii, ne folosesc ca pe niste papusi ,ar trebui o revolutie si de dat toti afara din parlament ,guvern, etc.. rusine Md

10:52, 3 Noiembrie 2013

turma (de oleg)

Iata mintea moldovanului .... Vai si amar de noi

10:54, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

dsadas (de Vasea)

Folosesc resursele administrative.....d racii

10:54, 3 Noiembrie 2013

hm (de mumulel)

vorba ceea "multi dar prosti..."

10:54, 3 Noiembrie 2013

aa (de Andrei)

Este foarte bine-venita aceasta manifestatie. Eu cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie prezent. Politicienii nostri au muncit ani de zile ca Republica Moldova sa ajunga mai aproape de UE, iata ca acum am ajuns la portile Uniunii Europene si cetatenii trebuie sa contribuie si ei cu ceva! Aceasta manifestatie va fi contributia cetatenilor!!!

hai sa fim realisti (de Ion)

o mare parte din creierii tai au fost spalati baiete,cer scuze

10:58, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

asa (de petru)

analogic si eu. Dar nu m-am dus. Mi-am facut buletin

10:59, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

minciuni (de ion)

mihai sotia ta poate tea mintit ca sa iasa, ca tu nui dai voie, noi vom iesi de buna voie, asta dorim, de ce scoateti asa minciuni. oare nu vreti sa traiti mai bine.

10:59, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

nu e chiar asa... (de nu e chiar asa....multi au mers de buna voie...nu generalizatipentru toti ca nu e corect)

nu e chiar asa...nu generalizati...multi merg de buna voie

11:00, 3 Noiembrie 2013

TITANIC ???? (de ion)

cu piesa din TITANIC, auzita in piata la ora 11.00 totul sa dus sau se duce de ripa ?????????

11:02, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

trebuie sa dee dovada de verticalitate (de treubie sa dea dovada de verticalitate)

atunci cind dai dovada e verticalitate in tot ce faci,spui, vorbesti , nimeni nu te poate impune...nu traim in epoca medievala...deci...t rebuia sa raspunda promt....am parerea mea si de ea voi tine cont...

11:03, 3 Noiembrie 2013

nasiliniki... (de ----)

suki .....scolika mojnaaaa uje urodi......nasilinik iiii manieaki....

11:03, 3 Noiembrie 2013

Drum european (de ???)

daca era macar aproape de drum european cum spun unii atunci nu avea sa oblice bugetarii din toate colturile tarii sa vie in caz ca nu vo fi prezenti atunci concediati. cit tine de studenti la fel. Democratia nu prevede din cite stiu eu obligarea populatiei de a face ceva. asta e mai ceva ca pe vremea comunistilor

11:03, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

mai des transpotr gratuit spre chisinau (de toti taranii cu genti aduc mincare la copii)

eu de exemplu nu as zice ca au fost obligati oamenii, transportu a fost gratuit multa lume de la tara a venit cu genti enorm de mari , am vazut cu ochii mei cind veneau despre academiea de stiinte, unde se duceau oare cu gentoaeele celea?au profita sarmanii oameni ca e degeaba si au carat genti cu ei +flagulete cu drapelu

11:04, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

mda.. (de eu)

asa a fost mai mereu..

11:06, 3 Noiembrie 2013

opinie (de Eugen)

Eu personal voi vota comunistii - atunci macar nu vedeam toata porcaria asta la tv.

11:07, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

salut (de mihail)

aici inca ii poate santaja sa easa la mitinc... dar la votare nu va putia nimeni sa ma santajeza sa votez pe cine vrau,, aici totul se vede cine este si cine nu...asa la noi cu democratiea .. ii incarca in autobuze sii aduc cu forta

11:10, 3 Noiembrie 2013

(de Eugen)

Im vine sa ping. Tara si popor tradat

Trezitiva Oameni buni din era prostilor. (de Italia)

Sa esit asa lumea cind li sa furat bancile,aeroportul nu la asa prostii-LUME PROASTA TREZITIVA VA DUCE de Cap cum vor ei.

11:10, 3 Noiembrie 2013

bravo (de Cristi)

haha... unde sunt acum babele comuniste, cu mega revolutia lor ? Bravo coalitiei pro-europene!

11:10, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

ei (de danik)

hai nu f..te capu...faceti acum intrigi cind vi se stringe borta

11:11, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

raspuns (de roma)

in 8 ani de conducere Comunistii au bagat oamenii sai in toate organizatiile de stat si nu numai, posibil ca aceste "impuneri" sa vina din partea lor pentru a ponegri Cursul European al RM. P.S. Poate tu si sotia ta sunteti comunisti si de asta v-au impus!!!

11:11, 3 Noiembrie 2013

Nimik nu sa skimbat (de Dimon)

Ce za bred politicenii noshtrii nimik nau fakut numa promisiuni au dat totsi shtiu au trecut kitsi ani undes rezultatelele cineva poate sa le spuie! Is deacord ku persoana care a spus ca au fost inpushi oamenii sa iasa in piatsa marii adunaarii 20 de ani se scot oamenii asha shi acum la fel si pe timpul sovietic asha se skoteau

11:15, 3 Noiembrie 2013

Moldova-Europa (de traiasca moldova-europa)

toata sustinerea celor din strainatate va urmarim cu lacrimi in ochi!

11:16, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

nu au fost impusi nimeni (de ion)

Sotia ta unde lucreaza de unde sim noi ca nu esti um mebru comunist care vrea scandalo

11:17, 3 Noiembrie 2013

mafia (de valy)

La fel si sotul meu lucreaza la intreprindere de stat si la fel au fost obligati toti lucratorii sa iasa caci de nu sunt concediati ce fel de democratie poate sa fie vorba ,oamenii sunt obligati sa iasa si nu din propria dorinta o fac ,tara hotilor si mincinosilor ,la furat singuri dar la proteste au nevoie de oameni simpli...imi e scarba de asa oameni fatarnici pe care-i avem la conducere

11:18, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

RUSINE (de adrian)

aceasta manifestatie o sa-i coste foarte scump pe cei de la guvernare la urmatoaele alegeri.Pentru miting exista lista,insa votul va fi secret,atunci o sa-i vedem pe ei cum ne vor obliga sa-i votam....

11:18, 3 Noiembrie 2013

Luca@mail.ru (de Ion)

Oameni prosti. Mor de foame, pleaca din tara si tot sustin idiotii. Bag picioru de natie

11:19, 3 Noiembrie 2013

mmm (de mmmm)

idite liudi damoi.zanimatesi detimi, ne lijite jopi urodam, nu terpite ato nasilie, vsio 4to delaiut delaiut lish dlea sibe ne dlea naroda.......jalko

11:19, 3 Noiembrie 2013

(de demun)

Iata adevarul! Bravo PRO TV...

Filat (de Dimon Pokemon)

Ar fi bine personal sa te duci sa dai una :D ka mai mult a furat dekit a creiat II cunosku neamu lui shi mea pov pers despre el totul skrii shi tu balade despre el tsia platit kredka puca nu sintem la un nivel mare de creshterea economii sau tehnologie pentru sa il descrii in spre bine logik eshti kumparat de cineva

11:19, 3 Noiembrie 2013

unde-i dreptatea? (de Roman78)

ia impus pe toti si ia amenintat ca sa iasa la protest......ginditi -va la ceea ce faceti?....pentru ce voua uniunia europeana???....ce a facut pentru voi?.....Filat o face pentru el nu pentru tara P.....u

11:20, 3 Noiembrie 2013

asd (de Ig)

cu asa muzica se face manifestatia de se simte cit de pasnica poate fi....

11:21, 3 Noiembrie 2013

ss (de vasilica)

da intr-adevar majoritatea oamenilor au fost impus sa iasa la acest miting fiind amenintati cu demisia de la serviciu daca nu vor iesi.chiar daca citusi de putin sustin si eu integrarea europeana,dar nui frumos din partea guvernarii sa procedeze asa sa impuna lumea si sai santjeze cu demisia.NU VETI AJUNGE DEPARTE ASA stimata guvernare!!!!!

11:22, 3 Noiembrie 2013

.... (de waalle)

nici jumate din manifestantzi nu au vrut sa ieasa la miting.. asta este democratia in RM... rushine oameni buni

11:23, 3 Noiembrie 2013

//// (de ///)

prostilor!!!fac bani pe seama voastra

11:23, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

hahaha (de Petru)

Tu de ce vorbesti fara sa stii? Asa Moldova e plina de dobitoci si idioti care vorbesc numai ca sa arunce cu noroi in ochii altora. Civilizati-va si nu mai fiti asa rau, nu mai trageti tara de pantaloni in jos ca si asa suntem cu zeci de ani in urma de tarile sanatoasela infrastructura si la populatie.

11:24, 3 Noiembrie 2013

(( (de Rusine pentru popor)

cica au fost obligati....Noi automat singuri suntem obligati sa contribuim la eurpenizare....v-ati invatat cu totii ca cineva trebuei sa va faca, cineva va este dator sa va dea si tot asa...Nu dragi oameni, e timpul sa facem si noi insine cite ceva pentru tara noastra daca vrem un viitor mia bun, dar nu sa stam in pat acasa si sa asteptam sa vina la usa cineva s ane zica, na dragul meu bani de piine, sau viza s apleci oriunde iti pofteste sufletul....

11:24, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

yep (de Giku)

daca se organiza doar zi libera la lucru, lumea o folosea in scopuri personale, pentru ca-s moldoveni, asa ca unele inaspriri sunt necesare

11:25, 3 Noiembrie 2013

no comment (de no comment)

Bravo....In sfirsit o sa scapam de federatia russa

11:26, 3 Noiembrie 2013

Sa stea Europa la ea acasa! (de Basarabean)

As vrea sa traiesc intr-o societate in care orice alcoolic, narcoman, negru, arab, homosexual are mai multe drepturi decat un om normal? Nu as vrea!!! Si daca as fi lucrat intr-o organizatie de stat as fi preferat sa fiu concediat decat sa candidez pentru o societate bolnava de hipertoleranta cum este actualmente Uniunea Europeana!

11:27, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

serios? (de Petru)

ia scrie unde lucreaza sotia ta de e asa importanta ca a venit cel de la conducere si a amenintat-o? Daca are un sef prost nu inseamna ca a venit Filat cu Leanca si au amenintat-o. Psihologic, mesajul scris de tine este mai degraba comandat in scopul de a provoca asa ca las-o balta!

11:27, 3 Noiembrie 2013

eu nu vrea in europa (de INGA)

oAMENI buni cei cu voi???????????????? pentru ce-i sustineti? Voi va dati seama unde vreti? Noi pentru europa suntem niste sarantaci si rapanosi. Ia ginditi-va care din voi ar lua la el acasa un rapanos plin de paduchi? Ce interes are europa????? Ginditiva ce faceti

11:28, 3 Noiembrie 2013

UE.... (de Grisa Poama)

fugim in Europa ...da platesc in LEI:D

11:28, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

hhh (de gg)

eo inpus pe oamenii sa easa

11:29, 3 Noiembrie 2013

rusine (de anonim)

Foarte corect multi au fost amenintati...unii cu pierderea locului pe munca dar pe absolventi cu "daca vreti sa sustineti bacalaureatul sa iesiti la miting"...o politica de badjocor rusine

11:33, 3 Noiembrie 2013

matrix (de victor)

vreau sI eu sa-mi expun parerea: vad ca aici pe sait multi scriu de democratie,de drumul european,la portile uniunii europene!........... ......,eu nu inteleg,ce toata scaparea e in uniunea europeana,?problemel e foarte mari cu care se confrunta in realitate societatea nici nu se combat............sa lariile mizere de 2 lei,gestionarea aiurea a bugetului de stat.....coruptia,.. .cultura.....unde se duce draga cultura noastra?....tinerii nau locuri de munca,?daca vreti schimbare? undes toatea acestea?ce va doua uniunea europeana..ca asa tindeti spre dinsa?la noi tot e de rahat,nimic nu se rezolva....da iaca in uniunea europeana trebuie de intrat,,,ASTAI MISIUNEA NOASTRA!''....SI inca vad acum la protv.......cica.... ..........ZECI DE MII DE OAMENII SAU ADUNAT IN PIATA MARII ADUNARI NATIONALE.....!!!... .bla.bla.bla.....fac comaparatia cu cea fost la proclamarea independentei....... .................... de ce unii oamnei..sunt siliti de la serviciu....sa participe la acest eveniment......unde dracu vii democratia???noi parca participam in fimul asta..............MA TRIX......?traim intro lume....unde e democratie....tindem spre bine...........DA REALITATEA E CU TOTUL ALTA!!!

11:34, 3 Noiembrie 2013

(de Eugen)

Im vine sa ping. Tara si popor tradat

Unire (de StiflerUk)

Basarabia Unire! Romania Unire! Basarabia Pamant Romanesc!

11:34, 3 Noiembrie 2013

(de demun)

Iata adevarul! Bravo PRO TV...

dolar (de eoropa)

ce a construit?? ce a facut?? minciuni numai,toti xotii la puscarie ...Timofti nu vezi ca nu poate citi,"XAI moldova in europa"cine te asteapta sii cu veata voastra.VOTATI ANTIMAFIA MOKANU LA PUTERE NU VACARI SI PRESEDINTI DE KOLXOZURI.JOS MAFIA!!!

11:36, 3 Noiembrie 2013

mincinosi (de anonim)

cel fel de meeting oameni?? ce fel de democratie?? ce fel de meeting cu mituire de 50 de lei? rusine. meeting-ul se face cu doritorii, dar nu cu persoanele nevoiase care vin in piata de prin sate pentru 50 de lei.

11:37, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

EUROPA (de niki)

ASTA fratilor este democratie

11:38, 3 Noiembrie 2013

ads (de Sandu)

Nu stiu cine e la tribuna improvizata, e unul cu ochelari e ora 11,35....indruga verzi si uscate ca in UE rechizitile scolare mai ca sunt gratis De unde a luat asta??????

11:40, 3 Noiembrie 2013

www (de www)

trebue minati ca asa sunt moldovenii le vine mintea pe urma.

11:40, 3 Noiembrie 2013

politica (de Miriam)

Eu sint profesoara si n-am fost obigata sa ies in strada, nimeni nu m-a amenintat, mai taceti cu minciunile astea.Faceti ceva bun, decit sa vorbiti in vint!!!

11:41, 3 Noiembrie 2013

(de demun)

Iata adevarul! Bravo PRO TV...

neutrală (de adriana)

Auzi,Nicolae! Căndva am propagat și eu pentru ,,harnicul,,Filat.Ac um mi-am dat seama că el nu a făcut nimic bun pentru țară.La ce am ajuns? Cu ce e mai bine decît era la comuniști.Dar tu probabil că ești de la ,,cormușca,,lui.70 centre de sănătate?-Dar cît ne jupoae cu polițile de asigurare e clar că sunt din banii noștri.E mult de scris...dar...degeab a...

11:41, 3 Noiembrie 2013

(de Tory...)

Ciobanul știe unde să-și aducă Turma de Oi și Oițeee..

a (de a)

Retardat, dar daca eu nu vreu EU si nici nu cu uniune vamala? Oare nu-i dreptul meu de a vrea ce vreau eu? Oare asta-i demcoratia care vreti? Fix ca-n era comunistilor. Precum si incepe "liberatea" asta a noastra, asa si va continua.

11:44, 3 Noiembrie 2013

(de Foarte tragic....)

Condoleante apropiatilor...

provocatorilor pupcuristio comunisti (de Dan)

Lasati aberatiile, majoritatea au iesit deoareece ii doare inima pentru Moldova. Vou[, celor care puypa fundurile rusilor, vi-i ciuda. Nu mai puteti de ciuda ca au iesit multi

11:44, 3 Noiembrie 2013

ll (de Ana)

dar oare nu va-ti saturat mai cetateni ai RM sa auziti de ani de zile: scoli europene, moldova europeana, salarii mari.. si tot iesiti si credeti naivi, unde vis salariile mari si drumurile si scolile promise de ani de zile?

11:44, 3 Noiembrie 2013

jos mafiotii (de stefan)

Am impresia ca Dnul Lupu iar sta mai bine la un post tv sa conduca stirile sau sport !!! Succes pentru cei care merg in centru sa sustina turma si sa devina turma !!! Nu conteaza unde o sa va stringeti si cite mii miliooooooane o sa fiti voi !!! Oricum ei o sa decida pentru noi asa ca sa le fie convenabil !!!

11:45, 3 Noiembrie 2013

Bravo Moldova! Bravo celor ce stiu ce vor si aspira la o viata mai buna! (de xxx)

Anevois este drumul european, dar vom reusi! Indiferent de interesele meschine si egoiste, adevarul va triumfa! Doamne ajuta!

11:45, 3 Noiembrie 2013

(de pentru VASEA)

Sa-ti dai foc tie prostule, cu ce aceste persoane sunt de vina ca asa sau nascut. In loc sa ne deranjeze acei care sunt in jurul nostru si ne prezinta pericol, noi incercam sa le stricam viata altora cu ura si dispret.

Nu (de Elena)

Tu ai fost doar întrebat, alții au fost impusi, moldtelecom, inspectoratele fiscale etc etc etc

11:46, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

Nu e corect asha (de Eu)

Sunt deacord. Pe cei de la sate, i-a amenintat cu serviciul, shi i-a obligat sa vina. Toate rutele s-au anulat ca sa vina incoace cu oameni. Nu au studentii azi cu ce se intoarce in orash la studii

11:47, 3 Noiembrie 2013

(de ciumanaka)

reporterii de la acest post dau niste intrebari prostesti (undii Europa:D)hahah prosti

... (de Si pe tine )

Si pe tine te freaca negritosii

11:48, 3 Noiembrie 2013

In u_UE ne asteapta cinii cu colaci in coada (de Gheorghe)

Numai ce am ascultat iscursul d-lui Lupu. Si n-am auzit nici un cuvint despre succesele actualei guvernari. Am auzit numai niste promisiuni.luate din filme de fantastica. De ce n-a vorbit despre scolile lichidate. Despre cresterea somajului,despre cresterea saraciei,prin majorarea tarifelor la comunale si a preturilor las produsele alimentare.

11:51, 3 Noiembrie 2013

chisinau (de igor)

cei care au organizat toata manifestarea asta sunt nishte risuri, sa se duca singuri in europa!!!

11:53, 3 Noiembrie 2013

pentru jos mafia (de dsd)

care lucru duminica????? ahahahahahahahahhaha hahahahah nu stii ce zici

11:54, 3 Noiembrie 2013

aa (de Andrei)

Este foarte bine-venita aceasta manifestatie. Eu cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie prezent. Politicienii nostri au muncit ani de zile ca Republica Moldova sa ajunga mai aproape de UE, iata ca acum am ajuns la portile Uniunii Europene si cetatenii trebuie sa contribuie si ei cu ceva! Aceasta manifestatie va fi contributia cetatenilor!!!

fatarii (de eu)

ce au facut pina acum nimic nu se vede,minciuni.europa moare de foame,unde va porniti?

11:55, 3 Noiembrie 2013

(de ION)

BRAVO LUMEA !! FILAT SI PLAHOTNIUC SUNT NISTE BANDITI

ungeni (de alin)

hotii statului ii priviti in ochi

11:55, 3 Noiembrie 2013

Mafia (de Anonim)

oameni prosti.nu stiu ce vorbesc.europa nare nevoie de noi si nici noi de europa.

11:55, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

hf (de ana)

si nu numai ea.

11:59, 3 Noiembrie 2013

fghjk (de hjkll)

vorbesc la microfon tot hoti tilhari si minciunosi ca si cei de la guvernare

12:01, 3 Noiembrie 2013

(de MG)

Caracteristica a tuturor mitingurilor din moldova. Instinct de turma.

! (de ?)

esti bolnav la cap, ca gindesti asa! filat cit a stat prin guvernare numai la el sa gindit si a hotit cit a putut!

12:02, 3 Noiembrie 2013

dfgfgghg (de fghghghg)

Trebuie sa fii tare zapacit la cap si fara un pic de demnitate ca sa esi la chemarea a doi banditi (Filat si Plahotniuc) in PMAN.

da!!! (de ion)

foarte corect, asta o spun si multi, multi din cei care au fost impusi sa iasa in piata!!!!!

12:04, 3 Noiembrie 2013

jhfghrfghgjk (de de miku)

Dati sa ne amintim de biografia neagra a domnului Filat din anii 90! (de Istoria lui Filat) In 1998, Vladimir Filat achita fostului spicher al Parlamentului, Dumitru Diacov, suma de 200 mii de Dolari, pentru a deveni ministrul privatizarilor. Filat cind a fost director al departamentului privatizarii si administrarii proprietatii de stat. In urma privatizarii "Moldovapromstroiban k" prezent "Moldinconbank" FILAT a FURAT 5 milioane 326 mii de lei. A privatizat sanatoriul "Prietenia" din Sergheievka a fost vinduta cu doar 417 lei pe cind ea era estimata la cel putin 1 milion 528700 lei. Acele 6 fabrici de vin din Rusia parca au disparut fara urma in rma folosirii baghetei magice a lui Filat:"Orlovschii vinzavod", "Tverskoi vinzavod", "Votkinschii vinzavod"... Un lucru nu pot sa inteleg, cum timp de citiva ani 1998-2001 a dovedit sa Prihvatizeze :"Farmaco Chisinau", "Agropetrol", "Ciment", "Neptun Nord", "Inmancommetal", "Moldagrotehnica", "Piele", "Protos", "Ionel", "Faprochim" Este nevoie sa mai mentionez ca nenorocitul de Filat a mai prihvatizat si simpatica cladire de proportii considerabile care se afla la adresa bulevardul Stefan cel Mare 65 la intersectia cu strada Izmail vis a vis de magazinul Unic. Capodopera lui Filat este prihvatizarea Uzinei de ciment din Rezina, atuncea Filat a furat poporul moldovenesc de peste 14 milioane de $. Pe cind compania autohtona oferea 15 milioane $ Filat la vindut cu doar 200 mii $ companiei franceze "Finarge 26". A mai vindut teren din Rezina de 188,5 ha la un pret de 5,7 milioane lei, pe cind pretul real era de cel putin 113,5 milioane lei. Sa mai mentionez si prihvatizarea sau lichidarea pt cash a avioanelor MIG 29 si TU 154B. Ei cit pe ce sa uit, Filantropul nostru a mai prihvatizat 6 avioane Tupolev si a alungat de la lucru circa 200 de angajati ai companiei "Air Moldova". Î

12:04, 3 Noiembrie 2013

(de Foarte tragic....)

Condoleante apropiatilor...

Hai sa mai innebunim lumea oleak! (de Evropa)

100% de akord. halal

12:04, 3 Noiembrie 2013

La multi ani Tara! (de da)

oamenii sau mobilizat nu deaceia ca sustin conducerea Tarii,dar pentru ca vor o viata mai buna ,fara comunisti si fara actuala conducere,drumul nostru este in Europa!

12:06, 3 Noiembrie 2013

lui gicu (de lui gicu)

Serios au fost amenintati? 100 000 de oameni? cam nas crede

12:07, 3 Noiembrie 2013

Emoții (de Lila)

Locuiesc in Uniunea Europeana de citiva ani. Privesc cu mari emoții si lacrimi in ochi acest eveniment. Cu aceleași emoții ca ani in urma cind am participat la prima Mare Adunare Naționala. Numai asa vom cistiga, vom obține ce ne dorim. Trebuie sa se exprime oamenii. Numai împreuna , numai uniți. E adevarat ce scriu oamenii, atitea lucruri le avem in tara ce vin din partea Uniunii Europene si inca se mai găsește cineva , in situația țării din ziua de azi, sa fie împotriva??? Rusine.

12:07, 3 Noiembrie 2013

nu intelegi nimic (de gicu boiavicu)

bai Gicu da de unde te-ai luat cine ti-a zis ca oamenii sunt impusi cei care muncesc azi au fost scutiti de munca fiind socotita ca o zi lucratoare si daca au placere vin daca nu raman acasa ce prostii neintemeiate spui informeazate inainte de a te expune

tu (de bbb)

tu esti prostul, toti au fost obligati sa iasa!!!

12:14, 3 Noiembrie 2013

de de (de de)

asa a fost in 90 eram tinara ascultam cu sufletul la gura cuvinte frumoase credeam in tot ce zic si au trecut 23 de ani si atita amar si atita lacrimi si saracie prin care am trecut noi generatiia tinara de atunci nam mai vazut acuma iara strigate si vorbe mari si imi pare ca mai mult nu va fi nimic

12:14, 3 Noiembrie 2013

Pentru toti COMUNISTII (de Goghi)

Pentru TOTI DOBITOCII COMUNISTI care lasa cate un mesaj propagandist am si eu un mesaj. Eu nu ies in strada pentru Plahotniuc, Filat , Voronin sau alti banditi, eu ies pentru UE si pentru prosperitate. Si lasati prostiile ca nimeni nu a fost impus. Daca erau impusi , avea sa fie si maica-mea care-i profesoara.

12:18, 3 Noiembrie 2013

ccccc (de prostie)

Noi spunem domocratie dar ce fel de democratie daca armata este apolitica insa toti au fost amenintati de catre conducerea Ministerului apararii ca daca nu vor iesi la miting vor fi inscrisi in lista si trimisa la conducerea Armatei Nationale. Si aici iti pui intrebarea oare ce sa faci sa iesi sa stai ca multime sau sa nu iesi si sa nu primesti salarul in intregime?

12:21, 3 Noiembrie 2013

Bravo (de Grigorel)

Sau intrecut de 10 ori prognozele . Bravo pentru Organizatori

12:22, 3 Noiembrie 2013

aaa (de Andrei)

Republica moldova merita ceva mai mult. Republica Moldova merita sa fie in UE! In pofida tuturor amenintarilor venite din partea Uniunii Europene!!!

12:22, 3 Noiembrie 2013

(de Eugen)

Cel mai interesant este alt fapt, ca intervievati au fost mult mai multe persoane, dar sau aratat doar acei care se imcadreazamin stereotip, nu neg sunt din cei ce au venit din nevoie insa intervievind 3 oameni in cruce selectiv sa spui ca cei ce participa la miting 7dee nu au de ce au venit suna direct ca propaganda.

. (de .)

sunt deacord cu ce ai spus,oamenii nu au ce face sustin niste Mafiozi,care au promis multe pentru aceasta tara,dar nu au indeplinit nimik din ce au promis,numai fura banii de la oameni,RUSINE!

12:23, 3 Noiembrie 2013

mm (de Vadim)

Vreau sa spun ca luind in consideratie faptul ca la capitolul realizari PLDM sta cel mai bine, pot spune clar ca e partidul ce are grija ca viata cetatenilor sa fie una mai buna. Cu toate ca nu se afiseaza in public, ar fi bine sa mentionez ca in raionul Drochia, satul Tarigrad, satenii vor beneficia de apa potabila de o calitate mult mai buna. A fost dat recent in exploatare un apeduct cu lungimea de 45 mii de metri. Acest apeduct a fost construit sub conducerea ex-premierului, Vlad Filat.

12:23, 3 Noiembrie 2013

Vorbe goale (de Sergiu)

De la miting pro european, la manifestatie politica... Atatea vorbe goale, mi se face rau cand ii aud pe marii nostri demnitari care citesc texte ,,goale'' de pe foaie. Cu totii se ascund dupa mastile lor si vorbesc despre niste lucruri pe care probabil singuri nu le inteleg. Integrarea europeana se face prin fapte concrete, prin schimbare de mentalitate. Cum zice rusu, is satul de ,,pokazuha'' asta de ochii lumii. Comunisti, democrati, toti sunt o apa si-un pamant, care fac parte din acea categorie a ,,gospodarilor'' pe care ii intereseaza bunastarea si curatenia din curtea proprie, in rest, ii doare in cot de ,,spatiul public''. Plateste taxe, impozite, formale si informale, pentru ca sa vezi cum un functionar cu salariu de 3000-4000 lei isi misca hoitu prin oras in masini care consuma lunar combustibil care valoreaza mai mult decat acest salariu, ca sa nu mai vorbim de intretinere si alte cheltuieli adiacente. Ce investitori sa atragi intr-o tara unde majoritatea specialistilor sunt plecati peste hotare, unde exista acel impozit pe venitul operational de 3% la imm-urile care in mare parte deabea isi trag rasuflarea, unde birocratia iti pune o groaza de obstacole in diverse ramuri, unde unele dosare sunt fabricate la ordin politic iar altele sunt musamalizate...... E nevoie de specialisti la guvernare si nu ,,cumetri'', dar din pacate e cam greu sa-i gasesti la noi. Sunt si profesionisti in functii de stat, dar din pacate is cam putini si se afla in subordinea unor incompetenti cu functii mai mult oratorice decat administrativ-manage riale. Nu poti vorbi de patriotism intr-o tara fara viitor....

12:23, 3 Noiembrie 2013

John (de John)

Trebuie sa mergem in UE! Asta-i clar!!!

12:23, 3 Noiembrie 2013

greata (de natalia)

Teatru de papusi! Nu ma pot uita...nu-mi ajunge rabdare.Greata! vai de capul nostru!

12:23, 3 Noiembrie 2013

realitatea.. (de sint eu)

pe banii nostri stati tolaniti la soare...ati uitat ca multi vau votat lihniti de foame..politica e frumoasa degustati sampanie...de ce ati ajuns in parlament si nati murit in campanie????,,,iubit ine cum iubiti parfumurile tari ..cind va numim tirfe politice si mercenari...noi inghetzam in sali de scoala de la 6 7 ani...6 7 ore pe zi fara caldura mincare si bani.....rupem tacerea...asa sta treaba...au trecut 20 ani...sior sa mai treaca degeaba....sistemu e defect...noi ducem tara in spate....VREEM RESPECT..

12:23, 3 Noiembrie 2013

adler (de europa)

sunteti proshiti ca credeti in minciuna asta de integrare europeana

12:23, 3 Noiembrie 2013

Eu (de Vladislav)

Euv reau sa merg in UE si nu am sa le permit degradatilor comunisti sa ne distruga visul! Republica Moldova merita un viitor european!

12:24, 3 Noiembrie 2013

Da coi ii trebuie UE aista? Mai bine ni ducem in uniunea euro asiatica in RUSIA.Acolo pe nai ne asteapta riuri de lapte si maluri de ciocolata (de nebunul)

Noi in RUSIA vom fi foarte bogati pe nai rusii ne vor pune in parlament vom lucra doar in ofisuri dar in UE noi vam fi toti rabi ne vor pune sa moturam strazile

12:24, 3 Noiembrie 2013

tot eu (de eu )

Мы стали жить лучше, - сказало правительс тво. - Мы за вас рады, - подумал народ.

12:24, 3 Noiembrie 2013

INAINTE SPRE UE (de PANDA)

SANSA NOASTRA DE A SCAPA DE JUGUL RUS SI COMUNIST ESTE INTEGRAREA EUROPEANA... NU SUNT DOAR EU DE ACEASTA PARERE, SUNT 10 DE MII DE PERSOANE DE ACEASTA PARERE, UITATI-VA SI VOI SI FACETI CONCLUZII.

12:24, 3 Noiembrie 2013

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm (de Alfred)

Trebuie sa mergem in Uniunea Europeana. Acum avem tot sprijinul oficialilor europeni!

12:25, 3 Noiembrie 2013

Am inteles acum ce vor moldovenii (de ZAYETZ)

MOLDOVENII VOR IN UNIUNEA EUROPEANA SI PUNCT. ---------- MU LTUMIM ORGANIZATORILOR PENTRU TOT ----------

12:25, 3 Noiembrie 2013

re (de Royal)

din toata asta este si plusuri si minusuri ficare o sa se plinga si o sa sa bucure eu nu vad nica bun din asta suces la cei care vor Europa :)) europa are salariu 1200 euro da voi o sa aveti 1200 de p**li :)_

12:25, 3 Noiembrie 2013

Cine e cu noi, sa mergem spre UE (de Boris Budilnik)

SANSA NOASTRA DE A SCAPA DE JUGUL RUS SI COMUNIST ESTE INTEGRAREA EUROPEANA... NU SUNT DOAR EU DE ACEASTA PARERE, SUNT 10 DE MII DE PERSOANE DE ACEASTA PARERE, UITATI-VA SI VOI SI FACETI CONCLUZII.

12:25, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

jos mafia (de unknown)

foarte corect spus : din dorinta proprie va obligam sa veniti in PMAN

12:26, 3 Noiembrie 2013

Oameni buni, aduceti-va aminte ce a promis Filat (de Prudence)

TOTUL O SA FIE IN MOD PASNIC SI CALM!!! /// ASA SI ESTE!!! /// **************** BRAVO ORGANIZATORILOR***** **************

12:26, 3 Noiembrie 2013

tot eu (de eu )

Eu il voi vota pe d-nul Plahotniuc, numai asa om poate sa conduca o astfel de tara.

12:27, 3 Noiembrie 2013

PLDM II CEL MAI TARE! (de Ursul)

Cum spunea si cineva din PLDM, oameni buni, nu uitati ca mergeti deja pe drumuri europene, nu uitat ca consumati apa europeana(datorita statiilor de epurare construite prin proiecte din partea UE), sau cu binele va deprindeti repede si uitat de ce a fost?! Pentru cei ce au de gind sa voteze si sustin comunistii, actuala coalitie a construit drumuri, iar voi vreti sa-i aduceti pe cei ce au distrus tara inapoi?

12:27, 3 Noiembrie 2013

Jos mancurtii (de Mihai)

Drumul nostru european este singurul corect. Spre exemplu România ca cea mai săraca tare din UE mult mai mare ca cel din Ucraina, cazahstan sau Bielorusia . Presa rusa se joaca cu mințile moldovenilor zombati de ocupanti. Susțin aceasta manifestare

12:31, 3 Noiembrie 2013

Subiectul mesajului: (de Numele tau:www)

Mesajul tau: ce prosti sunt oamenii nostri cit o fost bine in europa noi nu am fost acum e jopa si moldova pleaca acolo tot timpu am fost in jopa

12:33, 3 Noiembrie 2013

(de demun)

Iata adevarul! Bravo PRO TV...

ser (de rusia)

niste pidari sinteti trebuiti zarviti azi

12:34, 3 Noiembrie 2013

(de sv)

pai au fost impusi sa iasa in piata . ca si studentii. sigur ca nici nu stiu pentru ce au esit. nu esiti veti avea probleme la serviciu, sau la scoala

aaa (de aa)

ai vreo 4 ani de cind traiesti pe zi ce trec tot mai bine si mai bine, si tot asa si o sa shiba peste 20 de ani, blea ni grata de voi lingailor, ce kiar nu vezi ce fac debilii istea de la guvernare

12:34, 3 Noiembrie 2013

deema_881@mail.ru (de DUmitru)

Buna ziua Eu nu am iesit in piata , si nu am sa ies pentru ca nu prin asa manifestatii se ajunge in europa da prin fapte reale, prin bagarea in puscarie a celor vinovati de coruptie omoruri de ex vinatoarea de la padurea domneasca ce poate fi mai simplu decit sa afle cine si sa pedepseasca organizatorii ca nu erau multi, ce sa facut? nimic nimeni nu e pedepsit, si sunt inca 1000 de exemple, imi pare rau dar e doar o manifestatie populista, bine ca si ea este de a arata comunistilor ca sunt si multi altii care gindesc altfel asta e unicul +

12:35, 3 Noiembrie 2013

EUjopa (de natalia)

Lasa-ti oamenii a vorbeasca nu mascaricii care au invatat textul scris la comanda... Strigati in gura mare MULTUMIM pentru saracie, pentru ca ne-ati furat, pentru preturile mari, pentru care copii cresc fara parintii, pentru batrinii care mor de foame, pentru lipsa locurilor de munca, pentru mizeria din tara, pentru faptul copii vostri si copiii copiilor vostri sunt asigurati cu vile peste hotare, pentru ca ne prostiti, pentru miile de oameni plecati peste hotare, pentru satele distruse...MULTIM DRAGI GUVERNANTI. Bravo moldoveni-MULTUMITIL E, pupatile minile!Lingeti f..... si iaca suntem in europa, nu simtii?In jur e doar europa...

12:36, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

super. (de linu.)

jIGODIE COMUNISTA FATATA DE NICUDUTA,LA TURBINCA SPURCACIUNIE.

12:37, 3 Noiembrie 2013

SUNTEM IN RAHAT (de 0)

SUNTEM IN RAHAT DOMNII MEI PINA LA GIT,EU NU TIN NICI CU DRACU NICI CU TAICA-SU,DAR SUNTEM CALARITI SI O SA FIM PINA NU NE-OM TREZI SI OM INCEPE A GINDI,TREBUIA DE FACUT MITING CIND AU DAT AEROPORTUL SI AU FURAT BANCILE,SI INCA CITE NU MAI STIM,DAR ASA SUNTEM NOI POPOR CE NE PLACE CALARITI SI DACA NU NE ATINGE PE NOI DIRECT E SI MAI BINE, MII SI RUSINE SA RECUNOSC ,DAR ASA SUNT SI EU ,SI AM EVADAT DIN TARA PENTRU AM PUTEA CRESTE COPIII INTR-O SOCIETATE SANATOASA.E GREU DE LUPTAT CU MORILE DE VINT,SI EU CARE AM VOTAT COALITIA CU IDEIA CA SE VA SHIMBA CEVA.....????

12:37, 3 Noiembrie 2013

/// (de ///)

majoritatea care vor in Europa nu au fost nicioadata acolo.

12:39, 3 Noiembrie 2013

(de demun)

Iata adevarul! Bravo PRO TV...

!!!!!!!!!!!!! (de abcd)

sus PLDM!

12:39, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

NU,NU,NU, (de SALAMINULUIES.)

O minciuna scrisa de o satana comunista.

12:40, 3 Noiembrie 2013

jos.... (de sanea)

sintem foarte prosti cind spunem MAI INCERCAM:......trebu de boicotat alegerile sa dispara toate aceste perosane din viata moldovei...nu avem noi nevoie de ei...au avut 20 ani sa ne scoata din saracie....

12:40, 3 Noiembrie 2013

Moldova fara oameni (de natalia)

cica avem un trecut tragic.... tragic inka o sa fie... viitorul care ni-l cream cu miinile noastre o sa fie tragic... n-o sa mai aveti cui arata emisiuni de genul "Moldova fara oameni", pentru ca si cei kare privesc acuma aceste emisiuni si acestia o sa fie prin Italia, Spania, FRanta.... Iata aceasta integrare europeana o sa ne lase Moldova fara oameni. 100 % ca motivul pentru care au venit la manifestatie este de a pleca din aceasta tara (vorbesc de acei care intradevar au venit benevol acolo).

12:43, 3 Noiembrie 2013

(de Stefan)

Iaca si oamenii din Ialoveni, sarmanii de ei. Domnii de la PD macar ne le-au spus unde merg Rusine organizatori!!!!!

svdfvf (de wegjerq)

nu la DUBA ci la DUBAI !!!

12:44, 3 Noiembrie 2013

dfgfgghg (de fghghghg)

Trebuie sa fii tare zapacit la cap si fara un pic de demnitate ca sa esi la chemarea a doi banditi (Filat si Plahotniuc) in PMAN.

sigur. (de v.v.s.)

Nu spala mintile oamenilor comunist borit indoua cu rahat rosu,la turbinca satana...

12:44, 3 Noiembrie 2013

Unire (de StiflerUk)

Basarabia Unire! Romania Unire! Basarabia Pamant Romanesc!

gef (de debilii)

debilii

12:46, 3 Noiembrie 2013

(de Liuda)

e timpul sa puneti cod la usa centrala sa puneti gratii la balcoane... Neujale nu ajunde la urechile primarii cita lume moare din acel bloc...

pentru UNITI (de natalia)

,,TOTI UNiTI! cit iti plateste nenea filat ca ii scrii poezii de dragoste...tu cind te uiti in oglinda nu iti vine sa-ti dai o palma, nu iti este mila de tine mascarici jalnic...

12:47, 3 Noiembrie 2013

Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! (de Ion)

Seful directiei azi ne-a adunat in timpul mesei si ne-a spus pe sleau ca ne elibereaza din serviciu daca nu ne prezentam la miting. Eu am inregistrarea sonora! Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! Jos Coalitia criminala! Leanca la DUBA! Filat la DUBA! Plahotniuc la DUBA! Timofti la DUBA! Guvernul la DUBA!

ce minciuni gogonate. (de de ris.)

Inca o potloaga comunista scrie minciuni.

12:49, 3 Noiembrie 2013

obligati (de student)

Am fost obligati de la universitate ca sa venim la aceasta manifestare! Sa mai numim asta democratie.

12:51, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

MINCIUNI GOGONATE (de minciuni)

Oamenii cu sira spinarii sanatoasa nu pot fi impusi de nimeni,dar daca-i sopirla,atunci bine au facut.

12:53, 3 Noiembrie 2013

sanky (de Sanky)

La multi ani Moldova!Cu Europa inainte!

12:56, 3 Noiembrie 2013

repetiei preelectorala (de ELENA)

Imi pare rau ca clasa noastra politica nu este in starea de a face lucruri concrete precum ar fi:stabilirea vinovatiilor din 7 aprilie, anchetarea lui Plahatniuc, anchetarea lui Voronin, verificarea modului in care a fost dat aeroportul. Niciodata nu ne vor primitI in comunitatea europeana atata timp cind sntem guvernati de niste oameni care fura ca in codru.Atunci care este rosult acestul minting????E un fel de repetitie preelctorala in care se spune NOI VOM FACE...cum sa faca acestia ceva cind nu pot imparti banii care au mai ramsa in tara asta... Imi pare rau ca fiind un tinar specialist a trebuit sa plec din tara din motiv ca acasa nu am vazut nici un viitor ..RUSIINE AIE

12:56, 3 Noiembrie 2013

(de Liuda)

e timpul sa puneti cod la usa centrala sa puneti gratii la balcoane... Neujale nu ajunde la urechile primarii cita lume moare din acel bloc...

catre tine (de sashk01)

Unde sunt scolile europene?????acele scoli unde invata clasa 3 cu 1 impreuna???acele unde profesoara de fizika face si matematica,sau cea de matematica face muzika????Astai scoala europeana????Nu va uitati numai in Chisinau unde parintii string banii pentru donatii,dar va readuc aminte ca MOLDOVA asta nu Inseamna Chisinau!!!!!Europa asta inseamna ridicarea preturilor la carbiranti fara motiv,shi desigur marirea preturilor la transport?????De drumuri brao nam ce zice,numai ca proiectul a fost initiat de pe vreme comunistilor,dar orikum Bravo ca se construiesc,dar in rest???

12:59, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

... (de Adina)

nu e adevarat. dece nu i-a interviu de la oameni care arata a Oameni, si care la sigur stiu pentru ce au venit.... sint nemernici in orice cotitura care pe linga faptul ca Guvernarea Comunista nu i-a instruit la scoala nici macar 4 clase apar in fata camerelor de luat vederi si o fac pe smecherii cica nu stiu....si atunci ce naiba fac in Piata, ca oile, unde e multime acolo si ei....... eu daca vad o adunare ma interesez cine sint si ce promoveaza, doar dupa aceea i-au decizia de a ramine sau ba, astia insa care cica nu stiu pentru ce.... chiar stiu foarte bine.

12:59, 3 Noiembrie 2013

(de Garik)

Doamne fereste ! Care Europa ? Uitati-va ce mutre au oamenii acestia,de parca sunt trimisi in Siberia. Moldovan prost macar sa sa intereseze unde si pentru ce pleaca. Chiar o turma de oi. Ne meritam soarta pentru ca suntem un popor prost care este usor de manipulat. Rusine !!!!

Vadim (de sashk01)

mai Vadim,tu vad ca parca intelegi,dar parca tot esti prostut.CUM INTRO TARA DEMOCRATA

13:00, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

fara hoti (de lili)

sintem deacord ca moldova sa mearga spe europa dar cum cu coruptiea care este in tara la putere

13:03, 3 Noiembrie 2013

pt cel ce vrea unire (de ???)

ea si te linisteste. mai bine ai zice ca Rominia sa vrea sa se uneasca cu Moldova. citi ani are Moldova si citi are Rominia? Rominia nea furat pamintul nostru. cei ce cauta unire pur si simplu vorba ceea" au auzit ca tuna dar de unde?" au auzitt ca trebuie unire dar pt ce?

13:05, 3 Noiembrie 2013

ss (de vasilica)

da intr-adevar majoritatea oamenilor au fost impus sa iasa la acest miting fiind amenintati cu demisia de la serviciu daca nu vor iesi.chiar daca citusi de putin sustin si eu integrarea europeana,dar nui frumos din partea guvernarii sa procedeze asa sa impuna lumea si sai santjeze cu demisia.NU VETI AJUNGE DEPARTE ASA stimata guvernare!!!!!

!!!!!!!!!!!!! (de ABCD)

EU NU CRED CA CINEVA A FOST IMPUS.DA,S-A ORGANIZAT,AU FOST PROPUNERI,INVITATII DAR NU M-A OBLIGAT NIMENI.DESTUL DE DEMOCRAT.DAR ASA A FOST SI LA COMUNISTI- DE MIC COPIL M-AU PUS SA STRIG TRAIASCA PCUS,URAA,-SI PENTRU CA NU AM DOVEDIT ODATA SA-MI PUN CRAVATA DE PIONER DE ACASA DA AM SCOS-O DIN GEANTA PIONERVOJATAIA MA BATUT... SI DACA VOR MAI VENI VRE-O DATA CINEVA LA PUTERE TOT ASA O SA FIE.CREZI CA TOBOSARII DE DRAGUL MUZICII BAT TOBA PRIN CHISINAU?

13:07, 3 Noiembrie 2013

HOTII (de SAH MAT)

Si sotia la fel a fost impusa sa iasa la manifestatie,uite asa ne manipuleaza hotii de la guvernare.

13:10, 3 Noiembrie 2013

(de pentru VASEA)

Sa-ti dai foc tie prostule, cu ce aceste persoane sunt de vina ca asa sau nascut. In loc sa ne deranjeze acei care sunt in jurul nostru si ne prezinta pericol, noi incercam sa le stricam viata altora cu ura si dispret.

Mart (de JOG)

dute prostule la CNAS si majoritatea angajatilor o sa iti spuna ca iau fortat sa iasa in PMAN

13:12, 3 Noiembrie 2013

aa (de Andrei)

Este foarte bine-venita aceasta manifestatie. Eu cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie prezent. Politicienii nostri au muncit ani de zile ca Republica Moldova sa ajunga mai aproape de UE, iata ca acum am ajuns la portile Uniunii Europene si cetatenii trebuie sa contribuie si ei cu ceva! Aceasta manifestatie va fi contributia cetatenilor!!!

ab (de de andrei)

Numai spune mai andrei , foarte mult au muncit pentru a-si umple buzunarele cu bani asta da munca dar pentru popor nimik ,0

13:13, 3 Noiembrie 2013

Mda... (de MG)

Sper ca macar o parte din sperantele noastre in legatura cu UE sa fie realizate. Dar am si o mare ingrijorare cand ma gandesc ce ar putea coruptia si mafia din moldova cu fondurile europene si toate investitiile :(

13:18, 3 Noiembrie 2013

TRĂIASCĂ REP. MOLDOBA (de NICU)

TRĂIASCĂ MOLDOVA CU POPORUL EI PAȘNIC ȘI MUNCITOR. MOLDOVA MERITĂ UN VIITOR EUROPEAN .

13:20, 3 Noiembrie 2013

miciuni (de miciuni )

magari estia dela conducere mint nici nu rosesc is animali rusine sa le fie au si ei copii si trebu sa se gindeasca ca de cei bogat cineva tot timpul il va pasi ca sai ia viata da ei is animali mari sa obligi omul sa iasa la protest amenitindul ca va fi dat afara dela serviciu daca nu esa la protest aestea nus bun de nimic tiesa europa lor pentru ei si nato tot oameni daca incas orbi si nu vad ce fac ei apu nam ce le face da eu pentru asa magari is contra si cu mitingu lor aiciea nu se va termina ca precum trimit saraci soldati la cosova pentru buzunarile lor animale da nu oameni asa oameni trebuesc inpuscati indracu

13:20, 3 Noiembrie 2013

daaa (de ion)

DAR MIE ÎMI PLACE CUM BANDIȚII FILAT ȘI PLAHOTNIUC MANIPULEAZĂ CU PROSTALANII DE MOLDOVENI. MĂ AFLU DUPĂ HOTARELE MOLDOVEI ȘI MĂ RÎD DE NAȚIUNEA PROSTALANĂ ȘI IDIOATĂ. MII JALE DE VOI DEBILILOR. VAU FRECAT COMUNIȘTII ACUMA VĂ FREACĂ BANDIȚII.

. (de Dima)

Like!Direct si frumos!

13:26, 3 Noiembrie 2013

(de iura)

cred ca-i vreun moldovean,sa deprins ca la noi

md (de katea)

eu am fost inpotriva la comunisti dar acum am vazut cine fura tara noastra

13:31, 3 Noiembrie 2013

draci (de Nicu)

Si la mine la serviciu au fost impusi oamenii sa iasa, dar eu in fata i-am zis ca nu voi face asa ceva si lasa sa ma concedieze poponarii de europeni. Si socot ca am ramas cu demnitate si soveste!!!!!

13:31, 3 Noiembrie 2013

.. (de ana)

unii as duca ca la hramul orasului,sa bee si sa danseze

13:40, 3 Noiembrie 2013

Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! (de Ion)

Seful directiei azi ne-a adunat in timpul mesei si ne-a spus pe sleau ca ne elibereaza din serviciu daca nu ne prezentam la miting. Eu am inregistrarea sonora! Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! Jos Coalitia criminala! Leanca la DUBA! Filat la DUBA! Plahotniuc la DUBA! Timofti la DUBA! Guvernul la DUBA!

POVESTI CU ZMEU :))) (de ALEXANDRU IOAN CUZA)

ESTE CHIP SEFUL DE DIRECTIA V-AU ADUNAT ASTAZI DUMINICA SI V-A SPUS CA VA ELIBEEAZA DIN SERVICIU:)))!!!!...O AMENI BUNI NU VORBITI PROSTII CUM PUTEAU FI FORTATI ZECI DE MII DE OAMENI SA MEARGA IN PMAN????...APARATUL ADMINISTRATIV AL MOLDOVEI NU DEPASESTE CIFRA DE 25 DE MII DE PERSOANE IAR BUGETARI SUNT SI EI IN JURUL LA 100 DE MII!!!!! VRETI SA SPUNETI CA TOTI CEI CARE AU IESIT IN PMAN SUNT CEI 100 DE MII DE BUGETARI FORTATI MEARGA LA ACEASTA MANIFESTATIE????:))) ))...HAI SA FIM SERIOSI!!!:)))

13:40, 3 Noiembrie 2013

ggg (de Eugen)

Trebuie sa fim cit se poate de uniti, sa ne debarasam de comunistii pe care ii mai avem in Parlament. Optiunea Republicii Moldova este clara, si e bine ca mergem in UE. Fiti siguri, acolo ne va fi mai bine! Priviti cita lume s-a adunat deja in PMAN. Bravo!

13:40, 3 Noiembrie 2013

(de Elena)

Dragamea sa ai curaj sa mergi inainte ca dumnezeu are grija de tot iti urez multa sanatate si tot binele din lume>apropo de nemernicul ala o sasi ia rasplata rota se intorce sa crezi in dumnezeu .....Draga Andreia te felicit in tot ce faci si te astept cu nerabdare in fiecare duminica.nu am cuvinte sa iti multumesc ca ai aparut pe micile ecrane ma bucur enorm de mult sint o fana andreiei marin inca o data te felicit.o data o sa_ti povestesc si viata mea.Mis dori din tot sufletul sa te cunosc fata in fata.inca o data te felicit pentru emisiunia Pretueste viata sucees.............

Assa (de Vartolomeu)

Adevarata RUSINE?

13:40, 3 Noiembrie 2013

fara comunist (de Turcanu)

SANSA NOASTRA DE A SCAPA DE JUGUL RUS SI COMUNIST ESTE INTEGRAREA EUROPEANA... NU SUNT DOAR EU DE ACEASTA PARERE, SUNT 10 DE MII DE PERSOANE DE ACEASTA PARERE, UITATI-VA SI VOI SI FACETI CONCiLUZII.

13:41, 3 Noiembrie 2013

Тоць пе дата де 3 ноембрие ын ПМАН сэй спунем НУ ачестуй гуверн криминал. (de МОЛДОВАН)

Тоць пе дата де 3 ноембрие ын ПМАН сэй спунем НУ ачестуй гуверн криминал.

1 (de 1)

acum incearca sa traduci

13:41, 3 Noiembrie 2013

RM (de Valentin)

Republica Moldova merita ceva mai mult! Politicienii au contribuit destul la integrarea europeana, ramine sa se exprime si poporul! In ceea ce tine de Rusia, nu vreau sa-i vad in ochi!!!

13:43, 3 Noiembrie 2013

))))))) (de George)

Cum spunea si cineva din PLDM, oameni buni, nu uitati ca mergeti deja pe drumuri europene, nu uitat ca consumati apa europeana(datorita statiilor de epurare construite prin proiecte din partea UE), sau cu binele va deprindeti repede si uitat de ce a fost?! Pentru cei ce au de gind sa voteze si sustin comunistii, actuala coalitie a construit drumuri, iar voi vreti sa-i aduceti pe cei ce au distrus tara inapoi?

:) (de :))

ai dreptate si PLDmistii traiesc in case europene doar ca tu traiesti in obseaga si bei doar apa europeana lingaule

13:44, 3 Noiembrie 2013

(de Liuda)

e timpul sa puneti cod la usa centrala sa puneti gratii la balcoane... Neujale nu ajunde la urechile primarii cita lume moare din acel bloc...

:) (de :))

domnul filat munceste cel mai mult la integrare europeana cu tigari dumnealui cit a fost prim ministru a construit o retea stabila de transportare tigari in europa slava filatelistului

13:46, 3 Noiembrie 2013

(de MG)

Caracteristica a tuturor mitingurilor din moldova. Instinct de turma.

lol (de L))

haideti sa va aduceti aminte de ce filat nu a avut nici o sansa cind a candidat pentru primarie? nu tineti minte parca toti strigati ca era contrabandist si hot in lege acum s-a uitat de dosarul deschis pentru contrabanda? filat trebuie sa stea la puscarie ca si plahotniuc si voronin

13:47, 3 Noiembrie 2013

(de serj)

pentru a da un ajutor social oamenilor saraci nu sunt bani nu este in favoarea lor dar la asa ceva se gasesc bani le filfie pantalonii sub pretecstul ca li se va taia salariul ca vor fi eliberati din functie au obligat lumea de aia nu au idee la ce au venit

:) (de :))

bravo frate un mesaj demn de cetatean al RM jos palaria

13:49, 3 Noiembrie 2013

))))))) (de George)

Cum spunea si cineva din PLDM, oameni buni, nu uitati ca mergeti deja pe drumuri europene, nu uitat ca consumati apa europeana(datorita statiilor de epurare construite prin proiecte din partea UE), sau cu binele va deprindeti repede si uitat de ce a fost?! Pentru cei ce au de gind sa voteze si sustin comunistii, actuala coalitie a construit drumuri, iar voi vreti sa-i aduceti pe cei ce au distrus tara inapoi?

a (de elmira)

este adevarat sunt mincinosi nu mai cred nimik

13:50, 3 Noiembrie 2013

Unire (de StiflerUk)

Basarabia Unire! Romania Unire! Basarabia Pamant Romanesc!

... (de walle)

Basarabia pamint Moldovenesc... ce unire ma? suntem in evul mediu sau ce?? ..suntem o natzie implinita, nu avem nevoe de romani, rusi sau europeni.. traitziva viatza in tzara voastra si nu cautatzi binele in promisiunile unor escroci

13:53, 3 Noiembrie 2013

dio (de andy)

Unire cu Rusia nu cu Uniunea Europeana!Rusia The BEST!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!GO RUSSIA!FUCK EUROPA!!!!

13:54, 3 Noiembrie 2013

dolar (de eoropa)

ce a construit?? ce a facut?? minciuni numai,toti xotii la puscarie ...Timofti nu vezi ca nu poate citi,"XAI moldova in europa"cine te asteapta sii cu veata voastra.VOTATI ANTIMAFIA MOKANU LA PUTERE NU VACARI SI PRESEDINTI DE KOLXOZURI.JOS MAFIA!!!

jopa nu europa (de ion)

majoritatea sau dus ca sa nu fie dati afara din lucru

13:54, 3 Noiembrie 2013

.... (de kostik)

как все фальшиво.. фу.. позор

14:00, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

03 (de 02)

Fuck you Spilberg end in Siberia Camuneaca

14:02, 3 Noiembrie 2013

dolar (de eoropa)

ce a construit?? ce a facut?? minciuni numai,toti xotii la puscarie ...Timofti nu vezi ca nu poate citi,"XAI moldova in europa"cine te asteapta sii cu veata voastra.VOTATI ANTIMAFIA MOKANU LA PUTERE NU VACARI SI PRESEDINTI DE KOLXOZURI.JOS MAFIA!!!

lol (de noob)

Fuck you loser noob go in Siberia camuneaca

14:03, 3 Noiembrie 2013

BG (de Pentru Bianca T)

Draga fetita, tie daca tio platit sa scrii asa aberatii, bravo tie, dar sa ma scuzi unde mai bine, eu is tinara da cind vad batrinii ca imbla in frig in ciupici de camera si maninca din urne, ma rupe. eu nu am sismtit nici o schimbare, si de drumuri europene, sa MA C...AC IN ELE, CA CRED CA VOI NU ATI VAZUT CHIAR DRUMURI EUROPENE

14:06, 3 Noiembrie 2013

dfgfgghg (de fghghghg)

Trebuie sa fii tare zapacit la cap si fara un pic de demnitate ca sa esi la chemarea a doi banditi (Filat si Plahotniuc) in PMAN.

BBBBBBB (de EUUUUUUUU)

NU NUMAI DOI BANDITIT, ACOLO SINT MAI MULTI TU CRED CA NU IAI OBSERVAT. OAMENI DEZININFORMATI SI CARE SE TEM DE AMENINTARI. EU IS MIKA DA NU MA TEM DE NEBUNII ACESTIA...CARE TUPA UCID OAMENI LA COMANDA CUIVA, FURA MASINI ETC...

14:06, 3 Noiembrie 2013

. (de andrei)

ca student la stiinte politice si economice as putea sa iti scriu citeva pagini despre globalizarea pietei de capital avantaje si dezavantaje, dar credca intelectul tau nu o sa iti permita sa asimilezi asemenea informatii!

14:07, 3 Noiembrie 2013

, (de andrei)

toti moldovenii vin un russia si lucreaza? din aproape 2 milioane de bastinasi citi sunt un rusia? de ce pentru acei 200.000 sa sufere toti? ca sa lucreze la stroika in rusia! ce limitat cultural esti! si vad ca scrii aicid e scoli prin sat?da? la bunei in satul cismea, orhei, era o scoala cu 3 profesori universali si 60studenti, de la clasa 1 pina in a 9!!!! nu lamureste-mi tu mie ce au insusit ei?!!

14:07, 3 Noiembrie 2013

. (de andrei)

Beneficiile pietei de capital asupra dezvoltarii economiei moldovenesti ar fi: - eficienta competitivitatea si sol­vabilitatea sectorului financiar; accesul societatilor noi la finantarea prin actiuni si/sau obligatiuni; descentralizarea proprietatii si a distributiei averii; solvabilitatea societatilor comerciale

14:12, 3 Noiembrie 2013

(de Ivasa)

Bravo protv asa ati informat poporul acesta nacagit cu gimpu de mna sa va luati .

JKH (de JKHH)

pROASTOOOOO, TU CHIAR CREZI CA O SA FIE VREUN REZULTAT???? TU CRED CA NU AI IESIT IN 2009, SI IN ALTE DATI, ASTA INAINTE DE ALEGERI EI CU PASI MARUNTI ISI FAC TERITORIA, DUTE SI ITI SCOATE PELIKULA ROZ DE PE OKI, IN MOLDOVA SINGUR SUPRAVETUIESTI CUM POTI. FURA SAU LUCREAZA CU 2000 LEI LA STAT. IDI TUSUISEA CU IDEI NAIVE

14:22, 3 Noiembrie 2013

nebuni (de vasea)

Oameni nebuni sunt care o organizat acest miting. Lumea din raioane nu aveau cu ce pleca la destinatie

14:28, 3 Noiembrie 2013

undes restul (de nif nif)

Au iesit 100 000 de mii da RESTUL SUNT CU RUSIA!

14:29, 3 Noiembrie 2013

Care unire? (de Igor)

Romanilor la fel le-a trebuit unire si la moment 15 romini lucrează pentru ca un Neamț sa trăiască bine. Intrebati oamenii de rind din rominia cum trăiesc acum mai bine sau invers. Da si la persoanele care au venit astăzi in piața le-au promis cite 100 lei pentru prezenta.

14:31, 3 Noiembrie 2013

daaa (de ion)

DAR MIE ÎMI PLACE CUM BANDIȚII FILAT ȘI PLAHOTNIUC MANIPULEAZĂ CU PROSTALANII DE MOLDOVENI. MĂ AFLU DUPĂ HOTARELE MOLDOVEI ȘI MĂ RÎD DE NAȚIUNEA PROSTALANĂ ȘI IDIOATĂ. MII JALE DE VOI DEBILILOR. VAU FRECAT COMUNIȘTII ACUMA VĂ FREACĂ BANDIȚII.

jale sa-ti fie mai intii de tine (de eugen)

vorbesti de parca nu ai fi parte din natiune, ai familie desteptule. identifi cate si deschide ochii e nenorocirea noastra comuna, si daca ai bunastare acolo unde esti oricum nu cred ca nu-ti pasa de ce se petrece in moldova. prin ceea ce ai scris demopnstrezi ca esti un cioban adevarat de la moldova. de fapt misiunea noastra , a celor care suntem peste hotare ar trebui sa fie ca prin ridicarea bunastarii noastre si a rudelor sa miscam si tara cu cite un milimetru inainte fiecare dintre noi. AI CEVA DE SPUS?

14:32, 3 Noiembrie 2013

.... (de kostik)

как все фальшиво.. фу.. позор

!! (de Serghei)

Va temeti nu? cam va venit timpu sa mai incepeti a respecta peticu asta de pamint, macar invatind limba lepadatilor!!

14:38, 3 Noiembrie 2013

.... (de kostik)

как все фальшиво.. фу.. позор

) (de :))

acum incearca sa spui cu voce tare in limba romana fie si moldoveneasca numai rapanule vorbeste limba de stat paginule moarte comunistilor si rusofonilor

14:41, 3 Noiembrie 2013

daq (de Pro Europa)

De nu ati fute voi capu tot va fi bine, daca sunte-ti cuntra nimeni nu va pune sa comentati asa ca vati inchis rusii dracului ce sunte-ti..

14:42, 3 Noiembrie 2013

Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! (de Ion)

Seful directiei azi ne-a adunat in timpul mesei si ne-a spus pe sleau ca ne elibereaza din serviciu daca nu ne prezentam la miting. Eu am inregistrarea sonora! Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! Jos Coalitia criminala! Leanca la DUBA! Filat la DUBA! Plahotniuc la DUBA! Timofti la DUBA! Guvernul la DUBA!

De eu (de Tttt)

Respect

14:46, 3 Noiembrie 2013

bxvc (de xcvb)

nu 100 mii oameni dar 100 de mii de OI OI ZOMBATE, OI MANIPULATE... O TARA DE OI MERITA O GUVERNARE DE LUPI

14:47, 3 Noiembrie 2013

fvfb (de mda)

Aceasta e democratia din MD au fost obligati studentii fiind amenintati ca nu vor sustine examenele, si oamenii de la sate au fost cumparati

14:58, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

vom fi mereu cu tarile civilizate MOLDOVA E TARA MEA SI A CELOR CE O IUBESC (de bravo basarabiea bravo poporul moldav basarabean avem un viitor corct noua si copiilor nostri)

SUNT ALATURI DE VOI FARATII MEI, VA DORESC MULTA SANATATE PUTERE SI PATRIOTIZM, IN CURIND VOI VENI ACASA VOI FI CU VOI ALATURI DE VOI, TE IUBESC BASARABIE, EUROPA ESTE DRUMUL CEL CORECT, MA MINDRESC CU CEI CE ISI IUBESC BASARABIEA POPORUL BASTINAS SI LIMBA ROMINA... AUSTRIEA LINZ CAHUL..

15:00, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

dar daca sotiea ta o punea cineva sa se prstitueze interesant ce facea?? facea oral ??? (de pentru mihai)

mihai comunistii bolsevici ocupanti tea f...t o viata si ai tacut ca o maimuta , dar acum maninci la rahat..

15:02, 3 Noiembrie 2013

(de Foarte tragic....)

Condoleante apropiatilor...

BASARA IEA ARE VIITOR, IN EUROPA (de bravo celor ce au organizat acest miting SA TRAIASCA BASARABIEA)

BRAVO TUTUROR CELOR CE AU ESIT IN STRADA SUNTEM UN POPOR BIRUITOR SI STIM CE VREM EUROPAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA

15:04, 3 Noiembrie 2013

vom esi sub Drapelul Rosu al comilor, si nu fiind platiti, ci de bunavoie pentru a cere capurile criminalilor liberali! (de Aurelian)

se pune intrebarea: pentru ce noi tinerii am esit ca niste oi in PMAN, pentru ce am destabilizat situatia si am adus tara pe marginea prapastiei? Filat, Urechean, Ghimpu, Chirtoaca ne-au promis o viata mai buna, ne-au promis salarii de 500 euro si locuri de munca, ne scoteau in strada platindu-ne cate 350 de lei pe zi! Au adus apoi fascistii din Romania care au devastat cladirile Parlamentului si a Presedentiei, acum duc tara de ripa! Cu ce ne-am ales noi? Cu cei 350 lei pe zi bani murdari de sange nevinovat! Acum ne-am convins ca comii promiteau putine, dar intradevar faceau ceva pentru tara noastra! acum ne-am convins ca am fost folositi! Noi nu vom uita ca am fost folositi ca carne de tun de catre criminalii Filat, Urechean, Ghimpu, Chirtoaca! Noi acum am inteles cine sint politicienii care doresc binele tarii! Acum va spunem ca nu ne vom mai lasa amagiti si platiti cu ziua de dragul celor 350 lei pe zi! Acum sintem in situatia cin vom esi sub Drapelul Rosu al comilor, si nu fiind platiti, ci de bunavoie pentru a cere capurile criminalilor liberali! Jos criminalii liberali! Jos Tradatorii de tara!

BRAVO MOLDOVA BASARABIEA NEAMULUI (de JOS COMUNISTII , JOS TIRFELE CE SE INCHINA CREMLINULUI)

TRAIASCA TRICOLORUL ,POPORUL BASTINAS BASARABEAN SI LIMBA ROMINILOR , NUMAI SPRE EUROPAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA BRAVO SUNTEM MULTI SI CORECTI STIM CE VREM. EUROPA E CASA NOASTRA

15:09, 3 Noiembrie 2013

JOS COMUNISTII! (de JOS COMUNISTII!)

A venit ziua in care putem sa le spunem un LA REVEDERE clar comunistilor! Ma bucur ca cei din actuala coalitie, in special cei din PLDM, au realizat in mare parte promisiunile pe care le-au facut, datorita acestor realizari, Republica Moldova este sustinuta de catre Uniunea Europeana!

hdd (de hdfh)

enumara te rog care mare majoritate au facut din ce au promis? imi pare ca degetele de la o miina o sa-ti fie prea multe

15:10, 3 Noiembrie 2013

nasiliniki... (de ----)

suki .....scolika mojnaaaa uje urodi......nasilinik iiii manieaki....

MOLDOVA ESTE TARA COPIILOR BASTINASILOR, B RAVO BASARABIEA , SUS DRAPELUL TRICOLOR ,SUS POPORUL CARE A INTELES UNDE NE ESTE CALEA SUS LIMBA ROMINA (de TRAIASCA BASARABIEA ROMINA)

SUNTEM BRAVO , CRED CA SUNTEM CINEVA , AM INVATAT LECTIILE , STIM CE VREM,,, BRAVO ASA ESTE UN POPOR UNIT SI PATRIOT, ASA VOM AVEA VIITOR NUMAI IMPREUNA SPRE EUROPA,, MA MINDRESC CU TARA MOLDOVA SI CU POPORUL EI.. COPII NOSTRI AU VIITOR... IN EUROPAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAA, JOS LIMBA OCUPANTULUI RUS, JOS BOLSEVICII CRIMINALI FASCISTI COMUNISTISOCIALISTI. . LIMBA ROMINA SI TRICOLORUL SUNT SFINTEEEEEEEE

15:14, 3 Noiembrie 2013

ATI VAZUT (de OCHILA)

BRAVO CONTECETENI AI MOLDOVEI.DA CEI CARE STAU CU NADEJDIA CA A SA SE INTOARCA INNAPOI COMUNISTII VINETICI ,OCUPANTII RUSOFONI ,S-ASI PUE POFTA IN CUI.INVATATI ROMINA ,ORI LUATIVA CATRAFUTELE SI IN SIBIRIA CALDUROASA SI PRIMITOARE.ATI BELIT COSORU.NOI AM ALES- DA VOI?

15:14, 3 Noiembrie 2013

(de Cristi)

Tare desteapta aia care a deschis gura la urma... "tî znaiș cî acolu undi merji dzăși acolu merji șî troletru"

ere (de serfe)

care Romanie?care basarabie?Rusia is the best nu te kika din picoare!

15:20, 3 Noiembrie 2013

rusia (de jos europa sus rusia)

numai cu rusia

15:22, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

europa (de valek)

cum poti sa spui ca a foat obligata lumea .....nu vorbiti prostii .....eu din placere am fcut asta .....finca eu vreau europa intelegi si nimenea nu ma obligt .....numai nu sriti prostii va rog frumos

15:25, 3 Noiembrie 2013

daaa (de ion)

DAR MIE ÎMI PLACE CUM BANDIȚII FILAT ȘI PLAHOTNIUC MANIPULEAZĂ CU PROSTALANII DE MOLDOVENI. MĂ AFLU DUPĂ HOTARELE MOLDOVEI ȘI MĂ RÎD DE NAȚIUNEA PROSTALANĂ ȘI IDIOATĂ. MII JALE DE VOI DEBILILOR. VAU FRECAT COMUNIȘTII ACUMA VĂ FREACĂ BANDIȚII.

bravooooooooooooo (de laurentio)

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO OOo

15:30, 3 Noiembrie 2013

prosti (de zoro)

ei aiureala o cheltuit banii nostri din nou,sau chinuit oamenii

15:34, 3 Noiembrie 2013

.... (de Anonim)

O sa murim de foame...

15:39, 3 Noiembrie 2013

... (de de Dorin)

Eu un singur lucru nu am inteles, oamenii au iesit la miting sau la concert ??

15:39, 3 Noiembrie 2013

(de Foarte tragic....)

Condoleante apropiatilor...

de la alex (de pentru alex )

alex tu esti invidios si prost iti urasti neamul poporul si stramosii, tara trebue sa mearga inainte indiferent cine vine si cine pleaca , tradatori ca tine nu au sfirsit bun

15:41, 3 Noiembrie 2013

(de Tolea)

E jale fratilor!!!! Vai de capul nostru,inka 1000 de ani o sa fim o tara de berbeci..

MAREA ADUNARE NATIONALA (de NICOLAE LUCASENCO)

AM FOST SI EU,AM ASTEPTAT DE MULTA VREME O ASA MARE ADUNARE NATIONALA,AM MERS BINEVOLNE SILIT DE NIMENI.IN COMENTARIILE DE MAI DE SUS SE SPUNE CA AU FOST SILITI SA VINA,MINCIUNI COMUNISTE REVANSISTE,OAMENII ERAU FOARTE BUCUROSI SI DACA O SA MAI TREBUIASCA O SA VINA.SUS UE .

15:47, 3 Noiembrie 2013

(de Eu)

Pro TV sunteti o televiziune care ar trebui sa fiti aproape de popor, dar voi sunteti aproape de groapa! Un eveniment istoric care ar fi trebuit sa-l descrieti intr-o nota pozitiva, dar voi nu stiti decit sa vedeti partea proasta a paharului.

wahahaha (de walle)

domnule Andrei, mai invatza ceva gramatica intii si dupa potzi sa te lauzi cu "intelectul" ..desi in cazul dvm ar fi mai bine sa no faci..)))

15:48, 3 Noiembrie 2013

grtg (de gt)

intr-adevar am fost obligati multi dintre noi

15:48, 3 Noiembrie 2013

Care unire? (de Igor)

Romanilor la fel le-a trebuit unire si la moment 15 romini lucrează pentru ca un Neamț sa trăiască bine. Intrebati oamenii de rind din rominia cum trăiesc acum mai bine sau invers. Da si la persoanele care au venit astăzi in piața le-au promis cite 100 lei pentru prezenta.

lucrez in germaniea am salariu mult mai mare ca a nemtilor de rind (de igor tu esti prost rau, cunosti doar litere)

igor te dai destept , dar daca taceai aratai mult mai destept, dute dar si tra4ste frumos in ceceniea ,dagestan ,samara ,rostov , tatariea, unde este un haos complet , tu nu ai creer ,ai loc gol in cap.. oamnii astea sunt fratii nostri sunt bastinasii nostrii sunt rudele noastre ,cum tu poti vorbi tot felul de lucruri contra , lingau prost ce esti..

15:51, 3 Noiembrie 2013

.... (de ....)

pro tv de ce nu ziceti citi oameni a fost impusi sa iasa in piata????eu personal stiu cum pe fiecare sef de diviziune sau primarie ia zis conducere sa vina cu cite persoane...de ce nu ati filmat cum autocarele de la nord pline cu oamenii plecau acasa finantate de indivizii astia...acolo sigur erau vreo 2 sau 3 procente de oameni care au venit de buna voie...

15:51, 3 Noiembrie 2013

.... (de kostik)

как все фальшиво.. фу.. позор

jos inchinatorii cremlinului criminal (de jos comunistii falsi , jos bolsevicii criminali ocupanti jos limba porcilor )

celor ce au un virus bolsevic nu le convine , pentru ca sfirsitul e foarte aproape, EUROPA ESTE VIITORUL COPIILOR NOSTRI..

15:51, 3 Noiembrie 2013

Europeana????? (de De o europeanca)

hahahaha. halal de asa manifestare pentru care lumea tre sa iasa in strada ca sa nu fie dati afara de la lucru. parerea mea e una........ La Moldova nu exista apa europeana ( cum scrie unul mai jos) la sate!!! ca toata lumea bea apa inca din fantana si de canalizare babele nici nu stiu ce inseamna acest cuvant!!! Ce e european la Moldova - doar preturile la produsele alimentare care sunt HOROR!!!!!!! si preturile la apartamente la Chsinau sunt mai mari decat in un oras de marimea Chisinaului din Germania!!!!!!!!!!!! !!!! - si asta la salarii medii de doar 2000 lei nu euro!!!! prostii si prosti cu carul si moshenniki cu sutele!!!!

16:03, 3 Noiembrie 2013

realitatea (de simplu)

Cum a demonstrat istoria imperiu vesnic nu exista. Cum au cazut toate guvernarile ce au existat asa va disparea in curind si Uniunea Europeana si Moldova ca de obicei nici nu va atinge faza de a se integra in UE.Nu vad nimic interesant de a sta in strada cu o bucata de materie legata de un lemn si a pierde timpul neproductiv)O zi buna tuturor!

16:08, 3 Noiembrie 2013

nu intelegi nimic (de gicu boiavicu)

bai Gicu da de unde te-ai luat cine ti-a zis ca oamenii sunt impusi cei care muncesc azi au fost scutiti de munca fiind socotita ca o zi lucratoare si daca au placere vin daca nu raman acasa ce prostii neintemeiate spui informeazate inainte de a te expune

prostia omenirii (de nika)

clar ca au fost obligati , si inca cite 200 sau 500 lei au primit pentru a fi prezenti, au fost adunati de peste tot, doar ca sa fie la numar ....rusine guvernarii..

16:10, 3 Noiembrie 2013

nu intelegi nimic (de gicu boiavicu)

bai Gicu da de unde te-ai luat cine ti-a zis ca oamenii sunt impusi cei care muncesc azi au fost scutiti de munca fiind socotita ca o zi lucratoare si daca au placere vin daca nu raman acasa ce prostii neintemeiate spui informeazate inainte de a te expune

vai de capul moldovanului (de de mine)

De ce nu spuneti despre amenintarile, presiunile si santajul asupra angajatilor sferei bugetare si institutiilor de stat pentru a iesi la miting? (de dgfdgsgf) De ce nu spuneti despre amenintarile, presiunile si santajul asupra angajatilor sferei bugetare si institutiilor de stat pentru a iesi la miting? De ce nu reflectati imagini cu oamenii platiti cu 200 lei pentru a fi adusi in Chisinau care si-au cumparat bere si beleasuri?

16:13, 3 Noiembrie 2013

Moldova fara oameni (de natalia)

cica avem un trecut tragic.... tragic inka o sa fie... viitorul care ni-l cream cu miinile noastre o sa fie tragic... n-o sa mai aveti cui arata emisiuni de genul "Moldova fara oameni", pentru ca si cei kare privesc acuma aceste emisiuni si acestia o sa fie prin Italia, Spania, FRanta.... Iata aceasta integrare europeana o sa ne lase Moldova fara oameni. 100 % ca motivul pentru care au venit la manifestatie este de a pleca din aceasta tara (vorbesc de acei care intradevar au venit benevol acolo).

... (de walle)

absolut deacord....

16:16, 3 Noiembrie 2013

La ce bun ? (de Andrei)

La sigur cu toții vrem in europa. Nuștiu ce fel de democrație are loc cind decanul intra și spune băieți și fete duminică la miting , vreți nu vreți plecăm ! E mai strașnic că puțini din grupă au rămas acasă , ci au plecat din cauza că DECANUL le-a spus așa.

16:17, 3 Noiembrie 2013

(de Tolea)

E jale fratilor!!!! Vai de capul nostru,inka 1000 de ani o sa fim o tara de berbeci..

moldova (de veaceslav)

Pai cum vreti sa se faca ceva deodata rabdare si daca vom fi fideli si vom sustine guvernare vom fi rasplatiti.La Multi Ani Moldova

16:23, 3 Noiembrie 2013

Hai la prosti......!!!!!!!! (de Larisa S.)

Mai oameni buni si popor nebun....!!!!! = eu am fost pentru acest guvern si m-am hirmuit cu toti comunistii si ce brinza ati facut si voi.....????? Comuni stii au facut un rahat si voi nici atit.....!!!

16:27, 3 Noiembrie 2013

Filat (de vicu)

Iaca si hotii vorbesc care au furat moldova

16:27, 3 Noiembrie 2013

(de Foarte tragic....)

Condoleante apropiatilor...

....... (de zz top)

Ne-au impus acum sa mergem, dar la alegeri nu ne vor putea impune. Sa stiti ca majoritatea care au fost in piata sunt gata de asi da votul contra acestei guvernari.

16:29, 3 Noiembrie 2013

harnic popor (de !!!!)

Republica Moldova bicsita de curnuti, vrea in europa

16:34, 3 Noiembrie 2013

a (de Jos Mafia)

vom trai mai bine atunci cind vor fi inchisi dupa gratii toti cei care ne fura.... dar sa fi fost voluntar aceasca adunare vor fi venit numai 5-15 mii dar nu 100....

16:35, 3 Noiembrie 2013

(de Ghenii)

99% nici idee nu aveau pentru ce au mers, in rest stiau ca dupa miting ii asteapta o masa si bautura, of folosesc lumea cum doresc, i-ai impus sa plece amenintindu-i cu eliberarea de la serviciu in caz contrar

rfdgdr (de fg)

cu siguranta nu spune minciuni,animalo

16:43, 3 Noiembrie 2013

(de Eugen)

Im vine sa ping. Tara si popor tradat

fir (de fio)

dalboiob

16:56, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

!!! (de Serghei)

Pai Gicu ce sa-ti spunem, vrei prea multe dar faci putin. Daca nu va pasa de viitorul vostru macar sa va faca sa va pese, caci altfel va paste comunismul din nou.

16:57, 3 Noiembrie 2013

Coruptia, (de John)

A spus vreo unul din organizatori ca principala piedica in calea europiana este coruptia?

16:57, 3 Noiembrie 2013

Mda (de Dima)

Nu conteaza cine a esit copii de 13 sau 16 ani betivi ,boschetari sau cum mai ziceti voi in comentarii,principal u ca au esit si nu stau ca voi ca niste bad...le si scriu tot felul de comentarii daca erai destept esiai si tu si nu scriea toate prostile

16:58, 3 Noiembrie 2013

(de Anonim)

Cei de la putere vor ramine MALDAVENI(hapsini) pe viata

Dute tu provocatorule si te joaca in contrastrike si nu minca aicea cac_t din gura (de AVATAR)

Hai sa mergem la PMAN si sa intrebam daca au fost obligati sau nu

17:03, 3 Noiembrie 2013

(de Liberty City)

Cum asha poti sa eshi cu deasila ? Voi Timptitilor intelegeti ca dupa ce veti eshi ap copii voshtri vor rabda toate astea ? DEbili plea .. Sau vi se duce lista cine a fost si cine nu ? Sau credeti ca daca nu va veti duce o sa va dee pe toti afaRA ? Si credeti ca asta nu ar bate la oki ? Mai ghinditiva cu capu vostru Ca mam Saturat De PROSHTI

hahaha (de XD)

hahahahhaahhahahahah hahahahhahahha,mor de ras!!!!!!))))))))))) )))))))))))))))desig ur ca in parlament o sa fiti, la stroit ofisurile de acolo,ca numai de asta si sunteti buni in rusia- la stroika!!!!!!!!!!

17:03, 3 Noiembrie 2013

d (de nelu)

nimeni nu a fost impus, oamenii vor asta, daca erau impusi aveau sa taca si sa nu strige, dc cind cel de la conducerea scriitorilor, cind zicea daca vrem cu CSI toti scrigau uuuuuuuuu, asta nu era daca era obligati, oamenii de buna voie s-au manifestat, iar cind a intrebati, vreti in europa? toti daaaaaa si miinile sus. ma bucur pt viitorul tarii noastre.. sintem pe calea cea buna

17:03, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

nustiu (de mm)

Eu de exemplu,si toti cunoscutii mei am venit de la 120 Km benevol cu o mare placere sa sustinam Pro-Europa

17:09, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

suntem impusi (de Oleg)

Adevarat,, astfel au procedat si profesorii colegiilor neau impus sa mergem sub pretextul ca nu ne va pene nota in diploma

17:10, 3 Noiembrie 2013

(de ioana maria)

Mare eveniment ,Europa e blocata de criza ei nationalii nu au de munca dar moldovenii trag nadejde ,vai de capul vostru ,hai la posti din Romania fug toti dar voi trajeti speranta ,mintea moldovanului cea de pe urma politicienii vor pune toate ajutoarele rambursate in conturi din bancile straine si Moldova tot in saracie va ramane t

berlin (de irofti ciocalau)

Mai la ce a ajuns moldovenii ?E batae de joc si haos in tara,de la ce au luat ca europa ne vor?Europa are nevoe de tari cu venituri,dar liderii de la cirmuire sau implut buzunarele,blestemat a sa fie ziua cind vau ales.Ar fi un mare plus sa ridice pensiile si salariile ca in europa,dar asa la ce bun sa alejem europa cu salarii si pensii moldovenesti dar jalea e mai mare cum nu vom fi de europeni, sarmanii Moldoveni de la tara sufera,cum au facut tizic asa si vor face.E timpul sa intelejem la ce ne duce mafia de la ghuvern in frunte cu Timofti,dar de fapt el nu poate hotari pentru dinsul Lupul Filat si mai sunt niste Dracusori mustacios si plescati .

17:15, 3 Noiembrie 2013

(de DE V.)

VAI DE CAPUL VOSTRU.....AM VENIT...MII RUSINE DE VOI NU STITI SA VORBITI DAR NU MAI VORBIM LA CA VATI ADUNAT ASTAZI SI DESPRE CE ESTE VORBA,CLAR CA A-TI IESIT LA PLIMBARE DACA TRANSPORTUL NU ERA GRATUIT ASTAZI NU SE MAI ADUNAU ATITEA NEBUNI SUNT SIGURA.

hguyo8 (de u-987)

poate ai un primar mai destept si curat decit filat

17:18, 3 Noiembrie 2013

(de sv)

pai au fost impusi sa iasa in piata . ca si studentii. sigur ca nici nu stiu pentru ce au esit. nu esiti veti avea probleme la serviciu, sau la scoala

lumea a fost inpuysa... (de Olga)

Sunt din asa organizatie si stiu ca lumea a fost inpusa sub pretextul ca vor fi dati afara de la serviciu daca nu vor esi in Piata.......sa fim seriosi...asta tu nu minciuni poporu..

17:20, 3 Noiembrie 2013

(de uraaa)

dar eu voi petrece cel mai probabil Revelionul la maternitate,.,...... ))))))))))))) abia astept sa-mi vad bebeul in brate...vor fi cele mai frumoase sarbatoir de iarna...

:) (de Olga)

desigur e dimocratie dictatoriala..sau mai precis dictatorie ferma....sarmana tara si popor..au fost inpusi si speriati

17:20, 3 Noiembrie 2013

citi nu au venit? (de citi nu au venit?)

au venit 100 de mii)))poate cifra nu e rotunda?)))restul 3 mln 472 mii au alta parere))); tactica asta merge foarte bine in tarile lumei a 3))), democratia de strada, unde 100 de mii i-si impun dorinta celorlalti)))), poate sa facem miting ca sintem pe continentul american si sintem tara dezvoltata?))))in timpul ce unii umbla cu manifestatiile, altii lucreaza, totul e ca de obicei)))

17:24, 3 Noiembrie 2013

as (de as)

numa prosti pot crede ca moldova va adera la UE

17:26, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

sotia ta, s-o dus cu altul bovino (de fghfgfg)

fghfghn

17:28, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

sotia ta acum e la miting in sauna (de ggggggggggggggggg)

gggggggggggg

17:30, 3 Noiembrie 2013

(de mery)

e din dubasarii vechi, familia stavila!

pina la alegeri n-ai sa ajungi, vei fi impus sa te arunci intr-o fintina comuneago (de ghmghm)

ghmghm

17:30, 3 Noiembrie 2013

(de vlad)

dar ce are blonda sexe cu testarea?????????cio banule

dap frrrrreeeeeeeeeecccccccccccccccccaaaaaaattttiiiiiiiiiiooooooooooooooooooooooooooooooo (de fghfghg)

fgfgfgh

17:33, 3 Noiembrie 2013

mmm... (de Aneeu)

Ce e cel mai amuzant este ca si printe comentatori aici pe site sunt de estea platiti de mafia lui Filat si restu hotilor, improvizati astazi in moralisti... Aici ne-au adus politicienii ordinari! Ministrii ce s-au vandut o viata-ntreaga. Parlamentari contrabandisti. Boala o avem in suflet, exista o epidemie infricosatoare de meningita morala, iar tara trebuia sa ajunga aici tarata pe marginea prapastiei de unii conducatori care sunt hoti la drumul mare. Traim intr-o lume fara onoare si fara limite morale. Cum as putea fi fericit? Vorbiti de clasa noastra politica, ei bine, ea confirma ca am ajuns o tara plina de secaturi. O tara minora, cazuta rusinos la examenul de capacitate in fata europei.

17:42, 3 Noiembrie 2013

europa fu (de natalia)

mai bine sa nu intram ca e mare jale aici la evropa.....o sa fim mai saraci ca niciodata

17:43, 3 Noiembrie 2013

Тоць пе дата де 3 ноембрие ын ПМАН сэй спунем НУ ачестуй гуверн криминал. (de МОЛДОВАН)

Тоць пе дата де 3 ноембрие ын ПМАН сэй спунем НУ ачестуй гуверн криминал.

U.E. NU ACCEPTA HOTII (de in U.E fara hoti.)

Desigur ca poporul ar dori sa se regaseasca in familia europeana unde sunt respectate anumite valori si principii. Dar manifestatia de azi este folosita de Hotii de la guvernarea ca o dovada ca au sustinerea poporului . Sa nu uitam ca cu conducerea pe care o avem, cu justitia care o avem, cu coruptia pe care o avem si cu hotii care "reprezinta" poporul nu vom fi niciodata acceptati in U.E.

17:50, 3 Noiembrie 2013

jos mafia, s.a. care sunt impotriva sutelor de mii care au fost azi in PMAN (de G.Maracina)

Sunteti niste PUPCURISTI comunisti si mincati c...t

17:53, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

da (de da)

Esti prost cu asa comentariu!

17:57, 3 Noiembrie 2013

Parere (de Cristian)

Lume...am mai votat o data in 2009 pentru schimbare istoriei...dar nu sa mai schimbat nimic tot traim intr-o tara ce cacat...si este o parere obiectiva

18:00, 3 Noiembrie 2013

a (de a)

O prostie, intru sustinerea luoi Filat. Majotritatea au fost impusi sa mergem in piata, in caz contrar au fost amenintati cu concediere si asta e democratie!!!! Rusine...

18:02, 3 Noiembrie 2013

Bani si suprematia fac totul (de Ion)

Asa numiti ,,parlamentari'' care vor sa ne duca intr-o mare groapa de nori din care sa nu mai putem iesi din i-a.Daca stau si privesc la vecini nostri Romînii,ce au ajuns bieti tarani de cind au intrat in Europa,niste oameni care traesc dintr-o piene si o pensie foarte mizerabila.Stiti de ce au ajuns asa pentru-ca la conducere au stat niste oameni incopetenti. Asa o sa ajungem si noi daca intram in Europa cu acesti ,,parlamentari''

18:04, 3 Noiembrie 2013

fdf (de au fost obligati)

au fost obligati ca sa iasa cu pretext ca vor fi concediati, ce fel de democtatie cind obligi pe cineva sa iasa la protext sa le fie rusine ca vor in euripa

18:09, 3 Noiembrie 2013

wahahaha (de walle)

domnule Andrei, mai invatza ceva gramatica intii si dupa potzi sa te lauzi cu "intelectul" ..desi in cazul dvm ar fi mai bine sa no faci..)))

:) (de :))

:) profesorule mai ia o carte de gramatica

18:10, 3 Noiembrie 2013

rfdgdr (de fg)

cu siguranta nu spune minciuni,animalo

Inchide gura satanistule (de AVATAR)

De la animala si aud

18:12, 3 Noiembrie 2013

shalala (de rrrr)

Ma uimeste faptul ca au organizat un miting fara rost, am senzatia ca cei care au iesit de buna voie nu au minte de loc. UE au precizat concret ca fara de Transnistria noi nu vom fi acceptati in alianta, din tara agro- industriala nici agricultura nu e la nivel, cine are nevoie de noi in Europa cu o economie bazata pe vinzare-cumparare??? . E clar ca buna ziua ca pentru cele trei partide e greu de rupt de la treuca tarii, interesant chiar nu se gaseste nimeni care ar vria sa schimbe inspre bine viata a 3.5 mln de oameni, chiar nu ii paleste in cap ca nu au sa eie cu ei nimic in afara de patru scinduri???????????? ???????

18:12, 3 Noiembrie 2013

(de vlad)

dar ce are blonda sexe cu testarea?????????cio banule

sds (de sds)

rusii nu au pus la nimeni hanul in git...berbecule!euro penii o sa ne frece la stinga si la dreapta...,si daca nu erau rusii sa ne sustina multi ani,nici de paine n u aveai acum,boule

18:15, 3 Noiembrie 2013

esdxhfjt, (de 03)

numai niste oameni prosti au fost la referendum so sa ajung in cur tati da nu in europa.....dobitocil or

18:17, 3 Noiembrie 2013

suntem impusi (de Oleg)

Adevarat,, astfel au procedat si profesorii colegiilor neau impus sa mergem sub pretextul ca nu ne va pene nota in diploma

Da tu poti sa atvecesti pentru vorbele tale (de AVATAR)

Hai sa ne intilnim vei avea curajul sa spui asta in fata??? AAaaa minciunosule

18:17, 3 Noiembrie 2013

nastiusa (de Nastiusha)

oameni buni nu intelegeti ,nu suntem noi oamenii in stare sa ne conducem nam fost creati pentru asta .atit tarile europene ce ne par dezvoltate economic chit si altele au probleme mult mai seriuase ca a noastre ,ceia ce vedem astazi sunt doar profetii facute de mii de ani in biblie ,cititi 2 timotei 3;1 pina la 5 si va veti vedia fata adevarata in oglinda .numai unul D-zeu ce nea creat poate sa faca ordine pe intregul pamint. daniel 2;44

18:21, 3 Noiembrie 2013

(de vlad)

dar ce are blonda sexe cu testarea?????????cio banule

werwer (de wrwr)

ei serghei....omu tia spus ca el a fost impus sa mearga......asta ca si cum tiar baga cineva tort pe git,si tu nu vrei....si til baga cu deasila siti spune na ca e gustos...macar ca tu vrei dor apa pura din fintina...!!!

18:23, 3 Noiembrie 2013

hahaha (de XD)

hahahahhaahhahahahah hahahahhahahha,mor de ras!!!!!!))))))))))) )))))))))))))))desig ur ca in parlament o sa fiti, la stroit ofisurile de acolo,ca numai de asta si sunteti buni in rusia- la stroika!!!!!!!!!!

cubja (de dorin)

si daca eu iti spun tie,ca am deja 5 ani de cind lucrez la banca in rusia,si nu la stroika,apoi ce?Mii jale de Moldova asta care a ramas.....oriunde e mai bine,numai nu in Moldova...sunt casatorit,si sa fi ramas in Moldova traiam mult mai rau,si nu injosi tu toti Moldovenii care pleaca in Rusia!Ca nu toti sunt buni doar de stroica!Sunt si aici si oameni buni,si oameni care te invidiaza!Dar,moldov enii de acasa sunt curve care nu stiu ce vor!Voi integrare in UE nu o sa aveti niciodata!pentru ca politicienii din Moldova,mereu au vorbit,si niciodata nu au facut nimic.In Rusia se executa!!!si nu sunt probleme cu economia,cum sunt in Moldova,pentru cei care stiu sa munceasca.Ma simt bine unde sunt si acasa,nu am la ce sa ma intorc.Vreti Unire cu UE-poftim!doar ca multe tari acum vor sa iasa din UE,si toata integrarea asta,e un teatru!pe care voi il credeti....sa vedeti voi,cum se va destrama UE asta,si o sa sugeti degetul!.....

18:25, 3 Noiembrie 2013

(de vlad)

dar ce are blonda sexe cu testarea?????????cio banule

3424243 (de 4324)

bai...bbb.....spune concret ceau facut acestea de la guvernare?si ce anume personal tiau facut....ca ii pupi in fund?

18:25, 3 Noiembrie 2013

(de moldova)

bravo!eu sustin naturalizarea,daca nu avem valori ne ajuta stranierii

banditii de Filat si Plahotniuc si Voronin impreuna.. (de de djoni)

da eu is deacord cu tine , ca popoar tradat , lumea a esit in piata , impusi , prostii macar trebuea sai informeze unde plec si pentru ce...

18:27, 3 Noiembrie 2013

Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! (de Ion)

Seful directiei azi ne-a adunat in timpul mesei si ne-a spus pe sleau ca ne elibereaza din serviciu daca nu ne prezentam la miting. Eu am inregistrarea sonora! Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! Jos Coalitia criminala! Leanca la DUBA! Filat la DUBA! Plahotniuc la DUBA! Timofti la DUBA! Guvernul la DUBA!

ha (de ha)

Ce sa cauti la Strasburg dobitocule. daca nu sustii calea spre UE? vai de cei intunecati!

18:29, 3 Noiembrie 2013

(de D.B)

O stina de oi!! care este condusa de un pastuh !! American !! prostolanilor !! macar nu stiti pentru ce luptati !!! oameni fara creer si viitor !!

rascoala (de djoni..)

da ar as fi deacord , numai ca alugam unii banditi , dar nu avem pe cine pune in loc , comunistii is si mai si..

18:29, 3 Noiembrie 2013

?,,,nu (de Klariss)

Ce coincidenta, in Franta au iesit in strada privind cresterea taxelor____va aminyesc ca FRANTA face parte din UE, unde ne grabim noi. De fapt noi, poporul simplu nu avem asa graba. Noi dorim salarii si pensii mai marisoare. Se grabesc Filatii si Lupii...Francezii contra taxelorn da noi pro taxe. Ce popor curajos mai suntem noi moldovenii. Va doresc succes si tare as vrea ca peste o saptamana Filat si Lupu sa organizeze un miting contra crestelor taxelor si marirea pensiilor si salariilor. Va las sanatosi. De la Paris, Klariss, o domnisoara de culaore.

18:31, 3 Noiembrie 2013

sigur. (de v.v.s.)

Nu spala mintile oamenilor comunist borit indoua cu rahat rosu,la turbinca satana...

efewfrd (de sfesf)

doamne..cita rautate,da voi nu v-ati saturat de atita politica...oameni buni,Europa are si lucruri bune,si lucruri rele!Rusia este la fel,cu bune si cu rele.totul e relativ..da terminati o data politica asta,si lucrati,si o sa aveti bani.Eu sunt In moldova,si am salariul 1000 euro,pe cale cinstita.nu am nevoie in veci de nimic,nici de o unire.lumea este lenoasa,si mereu cauta nod in papura....lasa'ti voi,ca cu rusia nu ne mai este rau chiar deloc...ce vreti sa va pupe fundul rusii?da cu ce ocazie?KAKOVA****?!n oi depindem de rusi,de gez..noi ce avem construit dupa razboi,a fost cu ajutorul lor,....doar ei au fost unicii care inca s-au mai interesat de soarta tarii.....dar,cu europa nu stiu,cine stie,in nemti,francezi nu am eu increder....ei,sunt ft smecheri,si tot interesul lor sa-si faca.........eu in orice caz,nu am frica,ori asa,ori altfel..bani am....Si va sfatui,luati si invatati bine,si bani si de toate veti avea!da,tat politica asta.....pierdere de timp..ba ca asa,ba altfel....

18:33, 3 Noiembrie 2013

Subiectul mesajului: (de Numele tau:www)

Mesajul tau: ce prosti sunt oamenii nostri cit o fost bine in europa noi nu am fost acum e jopa si moldova pleaca acolo tot timpu am fost in jopa

ftgtf (de fgbf)

maladet patsanu!drept!

18:33, 3 Noiembrie 2013

Vin-o si TU in rindurile noastre!!! (de Florinelu)

Intra in unull din partidele Coalitiei - PLR, PDM sau PLDM si devina pederast cu actele in regula!

ga (de gag)

Florinel,despre tot cine esti, iti spune numele,pidor!

18:34, 3 Noiembrie 2013

lol (de L))

haideti sa va aduceti aminte de ce filat nu a avut nici o sansa cind a candidat pentru primarie? nu tineti minte parca toti strigati ca era contrabandist si hot in lege acum s-a uitat de dosarul deschis pentru contrabanda? filat trebuie sa stea la puscarie ca si plahotniuc si voronin

fthbt (de fgbhfgh)

Voronin la conducere,nu la puscarie!

18:36, 3 Noiembrie 2013

BG (de Pentru Bianca T)

Draga fetita, tie daca tio platit sa scrii asa aberatii, bravo tie, dar sa ma scuzi unde mai bine, eu is tinara da cind vad batrinii ca imbla in frig in ciupici de camera si maninca din urne, ma rupe. eu nu am sismtit nici o schimbare, si de drumuri europene, sa MA C...AC IN ELE, CA CRED CA VOI NU ATI VAZUT CHIAR DRUMURI EUROPENE

esferf (de refter)

hooooooooo trezestete,sunt in Italia..membra a UE..tu stii,citi vagabonzi pe aici,drogati..te temi sa mergi pe drum......linistiti- va...e bine,asa cum stati...nu va para voua,ca Ue e miere............

18:37, 3 Noiembrie 2013

(de eu)

Pro TV sunteti de rahat! vedeti doar partea proasta a lucrurilor. cred ca ar trebui sa va luati o vacanta, sunteti cam obositi.

fdvfd (de fdv)

oi..prostule,la santier peste tot sunt tati betzijii..rusine,mar e lukru..nu cu asta se compara...ce nivel ai...ujas

18:38, 3 Noiembrie 2013

hm (de mumulel)

vorba ceea "multi dar prosti..."

o (de o)

Mai dracule... tu esti cel mai prost mi se pare. Comii va platit sa tulburati mintile oamenilor? La gunoi cu astfel de debili!

18:40, 3 Noiembrie 2013

(de Titi)

E la mintea cucosului ca la +20 grade sa avem caldura in calorifere. Nu mai este despre ce scrie in RM? Sau este din gasca lui Dodon care cauta ”nod in papura” primarului de Chisinau?

er (de rete)

lepadatura oaio ce esti tu...sa te pisi pe romana asta,Cu rusa si engleza ajungi departe da cu romana asta,stai kikashioaso doar in Moldova ta

18:40, 3 Noiembrie 2013

de Victor (de Un cetatsean)

Majoritatea din colegii mei,sub pretextul concedierii, au fost obligati sa iasa azi in PMAN... Bine macar ca nu n-au fost impusi sa plateasca din buzunarele lor calatoriia pina la capitala...Cel mai ridicol e ca 99% din colegii mei nu ca nu stiu pentru ce au fost trimisi la aceasta farsa-adunare,dar nici macar nu au prea fost la chisinau,deci mi-e frica sa nu se pierdut prin oras...Chiar si asa seful meu o va primi peste cap,deoarece nu a trimis numarul stabilit de 10 persoane,dar numai 6. Eu personal am scapat de acest miting doar prin aceea ca nu demult m-am intors dintr-o deplasare si am plecat sa-mi petrec timpul cu familiia.

18:40, 3 Noiembrie 2013

(de Lb, raspuns pentru)

(((((xxxxx (03.11.2013 20:09) taranu o venit la chisinau, o adus o torba de minacare la copii care ii locuiesc in Chisinau, o facut cumparaturi la piata centrala, si s-o dus fericit acasa!!!! o avut o duminica implinita, s-o plimbat pi dijeaba pin la capitala, si cu folos :) ))))) DAR D-MNEATA DUPA CUM AM INTELES ,,ESTI COPILUL ACELUI TARAN???, CARE NU FACE CUMPARATURI LA PIATA CENTRALA, DAR DE OBICEI FACI SHOPING,, SI STAI SI ASTEPTI SA VIE TORBA DE LA TARA,, SI ASTEPTI CA CINEVA SA-TI SCHIMBE VIITORUL TARII,,

fef (de dfvs)

vai,ai umor fin,placut!

18:41, 3 Noiembrie 2013

City (de Liberty)

OHO CITE MESAJE CUMPARATE ... xD

18:45, 3 Noiembrie 2013

europa (de valek)

cum poti sa spui ca a foat obligata lumea .....nu vorbiti prostii .....eu din placere am fcut asta .....finca eu vreau europa intelegi si nimenea nu ma obligt .....numai nu sriti prostii va rog frumos

brinza (de iulia)

Trezesteteeeeeeeeeee eeeeee omule!Eu,sunt din suburbie,si ni s-a spus,duminica obligatoriu la miting,daca nu concediere.Voi ce ,cu totu aiuriti?Treziti-va va rog....multa lume ,da muuuuuuuuuuuuuuuuult a a fost impusa sa vina,a fost acolo un procentaj din propria dorinta(tineret care nu prea are idee de nimic,betivi)eu am fost si stiu ce spun!Lumea a venit asa,ca la circ.unii nu au ce face acasa,si hai in piata,sa ne treaca timpul.E fals toata aceasta manifestare.Nu toti vor in Uniunea Europeana,pentru ca sesizeaza ca vom fi si mai si folositi.Nu dormiti,oameni buni!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18:45, 3 Noiembrie 2013

(de xxxoc)

5000 de Lei sau 5000 de Grivne ? :D

fdvgr (de retert)

la tzirk...

18:46, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

uoiu (de 7i)

corect.....corect... corect.....am fost toti obligati, dupa diferite amenintari....aici sint sigur ca sau spalat sute de milioane de lei......rusine celor de la guvernare

18:46, 3 Noiembrie 2013

))))))) (de George)

Cum spunea si cineva din PLDM, oameni buni, nu uitati ca mergeti deja pe drumuri europene, nu uitat ca consumati apa europeana(datorita statiilor de epurare construite prin proiecte din partea UE), sau cu binele va deprindeti repede si uitat de ce a fost?! Pentru cei ce au de gind sa voteze si sustin comunistii, actuala coalitie a construit drumuri, iar voi vreti sa-i aduceti pe cei ce au distrus tara inapoi?

b (de b)

)))))arata un drum de care vorbti,sau ....,asteptam

18:47, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

gh (de cjk)

asa si este...toti spun asa ceva..

18:49, 3 Noiembrie 2013

(de Foarte tragic....)

Condoleante apropiatilor...

bn (de hj,)

corect ..............

18:50, 3 Noiembrie 2013

berlin (de irofti ciocalau)

Mai la ce a ajuns moldovenii ?E batae de joc si haos in tara,de la ce au luat ca europa ne vor?Europa are nevoe de tari cu venituri,dar liderii de la cirmuire sau implut buzunarele,blestemat a sa fie ziua cind vau ales.Ar fi un mare plus sa ridice pensiile si salariile ca in europa,dar asa la ce bun sa alejem europa cu salarii si pensii moldovenesti dar jalea e mai mare cum nu vom fi de europeni, sarmanii Moldoveni de la tara sufera,cum au facut tizic asa si vor face.E timpul sa intelejem la ce ne duce mafia de la ghuvern in frunte cu Timofti,dar de fapt el nu poate hotari pentru dinsul Lupul Filat si mai sunt niste Dracusori mustacios si plescati .

fter4t (de refr)

la culcare toti,ajunge atita politica..e clar ca buna ziua,ca in Ue noi nu ne vom integra niciodata,nu ne trebuie...in Ue acum sunt probleme,..peste tot sunt probleme indeopste...faceti-v a fiecare cu mina lui bani,si va ajunge sa frekati bila

18:53, 3 Noiembrie 2013

(de EU)

E FOARTE TRIST SA CITESTI ASA MSAJE; IMI PARE FOARTE RAU CA NOI NE RIDEM IN HOHOTE DE NOI; doar toti veniti in piata sint rudele tuturor . Ce facem noi ca sa fim mai aproape de sat?Nimic. Nici cei veniti la oras din sate si nici guvernatorii.Cu lumea trebue dus dialog continu ,nu de citeva ori in4ani la alejeri.Si acei care nu sint alesi la guvernare trebue sa se duca in sate sa lucreze ,sa ajute poporul ; da noi poporul le finansam compania electorala cu milioane de lei.Pentru ce?Pentru a lipi pe stilpi fotografii ? Lamuriti poporului ce-i asta,pentru ce procedati asa.Apropietiva de popor nu va rusinati.Cui faceti leji?SI ATUNCI VA FI MAI SIMPLU DE FACUT PRIMII PASI SPRE europa.Alta cale nui- numai spre EUROPA!!!

edtg (de ee)

Tu spui minciuni mari!Ai fost obligata intr-o oarecare masura!

18:53, 3 Noiembrie 2013

ingano (de tamara)

nu au venit de buna voie, in piaza, au fost speriiazi shi ameninzazi ca vor pierde serviciul daka nu se vor prezenta, pe tarani iau luat ku bombonica, ar trebue de eliminat pe totsi potlogarii astea

18:54, 3 Noiembrie 2013

(de Altul)

Dar tu ce ai facut bai jadino, rusafon ib..nii. Sa te vad eu pi drum pi tine te manink de jiu, organule si esti tu.

rtr (de rtr)

drept!

18:55, 3 Noiembrie 2013

(de victor)

Filat primul bandit din moldova

ryt5r (de tghrt)

asa vorbesti,de parca europa ti-a fakut tie personal vre-un bine,si pe rusi sa nu veziin ochi...nu fi prost

18:57, 3 Noiembrie 2013

JOS COMUNISTII! (de JOS COMUNISTII!)

A venit ziua in care putem sa le spunem un LA REVEDERE clar comunistilor! Ma bucur ca cei din actuala coalitie, in special cei din PLDM, au realizat in mare parte promisiunile pe care le-au facut, datorita acestor realizari, Republica Moldova este sustinuta de catre Uniunea Europeana!

hgrt (de hjgfkfc)

laso mai moale

18:58, 3 Noiembrie 2013

La ce bun ? (de Andrei)

La sigur cu toții vrem in europa. Nuștiu ce fel de democrație are loc cind decanul intra și spune băieți și fete duminică la miting , vreți nu vreți plecăm ! E mai strașnic că puțini din grupă au rămas acasă , ci au plecat din cauza că DECANUL le-a spus așa.

rtrt (de fgfr)

noua prodecanul fix asa ni-a zis,la mititng duminica frumusel.iaka'vedeti ce risuri avem noi

18:58, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

TRIST !!! (de eu...)

REGRETABIL ACEST FAPT !!!

18:59, 3 Noiembrie 2013

berlin (de irofti ciocalau)

Mai la ce a ajuns moldovenii ?E batae de joc si haos in tara,de la ce au luat ca europa ne vor?Europa are nevoe de tari cu venituri,dar liderii de la cirmuire sau implut buzunarele,blestemat a sa fie ziua cind vau ales.Ar fi un mare plus sa ridice pensiile si salariile ca in europa,dar asa la ce bun sa alejem europa cu salarii si pensii moldovenesti dar jalea e mai mare cum nu vom fi de europeni, sarmanii Moldoveni de la tara sufera,cum au facut tizic asa si vor face.E timpul sa intelejem la ce ne duce mafia de la ghuvern in frunte cu Timofti,dar de fapt el nu poate hotari pentru dinsul Lupul Filat si mai sunt niste Dracusori mustacios si plescati .

htghy (de fghf)

Toata asta a fost impunere,impunere si de 10000000 de ori Impunere!!!

18:59, 3 Noiembrie 2013

aa (de Andrei)

Este foarte bine-venita aceasta manifestatie. Eu cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie prezent. Politicienii nostri au muncit ani de zile ca Republica Moldova sa ajunga mai aproape de UE, iata ca acum am ajuns la portile Uniunii Europene si cetatenii trebuie sa contribuie si ei cu ceva! Aceasta manifestatie va fi contributia cetatenilor!!!

viitorul (de oconnel)

Nu cred ca politicienii din Moldova au apropiat viitorul european. Asta datorita Romaniei si indeosebi eforturilor presedintelui actual - Traian Basescu. In afara Romaniei pe nimeni in europa nu-i pasa oamenii din Republica Moldova. Daca vrem acces la pietile europene, trebuie sa muncim mult, sa fim atractivi pentru investitii. Daca fiecare sa faca curatenie in fata casei, chiar asta va fi in plus.

19:02, 3 Noiembrie 2013

ура (de Ваня)

Молодцы!!! А комунисты оказались опять в .опе! УРА!!!

19:03, 3 Noiembrie 2013

DATI DE LUCRU LA TINERET SA NU PARASEASCA TAARA..NUI MAI BN IN EUROPA DECIT LA TINE IN TARA...RUSINE SI POZOR PENTRU ASA OAMENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (de anonim)

DATI DE LUCRU LA TINERET SA NU PARASEASCA TAARA..NUI MAI BN IN EUROPA DECIT LA TINE IN TARA...RUSINE SI POZOR PENTRU ASA OAMENI!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

19:06, 3 Noiembrie 2013

(de Liberal)

am venit la referendum!!! oameni inconstienti

jyhgyu (de jyyg)

Rusiiiiiaaaaaaaaaaaa aaaaaaa Moldova te Iubeste!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!care nu o iubesk,sunt niste invidiosi!

19:08, 3 Noiembrie 2013

re (de Ana Maria Lupu)

Teatru pentru a ''minji'' ochii populatiei- un fel ca - vedeti , populatia vre , noi (ce de la putere ) intocmim integrarea europeana. In realitate, tot demult s a cumparat , mai baieti, oamenii mintiti (moldovenii ) o sa ramina cu borta de la covrigu ''european ''. In loc sa ne consolidam in interior, sa fim stapini pe pamintul nostru, chemam europenii pederasti - de la guvernare is majoritatea -care in afara de venit si conturi bancare nu au nici o valoare . Moldoca ii trasa in Europa de coada , europa are mari probleme nu numai financiare , dar si etnice . Adevaratul scop este unul meschin. Vai si amar de pielea moldovenilor cind o sa vina intreprinderile europene pe piata economica, a noastre ''necorespunzind standartelor eu'' . Somaj , saracie , emigrari in masa , (care s-au si inceput de 10 ani), cresterea fabuloasa a preturilor, impozite , si cel mai important pierderea valorilor specifice neamului nostru in favoarea celor ''democratice '' .

19:15, 3 Noiembrie 2013

aiai (de iulia)

vor muri lumea de foame....si au sa ridice prezurile la tot, cum in europa ......minte de moldovan daca unu merge inainte toti ca boi din urma......

19:16, 3 Noiembrie 2013

(de ciumanaka)

reporterii de la acest post dau niste intrebari prostesti (undii Europa:D)hahah prosti

bravo (de eu)

bravo Ioane.sa mai ridem si noi de ei[debilii],asa cum ne zik si noua ca suntem sluji la straini.la straini nu ne impune nimeni sa facem ceva cu de-a sila.sunt mindra ca am putut pleka peste xotare,si cea ce am realizat peste hotare acasa nici nu visam.

19:20, 3 Noiembrie 2013

de alexandra (de ......)

de ce nu arati si copii de 13 de ani care au venit de prin sate,care este rolul lor la aceasta manifestatie daca?

19:21, 3 Noiembrie 2013

fhyk (de gh)

iar folosesc slabiciunile oamenilor pt a sustine ideologile privind propriile interese, demonocratie

19:21, 3 Noiembrie 2013

(de Eugen)

Im vine sa ping. Tara si popor tradat

gggggky (de ffkg)

sa murit de foame in europa vreti

19:26, 3 Noiembrie 2013

De Dmitrie (de Dmitrie)

Stimat Popor ce o sa fie cu noi ? Unde ne ducem si ce facem ? In Europa e foarte bine , daca Esti milionar dar daca esti om Simplu si sarac Asa ramii in Veac .

19:41, 3 Noiembrie 2013

Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! (de Ion)

Seful directiei azi ne-a adunat in timpul mesei si ne-a spus pe sleau ca ne elibereaza din serviciu daca nu ne prezentam la miting. Eu am inregistrarea sonora! Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! Jos Coalitia criminala! Leanca la DUBA! Filat la DUBA! Plahotniuc la DUBA! Timofti la DUBA! Guvernul la DUBA!

FOARTE CORECT SPUS (de CORECT)

CORECT SPUS!!!

19:41, 3 Noiembrie 2013

cot (de cot)

Manipulari in masa. Jos actuala guvernare corupta si murdara

19:42, 3 Noiembrie 2013

Coruptia, (de John)

A spus vreo unul din organizatori ca principala piedica in calea europiana este coruptia?

nu (de Saveliu)

Nu, nici nu au pronuntat acest cuvant.

19:44, 3 Noiembrie 2013

... (de eu)

Suntem un popor visator si usor de dus de nas. eu sunt o proromana dar nu proeuropeana fiindca Europa nu are nevoie de noi, daca va fi semnat acordul de la vilnius tara noastra va avea mai multe de pierdut decit de cistigat, mai ales vor pierde cei ce lucreaza acum prin Rusia (si dupa sondaje cei mai multi dintre moldoveni anume accolo isi cistiga bucata de paine) care vor fi expulzati in masa. Si ce vor faci atunci sarmanii oameni: vor cauta sa lucreze in tara fiindca in Europa nu pot merge necunoscind limba italiana, franceza, portugheza. Si e in stare tara noastra sa gaseasca atitea locuri de munca?

19:48, 3 Noiembrie 2013

Moldova in UE : un miraj. (de Iurie)

Moldova in Uniunea Europeana este un miraj. In primul rând pentru ca Moldova este o tara saraca si corupta. In plus, are probleme cu Transinstia si este sub mare influenta de catre Rusia. Europa nu are nici un interes sa o integreze si sa riste o criza diplomatica cu Rusia. In al doilea rând, tarile Europeene au mari probleme economice, somaj, delocalizari, si nationalismul se dezvolta corespunzator. Locu ind in occident, pot sa va spun ca Franta, Spania sau Germania nu astepta Moldova cu bratele deschise in Europa, mai ales dupa criza cu Grecia. Eu cred ca Moldova va fi si va ramâne o zona intermediara, un fel de zona de frontiera, unde se opun influentele europeene si rusesti.

20:08, 3 Noiembrie 2013

sss (de sss)

am mai vazut proshti, da ca moldoveni in toata lumea nu gasesti, le mai trebuie o talanca shi va fi o completatie perfecta (si de unde oare sau luat bani pentru asa miting (ginditiva putin cu substanta cenusie)) bine nu va fi degraba nu va asteptati, deschideti deja ochii !!!

20:22, 3 Noiembrie 2013

jfgjgvhbmn (de de jiku)

Dati sa ne amintim de biografia neagra a domnului Filat din anii 90! (de Istoria lui Filat) In 1998, Vladimir Filat achita fostului spicher al Parlamentului, Dumitru Diacov, suma de 200 mii de Dolari, pentru a deveni ministrul privatizarilor. Filat cind a fost director al departamentului privatizarii si administrarii proprietatii de stat. In urma privatizarii "Moldovapromstroiban k" prezent "Moldinconbank" FILAT a FURAT 5 milioane 326 mii de lei. A privatizat sanatoriul "Prietenia" din Sergheievka a fost vinduta cu doar 417 lei pe cind ea era estimata la cel putin 1 milion 528700 lei. Acele 6 fabrici de vin din Rusia parca au disparut fara urma in rma folosirii baghetei magice a lui Filat:"Orlovschii vinzavod", "Tverskoi vinzavod", "Votkinschii vinzavod"... Un lucru nu pot sa inteleg, cum timp de citiva ani 1998-2001 a dovedit sa Prihvatizeze :"Farmaco Chisinau", "Agropetrol", "Ciment", "Neptun Nord", "Inmancommetal", "Moldagrotehnica", "Piele", "Protos", "Ionel", "Faprochim" Este nevoie sa mai mentionez ca nenorocitul de Filat a mai prihvatizat si simpatica cladire de proportii considerabile care se afla la adresa bulevardul Stefan cel Mare 65 la intersectia cu strada Izmail vis a vis de magazinul Unic. Capodopera lui Filat este prihvatizarea Uzinei de ciment din Rezina, atuncea Filat a furat poporul moldovenesc de peste 14 milioane de $. Pe cind compania autohtona oferea 15 milioane $ Filat la vindut cu doar 200 mii $ companiei franceze "Finarge 26". A mai vindut teren din Rezina de 188,5 ha la un pret de 5,7 milioane lei, pe cind pretul real era de cel putin 113,5 milioane lei. Sa mai mentionez si prihvatizarea sau lichidarea pt cash a avioanelor MIG 29 si TU 154B. Ei cit pe ce sa uit, Filantropul nostru a mai prihvatizat 6 avioane Tupolev si a alungat de la lucru circa 200 de angajati ai companiei "Air Moldova". Î

20:34, 3 Noiembrie 2013

imi pare rau,dar asa si le trebue (de de Victor)

sunt dupa hotare si imi parea mult rau citind la PROTV cum sunt furati si amagiti mai ales acei de la tara am crezut ca lumea a inteles cine-s guvernantii,dar daca au venit asa de multi care-i motivul nici nu ma intereseaza,in asa caz daca o sa fie amajiti asa si le trebue.Zicatoarea ceia;cu curul gol inaintea saraciei.

20:34, 3 Noiembrie 2013

imi pare rau,dar asa si le trebue (de de Victor)

sunt dupa hotare si imi parea mult rau citind la PROTV cum sunt furati si amagiti mai ales acei de la tara am crezut ca lumea a inteles cine-s guvernantii,dar daca au venit asa de multi care-i motivul nici nu ma intereseaza,in asa caz daca o sa fie amajiti asa si le trebue.Zicatoarea ceia;cu curul gol inaintea saraciei.

20:37, 3 Noiembrie 2013

(de .khk.jh)

prasmandovca dracului, datorita la asa Mindre se duce lumea de ripa. Arsa de vie trebuie

fhtft (de gfh)

Corect!Noapte Buna tuturor!Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti,si nu ne intereseaza pe noi politica!Daca o sa avem minte,o sa traim bine oriunde.Fiecare cu capul sau!Sanatate sa fie,tot vom face!cine vrea unire cu Europa,nu va fi!dar,sa se duca sa faca studii daca asa le place.Cine vrea cu Rusia fix asa sa se duca sa traiasca acolo.Cine vrea in tara lui,sa faca in tara lui,si sa viziteze toate tarile lumii.Mult noroc la toti!Ajunge politica,e mizerie!Sa aveti grija de voi,si totul va fi bine!

20:37, 3 Noiembrie 2013

Am impresie ca in Moldova s-au terminat banii.... (de Andrei)

Au scurs o tara de banii si au implut-o de datorii acum vreti sa mai "mulgeti" si Europa? Au fost pina la voi altii mai bravii.... Ca de obicei, cu multimea 'populatia de rind' liderii isi fac interesele personale si pe urma uita, multumica cui au ajuns - unde sint. Parerea mea, "Europa lor" ii dupa gratii la Pruncul pe toti motiv o sa gasim....

20:44, 3 Noiembrie 2013

(de gy)

pai da pe femeia aia a rupt-o in bucati se pare iar masinile treceau pe alaturea ferindu_se :(

..... (de zz top)

Visul idiotului.

20:45, 3 Noiembrie 2013

slabi mai sunteti (de eugeniu)

nu fiti slabi la minte credeti ca europa va va scoate din noroi, dimpotriva mai tare va va ingloda lumea in ue se scoala de la orele 4 -5 dimineata si intra in casa pe la prele 9 seara si vai de capul lor nu le ajunge timp nici pentru cei care ii sunt aproape si in comparatie cu preturile de aici lucreaza pe nimic asa ca sculativa si la moldova de dimineata si munciti ca peste hotare schimbati politicienii puneti oameni de rind care sa se gindeasca la economiea interna nu cea externa faceti in asa mod ca sa nu importati dar sa folositi totul din moldova pentru a creste economia tarii dar indiferent de ce sfaturi primiti de la altii oricum o sa se gaseasca cite un slab la minte care sa comenteze aceste lucruri cei ce sunt la putere se gindesc pentru interesul lor asa ca mincati ce aveti si bucurativa de viata acolo unde sunteti si celor ce sunteti plecati din moldova bucurativa ca va ajutat domnul sa scapati de prostia omeneasca a moldovanului care in afara de pascut oile nu stiu ca cei destepti mereu cata o cale sa scape de prostiile voastre moldovenesti eu pot doar sa va urez succes in ue "asa numitul iad pentru moldova"

20:47, 3 Noiembrie 2013

Moldova, bine-ai pasit in UE! (de Costel)

Bine te-ai trezit, Moldova! Bine revii de acolo de unde nu ai plecat niciodata, de la valorile europene!

20:51, 3 Noiembrie 2013

(de ciumanaka)

reporterii de la acest post dau niste intrebari prostesti (undii Europa:D)hahah prosti

Ne meritam soarta (de andrei)

cel mai minunat comentariu. ne meritam soarta!!! sa fi fost niste cetateni care au onoare era sa iesim la protest impotriva la cei care ne impun sa iesim la miting, da nu sa stam ca prostii in PMAN ca cineva sa isi faca mendrele

20:55, 3 Noiembrie 2013

(de Cimiric)

Bravo. Moldova se mindreste cu tine!

yuki7uy (de yui)

MOLDOVENII IUBESC RUSIA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!NOI SA NE TINEM DE RUSI SI VOM PROSPERA!!!!!!!!!!RU SIA TE IUBESK!!!

20:58, 3 Noiembrie 2013

DA (de numumele meu Andrei ŢARĂLUNGA)

cine a întrebat pe cei plecaţi la muncă în Rusia, ce va fi cu familiile lor după prostiile făcute de guvernarea actuală, cine va hrîni pe ei... Mă îndoiesc că vor fi Filat, Plahotniuc şi Ghimpu cu Timofti....

21:07, 3 Noiembrie 2013

in potriva (de Mihail)

tati colegiile si scolile au fost obligate sa iasa la manifestatii. si mai vor unire, sineva isi fasi interesu, dar altii mor di foame

21:08, 3 Noiembrie 2013

TIMISOARA (de CALUL)

PRIOMA DATA CIND AM AJUNS IN ROMANIA TIMISOARA AM ZIS TREBUIE SA AJUNGEM SI NOI ASA ! ASA CA NUMAI EUROPA NE SALVEAZA !

21:08, 3 Noiembrie 2013

aa (de Andrei) (de carolina)

care politicieni au muncit mai ??/tu de pe ce planeta esti ?? cobori pe pamant esti in Moldova

21:09, 3 Noiembrie 2013

sigur. (de v.v.s.)

Nu spala mintile oamenilor comunist borit indoua cu rahat rosu,la turbinca satana...

Un pic de respect! (de Victoria)

Mult stimate, limbajul utilizat nu cred că îţi conferă dreptul de a aprecia pe cineva. Democraţia pe care o susţii cu atîta înflăcărare presupune libertatea de opinii şi convingeri (inclusiv politice). Dacă cineva nu îţi împărtăşeşte opinia nu înseamnă neapărat că este comunist şi nici nu merită a fi înjurat de un asemenea individ analfabet precum eşti d-ta. Din păcate, mă conving din ce în ce mai mult că majoritatea susţinătorilor Alianţei dispun de acelaşi nivel al IQ-lui. Şi îmi pare rău. Continuaţi să daţi vina pe comunişti fără a vedea că ţara noastră e dusă spre pierzanie nu de ei ci de aşa zişii "democraţi". Desigur, e mai uşor să dai vina pe cineva decît să îţi asumi responsabilitatea pentru propriile acţiuni. Cînd citesc asemenea comentarii precum cel postat de d-ta mi se face ruşine pentru poporul nostru şi mă gîndesc cu groază că din păcate nu sunteţi singurul individ îndobitocit şi mancurtizat. Anume categoria din care faci parte reprezintă cea mai aprigă susţinere a prezentei conduceri. Pentru că proştii pot fi uşor manipulaţi. Scena care a avut astăzi loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale demonstrează încă o dată acest lucru.

21:09, 3 Noiembrie 2013

tata (de de eu)

Bine si dupa asta ce urmeaza unii vor bea mai daparte altii vor minti mai departe ceilalti vor fura in continuare si cu totii cu ochelari roz pe ochi ne vom preface ca totu-i bine si frumos,vorbe...nu mi-au placut niciodata cocalarii

21:12, 3 Noiembrie 2013

??? (de ALEGATOR CARE A AVUT INCREDERE DAR SA DEZAMAGIT)

Domnul Presedite PLDM Filat: Amintitiva sloganul Partidului: MOLDOVA FARA SARACIE: Ati avut in vedere FAMILIA SI RUDELE DVS. FARA SARACIE? NUMAI NU - MOLDOVA RUSINE DUMNEZEU VA ESTE JUDECATA

21:13, 3 Noiembrie 2013

(de ...)

oameni prosti

ee (de ee)

Eu sunt de acor ca nu o sa fie bine. Ce poate sa ne dea europa ca sa muncim ca robii la ei

21:14, 3 Noiembrie 2013

tris (de eu)

Simt ca mincinosii estia ce au impus primariile din sate sa aduca oameni care nici nu stiau in majoritate pentru ce au venit, au s-o termine ca vecinul nostru Ceausescu, au sa fure pana o sa razbeasca poprul la asa o fapta!

21:15, 3 Noiembrie 2013

MAI BINE (de ROMANUL)

NU MAI MINTITI IN ROMANIA SE TRAIESTE MULT MAI BINE DECIND AM INTRATB IN UE PLUS CA TOT CE SA CONSTRUIT PODURI AUTOSTRAZI SCOLI SA CONSTRUIT DIN BANI UE SA NU MAI SPUN DE INVESTITILE STRAINE CARE SAU TRIPLAT .

21:17, 3 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

jantic (de OLEG)

BRAVO

21:20, 3 Noiembrie 2013

CREDINTA (de OM BUN LA INIMA)

VENITI ACASA DRAGI MOLDOVENI SI LUPTATI PENTRU BUCATICA NOASTRA DE PAMINT CARE SE NUMESTE - MOLDOVA STRABUNEII- BUNEII- PARINTI NO SA VA IERTE NICIODATA DUMNEZEU E JUDEACATA

21:25, 3 Noiembrie 2013

nu intelegi nimic (de gicu boiavicu)

bai Gicu da de unde te-ai luat cine ti-a zis ca oamenii sunt impusi cei care muncesc azi au fost scutiti de munca fiind socotita ca o zi lucratoare si daca au placere vin daca nu raman acasa ce prostii neintemeiate spui informeazate inainte de a te expune

minciuni (de ss)

Dac nu era ceva corect nu aveau sa graiasca lumea ca iau impus sa se duca

21:29, 3 Noiembrie 2013

aa (de Andrei)

Este foarte bine-venita aceasta manifestatie. Eu cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie prezent. Politicienii nostri au muncit ani de zile ca Republica Moldova sa ajunga mai aproape de UE, iata ca acum am ajuns la portile Uniunii Europene si cetatenii trebuie sa contribuie si ei cu ceva! Aceasta manifestatie va fi contributia cetatenilor!!!

credinta e presus, nu iei nimic cu tine (de cititorul)

Politicienii nostri vorbesc aiurea, sunt cumparati ca IUDA GANDITIVA CAND SUNTETI PE PRAGUL IERTACIUNII - CAND VINE CEASUL SA VA DATI SUFLETUL - NICI UN JUDECATOR NU VA FACE DREPTATE SA VA SCAPE RAMAINE JUDEACA DOMNULUI MAI PRESUS

21:39, 3 Noiembrie 2013

(de iura)

cred ca-i vreun moldovean,sa deprins ca la noi

comunistii (de sss)

eu tot cred ca mai bine erau comunistii

21:44, 3 Noiembrie 2013

oi (de sss)

Daca nu vrei sa te manince lupul nu fii oaie. Preturi europene si salarii moldovenesti

21:44, 3 Noiembrie 2013

Iar ve-ti aproviziona studentii cu droguri si bauturi alcoolice ca in aprilie 2009? (de Dorin)

Iar ve-ti aproviziona studentii cu droguri si bauturi alcoolice ca in aprilie 2009?

Agramaţie (de Ion)

Veţi se scrie împreună. Mai bine te-ai preocupa de ortografie decât de starea studenţilor! :)

21:47, 3 Noiembrie 2013

MAFIE (de DIMA)

MAI DA PARAZITI MAI SINTETI SI VATI VINDUT LUI FILEA SI PLAHIS ...EU O SA MERG IN EUROPA DAR FARA BANDITII DE LA PUTERE...ACEESTEA CARE SCRITI COMENTARII PRO FILAT ESTE ACEEASI PERSOANA CARE VINE CU MINCIUNI SI LE SCRIE PE NET..CARE SCOLI SI GRADINITI SAU DESCHIS DE CARE DRUMURI VORBIM..CARE EUROPA CU TILHARII DE LA PUTERE....SCOLILE SE INCHID SATELE RAMAN FARA OAMENI..PRETURILE SE MARESC DE PE ZI CE TRECE CARE FILAT...EI FURA SI CU BANII FURATI VA CUMPARA TOT PE VOI..MII RUSINE DE VOI MOLDOVENI CA SINTETI NISTE TIRFE CE SE VIND BA COMUNISTELOR BA MAFIIEI...

21:48, 3 Noiembrie 2013

fjdlj (de fheoo)

uaii... nu va bateti joc de oameni ca veti fi pedepsiti de Duumnezeu,oamenii au fost impusi cudeasila sa vina cai elibereaza de la serviciu care sunt mizerabele platite.... RUSINE... altfel nu puteti cuceri poporu

21:52, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

halal de asa democraţie (de user)

Corect!Cred ca marea majoritate a fost forţată să iasă "binevol", dar după lista! Democraţia la noi acum numai culoarea s-a schimbat, cu alte cuvinte opereaza mai rău decît comuniştii!

21:58, 3 Noiembrie 2013

jos alianta!!! (de ol)

mai mult de jumatate din multimea data au fost obligati sa vina, si asta numim noi tara democrata???? unde e democratia? unde s-a mai auzit ca oamenii sa fie impusi sa mearga la manifestatie pentru a nu-si pierde locul de munca. si va mai asigur ca dupa prima ora de manifestatie jumatate din multime au plecat pe la casele lor. nu vorbiti prostii nimeni nu va mai crede!!!!!!!

22:09, 3 Noiembrie 2013

(de Altul)

Dar tu ce ai facut bai jadino, rusafon ib..nii. Sa te vad eu pi drum pi tine te manink de jiu, organule si esti tu.

prostule (de mine)

da tu debilule in ce categorie te clasifici? de cind negrii si arabii nu-s oameni...Moldovenii RASISTI

22:09, 3 Noiembrie 2013

UE (de Ioana)

Sintem o tara mare care meritam aderarea la UE ,si astazi noi ku toti am fakut primul pas!impreuna cu echipa PLDM vom deveni un stat european!!!!

22:17, 3 Noiembrie 2013

oleg (de eu sun contra)

oameni buni ginditiva ce faceti europa nu ne va primi cu minele deschise nici italienii nu au de lucru vin in rusiea da voi vreti europa

22:34, 3 Noiembrie 2013

(de Liuda)

e timpul sa puneti cod la usa centrala sa puneti gratii la balcoane... Neujale nu ajunde la urechile primarii cita lume moare din acel bloc...

RASPUNS (de DRUMURI SCOLI EUROPENE????)

NU SUSTIN NICI UN PARTID DAR UNE LECRURI SE VAD ALT FEL SCOLI EUROPENE FARA PROFESORI SAU SPECIALIST I DE EDUCATIA FIZICAPREDAU MATEMATICA..ASTAI EUROPINIZARE ROMURI EUROPENE MAI INGUSTE DE CUM AU FOST CACI SAU FURAT BANIII EFICIENTIZARE ENERGETICA IN DOI ANI IN LOC DE DOA TREI LUNI DAR CU CONTURI IN BANCI UNDE CRESC PROCENTELE LA BANII DIN GRAND

22:50, 3 Noiembrie 2013

Către Ţară şi Popor (de Ştefan Cel Mare)

Ooooo! Moldovioară, Moldovioară! Tare inima mă doare pentrui ceea ce văd că ţi se 'ntîmplă! Dar ţi se'ntîmplă ţie Ţară ceva greu, de nedescris, încît, de parcă uşile luminii singură ţi-ai închis...Oare Europa e drumul tău?Oare poţi să te minţi în aşa hal fără de hal? Oare nu vezi în ce întuneric au intrat şi intră Ţările din Europa? Oare nu vezi că vrea să te facă rob dolarului, euro? ca să nu mai fii creştin, ci să fii HAIN? Doamne! Coboarăte Te rugăm din Slăvile Tale Cereşti ca să ne povăţuieşti! Amin.

22:51, 3 Noiembrie 2013

aa (de Andrei)

Este foarte bine-venita aceasta manifestatie. Eu cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie prezent. Politicienii nostri au muncit ani de zile ca Republica Moldova sa ajunga mai aproape de UE, iata ca acum am ajuns la portile Uniunii Europene si cetatenii trebuie sa contribuie si ei cu ceva! Aceasta manifestatie va fi contributia cetatenilor!!!

către Andrei (de Ştefan Cel Mare)

Vai de căpşorul tău Andrei...în ce întuneric trăieşti şi pe alţii î-i povăţuieşti..

22:53, 3 Noiembrie 2013

(de irofti)

Ducetiva la FILAT SI ZALUPU SA VA FACA ESIRE GRATIS IN EUROPA ESTE UN BARDAC AL GINDIRII SI IN MINTALITETUL GHUVERNULUI ESTE UN HAOS IN TARA,NOI NU LE TREBUIM EUROPEI,EUROPA CAUTA TARI CU VENITURI DAR NU CU DATORII,DATIVA SEAMA EUROPA NU ARE DE GIND SA INTOARCA DATORIILE RUSSIEI PE GAZ CARE SAU FOLOSIT MOLDOVENII SAU SA INTOARCA TOATE CREDITURILE,DAR ACOLO SUNT MILIARDE DE EURAS ASA CA HAIDETI SA NE UITAM LA CE BUN LE TREBUIM EUROPENILOR GHRECIEA DOAR TOT E IN EUROPA UITATIVA CE SARACIE E ACOLO !!!!!!!!!!!!

da ce in centru fac apelu, si pune lipsa daca n-ai fost? faceti numai val-virtej in pahar (de ghmghmgh)

ghmghm

22:53, 3 Noiembrie 2013

(de Goguta)

o adus toti mascaricii de la tara.... masovka de... cum ii conducerea asa is si sustinatorii lor....

către Mihai (de Ştefan Cel Mare)

sunt de acord: Halal de aşa guvernare! căci numai prin frică, numai prin minciună ajung ei la tribună, la treucă...

22:54, 3 Noiembrie 2013

dfgfgghg (de fghghghg)

Trebuie sa fii tare zapacit la cap si fara un pic de demnitate ca sa esi la chemarea a doi banditi (Filat si Plahotniuc) in PMAN.

da, da (de Ştefan cel Mare)

aşa e...ei vreau să fie pe mai departe la treucă...şi asta o fac cuzm ştiu, prin minciună..

22:57, 3 Noiembrie 2013

(de moldova)

bravo!eu sustin naturalizarea,daca nu avem valori ne ajuta stranierii

către de 123 (de Ştefan Cel Mare)

cred că mai degrabă tu te vei afla la casa de nebuni cu astfel de guvernare, care duce Poporul pe drumul pieirii...s-au bucurat şi românii cînd l-au omorît pe Ceauşescu, şi azi cum privesc la cele întîmplate? aşa că, uitete ca să nu plîngi şi tu ca românii de peste Prut...

23:49, 3 Noiembrie 2013

jos mafia (de (de Stefan))

Oameni buni nu credeti ca in Europa este chiar asa de usor,si nu credeti ca Europa o sa va primeasca asa de repede,ATI VENIT IN PIATA MARII ADUNARI NATIONALE NUMAI CA SA STRIGATI EUROPA,DAR CRED CA NU STITI NIMIK CE INSEAMNA EUROPA

23:53, 3 Noiembrie 2013

(de popa, oi,oi)

fetelor de la USM !!! Nu purtati asa tocuri inalte;AVETI figura,poponetele stau bine , ce va prostiti ca oitele .Noi va vedem ceea ce credeti voi ca nu se vede. Mama va trimis la scoala , da voi aratati poponetile sa fie sus .Coboritiva jos si luati cartea in mina .DA la ceea ce va giniti si vreti va veni daca veti fi destepte.O SA REUSITI CU POPOCICA MAI BINE FARA TOCURI

. (de .)

tu nu cumva esti secretarul lui dumnezeu?...sau poate ofiterul de pedese devine lui dumnezeu..))..vad ca tare ti pare Rau sa vezi chita lume a sustinut integrarea europeana si chita lume s-a adunat

23:54, 3 Noiembrie 2013

(de popa, oi,oi)

fetelor de la USM !!! Nu purtati asa tocuri inalte;AVETI figura,poponetele stau bine , ce va prostiti ca oitele .Noi va vedem ceea ce credeti voi ca nu se vede. Mama va trimis la scoala , da voi aratati poponetile sa fie sus .Coboritiva jos si luati cartea in mina .DA la ceea ce va giniti si vreti va veni daca veti fi destepte.O SA REUSITI CU POPOCICA MAI BINE FARA TOCURI

cc (de cc)

tu daca mergi in ueorpa cum ai zis-DUTE...DRUM BUN CARARE BATUTA...dar pe tine singur nimeni n-o sa te primeasca..ai vazut cum a scuipat Merkel pe voronin...a aratat exact de fapt cine e tilhar aicea!...zi buna

23:55, 3 Noiembrie 2013

(de popa, oi,oi)

fetelor de la USM !!! Nu purtati asa tocuri inalte;AVETI figura,poponetele stau bine , ce va prostiti ca oitele .Noi va vedem ceea ce credeti voi ca nu se vede. Mama va trimis la scoala , da voi aratati poponetile sa fie sus .Coboritiva jos si luati cartea in mina .DA la ceea ce va giniti si vreti va veni daca veti fi destepte.O SA REUSITI CU POPOCICA MAI BINE FARA TOCURI

. (de .)

dimusor, tu daca esti din mafie, vezi ca la noi mafia sta la dupa, sa n-o patesti

23:59, 3 Noiembrie 2013

(de musolini)

bravo domnica , esti o adevarata frumusete rara sus capul ;

. (de .)

a venit cheasul sufletului tau, poti sa te bilbii despre iertaciuni sau nu

00:02, 4 Noiembrie 2013

CREDINTA (de OM BUN LA INIMA)

VENITI ACASA DRAGI MOLDOVENI SI LUPTATI PENTRU BUCATICA NOASTRA DE PAMINT CARE SE NUMESTE - MOLDOVA STRABUNEII- BUNEII- PARINTI NO SA VA IERTE NICIODATA DUMNEZEU E JUDEACATA

. (de .)

dumnezeu nu e judecata, el nu judeca, el e perefctiunea si taina, judeca legea cosmica, probabil ca ceasul judecatii a venit, si trebuie de maturat un pic in casa sub numele MD

00:40, 4 Noiembrie 2013

Vin alegerile,banditii isi ridica reitingul scazut in timpul mandatului (de USA Chicago)

Ne prostesc,mii greata de Lupu,Plahotniuc,Fila t Ghimpu si marioneta Timofti,in piata sau adunat toti care au okelari,mai bine cereti demisia acestor mafioti,sa se spele toti,inclusiv si voronin care e bandit de stinga!!!

02:16, 4 Noiembrie 2013

off (de zina)

off, ca scump o sa ne mai coste gazul iarnile ce vin! insa oricum, pentru libertate trebuie de luptat. cascaval gratis e numai in cusca la soarece ;)

02:58, 4 Noiembrie 2013

Romania Mare , Nu Basarabia rapita inca odata de Rusia (de Vrem Unirea , Vrem calea adevarului)

Exista o mare diferenta intre Tarile Vestice si Rusia ... Rusia e pentru ea , are oameni de la Moscova platiti sa suga in continuare de pe spinarea Moldovei de aceea nu se doreste integrarea in UE si unirea cu tara mama Romania . Sunt foarte multi diversionisti platiti , oricum ei existau si pe timpul comunistilor rusilor uzurpatori , criminali , nu le mai ajunge sangele varsat care doresc spalarea pe creier a populatie , dar acuma exista access la informatie : INTERNETUL ... oricine are internet poate cauta adevarul si SA INFORMEZE SI PE CEI CARE NU AU ...ASA VOM READUCE MOLDOVA MAI APROAPE DE ROMANIA.TRE SA AVEM O MENTALITATE ROMANESCA , SI SA UITAM DE RUSIFICARE.

05:14, 4 Noiembrie 2013

Traiasca Moldova ! Jos comunistii (de ion)

Eu am venit de buna voie in piata. Traiasca Moldova !

07:32, 4 Noiembrie 2013

bred (de mihai)

Nu va imbatati cu apa rece! Multi oameni au fost impusi sa iasa pe strada! Exemplu: interprinderea Moldelectrica

08:17, 4 Noiembrie 2013

incredere (de RL)

"Timpul" lui C.Tanase are numaratoarea sa . Ca reper, etalon foloseste informatii din Coreea de nord . Bolsevicii si in Coreea (Moldova) ramin bolsevici...

08:28, 4 Noiembrie 2013

aa (de Andrei)

Este foarte bine-venita aceasta manifestatie. Eu cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie prezent. Politicienii nostri au muncit ani de zile ca Republica Moldova sa ajunga mai aproape de UE, iata ca acum am ajuns la portile Uniunii Europene si cetatenii trebuie sa contribuie si ei cu ceva! Aceasta manifestatie va fi contributia cetatenilor!!!

democratie (de Olga)

Bine venita? intrebati cum a venit toata lumea asta in piata? cum au fost impusi? Unde s-a mai vazut asa ceva intr-o tara democratica???? Sa ai frica sa zici ceva sau sa faci ceva.....

08:31, 4 Noiembrie 2013

))))))) (de George)

Cum spunea si cineva din PLDM, oameni buni, nu uitati ca mergeti deja pe drumuri europene, nu uitat ca consumati apa europeana(datorita statiilor de epurare construite prin proiecte din partea UE), sau cu binele va deprindeti repede si uitat de ce a fost?! Pentru cei ce au de gind sa voteze si sustin comunistii, actuala coalitie a construit drumuri, iar voi vreti sa-i aduceti pe cei ce au distrus tara inapoi?

)))))) (de Olga)

Drumuri europene )))))))))) spuneti-mi Va rog unde sunt?

08:38, 4 Noiembrie 2013

(de 123)

CONSIDER CA SI EA ESTE VINOVATA, ORICE BARBAT ISI PIERDE MINTELE LA DRAGOSTE, DAR EA DACA SE CONSIDERA ATAT DE DESTEAPTA DE CE NU A REFUZAT, SPUNINDU-I CA PUNE IN PERICOL VIATA LA SUTE SI MII DE OAMENI. LA DUBA SI EA

gin (de gicu)

ei toti asa vorbesc,dar tot la Rusi o sa se intoarca,dar daca sunt prosti..sa-i lasam sa dea cu nasul in rahat

08:40, 4 Noiembrie 2013

(de Cimiric)

Bravo. Moldova se mindreste cu tine!

rdtrtr (de rdygr)

oi..drumuri europene....ce,draku sunt poleite cu aur?hai nu bate tu capul...sa ma pis pe europeni,niste dalbaiobi pe acolo.voi a-ti fost macar intr-o tara ca sa vb?duceti-a in Spania,numai destrabalaturi pe acolo,oamenii majoritatea traiesc la gazde..da'na..suntet i limitati,nu au cui lamuri...

08:41, 4 Noiembrie 2013

er (de rete)

lepadatura oaio ce esti tu...sa te pisi pe romana asta,Cu rusa si engleza ajungi departe da cu romana asta,stai kikashioaso doar in Moldova ta

jim (de jim)

asa este,cu limba noastra,borta'n cer nu faci....

08:42, 4 Noiembrie 2013

efewfrd (de sfesf)

doamne..cita rautate,da voi nu v-ati saturat de atita politica...oameni buni,Europa are si lucruri bune,si lucruri rele!Rusia este la fel,cu bune si cu rele.totul e relativ..da terminati o data politica asta,si lucrati,si o sa aveti bani.Eu sunt In moldova,si am salariul 1000 euro,pe cale cinstita.nu am nevoie in veci de nimic,nici de o unire.lumea este lenoasa,si mereu cauta nod in papura....lasa'ti voi,ca cu rusia nu ne mai este rau chiar deloc...ce vreti sa va pupe fundul rusii?da cu ce ocazie?KAKOVA****?!n oi depindem de rusi,de gez..noi ce avem construit dupa razboi,a fost cu ajutorul lor,....doar ei au fost unicii care inca s-au mai interesat de soarta tarii.....dar,cu europa nu stiu,cine stie,in nemti,francezi nu am eu increder....ei,sunt ft smecheri,si tot interesul lor sa-si faca.........eu in orice caz,nu am frica,ori asa,ori altfel..bani am....Si va sfatui,luati si invatati bine,si bani si de toate veti avea!da,tat politica asta.....pierdere de timp..ba ca asa,ba altfel....

ia (de gu)

stii,ca undeva spui tu drept,intradevar,cin e vrea se descurca si la noi in MD

08:43, 4 Noiembrie 2013

3424243 (de 4324)

bai...bbb.....spune concret ceau facut acestea de la guvernare?si ce anume personal tiau facut....ca ii pupi in fund?

dggr (de rytrt)

l-au spalat la creier,iata ce i-au facut,ca nu mai vede adevarul

08:45, 4 Noiembrie 2013

cubja (de dorin)

si daca eu iti spun tie,ca am deja 5 ani de cind lucrez la banca in rusia,si nu la stroika,apoi ce?Mii jale de Moldova asta care a ramas.....oriunde e mai bine,numai nu in Moldova...sunt casatorit,si sa fi ramas in Moldova traiam mult mai rau,si nu injosi tu toti Moldovenii care pleaca in Rusia!Ca nu toti sunt buni doar de stroica!Sunt si aici si oameni buni,si oameni care te invidiaza!Dar,moldov enii de acasa sunt curve care nu stiu ce vor!Voi integrare in UE nu o sa aveti niciodata!pentru ca politicienii din Moldova,mereu au vorbit,si niciodata nu au facut nimic.In Rusia se executa!!!si nu sunt probleme cu economia,cum sunt in Moldova,pentru cei care stiu sa munceasca.Ma simt bine unde sunt si acasa,nu am la ce sa ma intorc.Vreti Unire cu UE-poftim!doar ca multe tari acum vor sa iasa din UE,si toata integrarea asta,e un teatru!pe care voi il credeti....sa vedeti voi,cum se va destrama UE asta,si o sa sugeti degetul!.....

rtyrr (de drytdr)

clar lucru,UE se va destrama si Moldova va suge degetul!iara vor cauta relatii bune cu Rusia,dar cu tradatorii nimeni nu se leaga.Tradatori cei care vor cu UE,tradatori de Patrie!!!sii va spun,ca voi in UE nu intrati,dar prin aceste manifestari,tradati Patria unor banditi,prooostilor deschideti ochii!!!!!!!!!!

08:46, 4 Noiembrie 2013

Bani si suprematia fac totul (de Ion)

Asa numiti ,,parlamentari'' care vor sa ne duca intr-o mare groapa de nori din care sa nu mai putem iesi din i-a.Daca stau si privesc la vecini nostri Romînii,ce au ajuns bieti tarani de cind au intrat in Europa,niste oameni care traesc dintr-o piene si o pensie foarte mizerabila.Stiti de ce au ajuns asa pentru-ca la conducere au stat niste oameni incopetenti. Asa o sa ajungem si noi daca intram in Europa cu acesti ,,parlamentari''

rdygr (de frygr)

eu am rude in Romania,si ei au spus ca in Romania la fel,este greu

08:47, 4 Noiembrie 2013

(de ssss)

maia laguta tre sa participe la tat si se petrece in tara Maiuta dute si te odihneste...

rtrtr (de rdtr)

tu la tigani boriti,noi la persoane puternice!!!!!!!!!

08:49, 4 Noiembrie 2013

suntem impusi (de Oleg)

Adevarat,, astfel au procedat si profesorii colegiilor neau impus sa mergem sub pretextul ca nu ne va pene nota in diploma

rdyryt (de rtr)

v-au impus,da!Hitler a venit cu pistol la kap si tak's dak nu te duci,te impusk!recunosc,unde va a fost si o impunere,doar ca nu ca de pe timpul lui nebunul de Hitler,dar sub forma (tipa democratica)aha,pe naiba!

08:50, 4 Noiembrie 2013

Mda (de Dima)

Nu conteaza cine a esit copii de 13 sau 16 ani betivi ,boschetari sau cum mai ziceti voi in comentarii,principal u ca au esit si nu stau ca voi ca niste bad...le si scriu tot felul de comentarii daca erai destept esiai si tu si nu scriea toate prostile

rytr (de drt)

proasta,altceva nu am ce spune,proasta si atit..tu ai vazut ce tarani erau in piata?babe proaste,lepadaturi,t ineret de 2 bani kare nu stiu nimic....ei,debili

08:52, 4 Noiembrie 2013

(de cdcdc)

Matahala..........

ryt4r (de eryter4)

da,europa si drogurile,iata ce te asteapta..destrabala re in europa de prapadenie

09:01, 4 Noiembrie 2013

Parerea mea (de Alexandru)

De saracie se scapa prin dorinta, munca si cinste, dar nu prin manifestatii! Niste clovni care sint disperati dupa putere incercind sa isi recapete increderea si o lume naiva departe de realitate!

09:06, 4 Noiembrie 2013

______ (de Daniela)

Lupu corect a spus...."Da,noi sintem in stare...Da,noi vrem"!! Vrem un stat puternic,consolidat si European,care sa corespunda tuturor ceintelor inaintate de societate. Sa ne regasim aici,in tara noastra si sa muncim cu toti pentru dezvoltarea ei continua.

09:10, 4 Noiembrie 2013

uraaa (de dexter)

,,au incercat,,ce vorbesti prostiii faaaaaa nu vezi citi oameni sau adunat in cntru oare nu se vede destul de bine ca au si reusit nu vorbi prostiii

09:16, 4 Noiembrie 2013

(de Garik)

Doamne fereste ! Care Europa ? Uitati-va ce mutre au oamenii acestia,de parca sunt trimisi in Siberia. Moldovan prost macar sa sa intereseze unde si pentru ce pleaca. Chiar o turma de oi. Ne meritam soarta pentru ca suntem un popor prost care este usor de manipulat. Rusine !!!!

oare (de pechalino)

eu nu inteleg chiar voi ce nu intelegeti ca asta s-a facut doar pentru a le "prezenta" europenilor "dorinta" moldovenilor de a intra in UE, cum nu ai face oricum oamenii intre ei discuta si avind in vedere ca suntem asa un stat mic nu ai cum ascunde adevarul, caci aproape 70-80% din oameni au fost santajati sau prin alte modalitati mintiti sa participe la aceasta ieftina parodie, eu nu inteleg oare acei care se dau cu parerea pentru integritatea europeana unde ii este "mozgul "lor, si daca l-au avut vriodata, cum oare poate RM sa se integreze in UE fara ca sa rezolve problema transnistreana, sau cineva este asa de naiv sa creada ca actuala guvernare sau orcare alta care o va precede va hotari conflictul transnistrean si ii va convinge pe transnistreni sa alega RM? nu cred ,precum nu cred ca RM se va dezice de Transnistria, si chiar daca se intimpla un miracol si noi o dam binevol rusilor atunci asta oricum nu i-ar impresiona deloc si pe europeni caci al doilea caliningrad ei credca nu ar dori.

09:31, 4 Noiembrie 2013

mafia (de de sasa)

iaca amui momentul de impuscati sunt toti in rind

10:41, 4 Noiembrie 2013

aa (de Andrei)

Este foarte bine-venita aceasta manifestatie. Eu cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie prezent. Politicienii nostri au muncit ani de zile ca Republica Moldova sa ajunga mai aproape de UE, iata ca acum am ajuns la portile Uniunii Europene si cetatenii trebuie sa contribuie si ei cu ceva! Aceasta manifestatie va fi contributia cetatenilor!!!

ipocritilor (de natalia)

Straniu dar mesajele scrise de asa zis-ul Andrei si un oarecare Nicolae, care tare sunt multumiti de guvernarea Filat/Plahotniuc sunt intocmai si pe publika,pe unimedia...nici macar capul nu va ajunge sa formulati alte mesaje...oameni de 2 bani, desi cuvintul om nu trebuie sa vi-l altribui...ANIMALE vindute

10:58, 4 Noiembrie 2013

prosti (de shliop[)

ei is nebuni toti,care Europa?????toti murim de foame,sau imbogatit si acum doresc in Europa,aha asa nebuni nu au loc in Europa

11:01, 4 Noiembrie 2013

(de Foarte tragic....)

Condoleante apropiatilor...

OLIGA (de //////)

da corect spus ,lumea majoritatea a fost obligata sa participe la aeasta adunare ,ASA ZISA CONDUCERE A VRUT SA FIE SIGURA CA MAI POT DUCE POPORU DE CAPASTRU/

11:06, 4 Noiembrie 2013

parere de rau (de Mariana)

Mie sincer imi pare rau ca poporul nostru este atit de credul si naiv. In piata erau prezenti si persoane care intr-adevar doresc un stat mai prosper, dragi prieteni, insa cu ce venim in Europa? Pestele se strica de la cap - uitam noi moldovenii de la mina pin' la gura. Chiar nu realizati ca sunteti manipulati, si de fapt cum zice rusul "pushecinoe miaso" suntem? ce s-a implementat pina acum? citi stau la " duba" pentru ca au furat? de fapt ce vrem noi? bani si proiecte de la europeni? de fapt bani, nu? nu suntem in stare sa cream plusvaloare din ceea ce avem, avem nevoie de mai mari datorii pe capul nostru. nu realizati ca in caz de o evolutie mai rea ei vor pleca in acelasi moment, si noi vom ramine?

11:13, 4 Noiembrie 2013

către Mihai (de Ştefan Cel Mare)

sunt de acord: Halal de aşa guvernare! căci numai prin frică, numai prin minciună ajung ei la tribună, la treucă...

//////// (de LUME ,LUME)

DA AU ADUS TOATA ASA NUMITA ,,ELITA SATULUI ,,EU AM VAZUT PERSONAL CINE SE URCAU IN AUTOBUSE DE RISUL LUMII, TREBUIAU SAI CALCE PE FATA CU FERUL DE CALCAT SI TOT NU AVEU SA ARATE MAI BINE , BUGETARII INTRADEVAR AU FOST OLIGATI MAJORITATEA SA SE PREZINTE

11:16, 4 Noiembrie 2013

Jos Mafia (de Gicu)

Majoritatea au fost obligati sa iasa.. in piata.. amenintati ca vo fi dati afara de la lucru.. numai ca sa iasa.. shi asta se numeshte democratie.. ???? ati promis multe si de toate pentru populatie.. dar se pare ca din ce ati promis ati facut doar pentru voi..

Pentru Gicu (de Victor)

Si cum poti sa obligi un om sa vie in piata?Ce iau luat pe sus cu forta?Aberatii comunsite. Orcum cine nu a vrut nu a venit.Dar ma rog cei care viseaza sa fie sub papucul rusilor trebuie sa spue ceva.Acum trebuie indentitate si de miers inainte dar cel care nu le place cum este in Europa,pot sa se duca si sa fie fericiti in TC.

11:16, 4 Noiembrie 2013

juliku (de de vanika)

In 1998, Vladimir Filat achita fostului spicher al Parlamentului, Dumitru Diacov, suma de 200 mii de Dolari, pentru a deveni ministrul privatizarilor. Filat cind a fost director al departamentului privatizarii si administrarii proprietatii de stat. In urma privatizarii "Moldovapromstroiban k" prezent "Moldinconbank" FILAT a FURAT 5 milioane 326 mii de lei. A privatizat sanatoriul "Prietenia" din Sergheievka a fost vinduta cu doar 417 lei pe cind ea era estimata la cel putin 1 milion 528700 lei. Acele 6 fabrici de vin din Rusia parca au disparut fara urma in rma folosirii baghetei magice a lui Filat:"Orlovschii vinzavod", "Tverskoi vinzavod", "Votkinschii vinzavod"... Un lucru nu pot sa inteleg, cum timp de citiva ani 1998-2001 a dovedit sa Prihvatizeze :"Farmaco Chisinau", "Agropetrol", "Ciment", "Neptun Nord", "Inmancommetal", "Moldagrotehnica", "Piele", "Protos", "Ionel", "Faprochim" Este nevoie sa mai mentionez ca nenorocitul de Filat a mai prihvatizat si simpatica cladire de proportii considerabile care se afla la adresa bulevardul Stefan cel Mare 65 la intersectia cu strada Izmail vis a vis de magazinul Unic. Capodopera lui Filat este prihvatizarea Uzinei de ciment din Rezina, atuncea Filat a furat poporul moldovenesc de peste 14 milioane de $. Pe cind compania autohtona oferea 15 milioane $ Filat la vindut cu doar 200 mii $ companiei franceze "Finarge 26". A mai vindut teren din Rezina de 188,5 ha la un pret de 5,7 milioane lei, pe cind pretul real era de cel putin 113,5 milioane lei. Sa mai mentionez si prihvatizarea sau lichidarea pt cash a avioanelor MIG 29 si TU 154B. Ei cit pe ce sa uit, Filantropul nostru a mai prihvatizat 6 avioane Tupolev si a alungat de la lucru circa 200 de angajati ai companiei "Air Moldova".

11:19, 4 Noiembrie 2013

Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! (de Ion)

Seful directiei azi ne-a adunat in timpul mesei si ne-a spus pe sleau ca ne elibereaza din serviciu daca nu ne prezentam la miting. Eu am inregistrarea sonora! Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! Jos Coalitia criminala! Leanca la DUBA! Filat la DUBA! Plahotniuc la DUBA! Timofti la DUBA! Guvernul la DUBA!

Minciuni (de Victor)

Si de ce nu ati facut conferinta de presa cu tot sectorul sal da-ti pe sef in judecata daca sunteti asa cinstiti?

11:22, 4 Noiembrie 2013

boi (de dany)

cite 10 lei leo dat sh o esit boiii

11:25, 4 Noiembrie 2013

(de Liuda)

e timpul sa puneti cod la usa centrala sa puneti gratii la balcoane... Neujale nu ajunde la urechile primarii cita lume moare din acel bloc...

politicianului de la stina (de prea devreme va bucurati)

da chiar mi-i interisant daca o sa iasa toti cei expulzati din Russia si care au ramas fara lucru, si toate rudele acestora citi oameni se v-or stringe?

12:09, 4 Noiembrie 2013

(de Ea)

http://www.gofundme. com/4xbtpg deja 24 000 $ :)

ahahahah, (de anatol)

baiete, urgent apuca-te de o carte si incepe a citi, zici ca e bine sa stii 2 limbi dar dupa cum scrii nu stii nici una! *_* . Limba rusa e limba de stat in rusia, si ajunge, la noi in tara avem limba noastra! daca doresti poti sa te muti in siberia inapoi, acolo unde au fost deportati buneii si parintii, si sper sa nu te mai intorci, ca de tradatori e saturata lumea!

13:04, 4 Noiembrie 2013

))))))) (de George)

Cum spunea si cineva din PLDM, oameni buni, nu uitati ca mergeti deja pe drumuri europene, nu uitat ca consumati apa europeana(datorita statiilor de epurare construite prin proiecte din partea UE), sau cu binele va deprindeti repede si uitat de ce a fost?! Pentru cei ce au de gind sa voteze si sustin comunistii, actuala coalitie a construit drumuri, iar voi vreti sa-i aduceti pe cei ce au distrus tara inapoi?

.... (de deniz)

pentruca sunt numa persoane batrine shi teneretul tot pleaca :))

13:38, 4 Noiembrie 2013

aa (de Andrei)

Este foarte bine-venita aceasta manifestatie. Eu cred ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie prezent. Politicienii nostri au muncit ani de zile ca Republica Moldova sa ajunga mai aproape de UE, iata ca acum am ajuns la portile Uniunii Europene si cetatenii trebuie sa contribuie si ei cu ceva! Aceasta manifestatie va fi contributia cetatenilor!!!

Dobitoc (de Maks)

iti ce-i prost! wai, dobitokule neau furat si noi inca trebuie sa-i multumim, chiar esti un prost....dar nu, cred ca mai degrapa iti dau bani ca sa screi asha comentarie aiurea.

14:12, 4 Noiembrie 2013

(de Tot nascuta in URSS si chear din apropiere de satul cu tragedia.)

Pentru domnul Shalke.... Se intampla asta acum si nu in timpul URSS ca se traeste la Moldova foarte sarac!!!! Saracia aduce conflicte din lipsa de bani!!!!! Conflictele nu se pot rezolva pasnic ca Statul are alte "Probleme": Sa halucineze lumea (partial) cu 50-100 lei pentru a-i aduna in PMAN ca in fine sa raspunda ca nu stiu pentru ce au venit acolo!!!!! Oare nu e clar ca saracii nu trebue Statului??? Deci..... se sinucid singuri/e ca nu au nici un sprijin nici moreal nici material de la Stat. Dar parintii sunt asa cum sunt... cu bataia.... :-( RIP pentru adolescenta.

cu RUSIA (de фыв)

CU R U S I A si spre Rusia este drumul nostru ca apoi o sa ne manince iar paduchii

14:19, 4 Noiembrie 2013

rtr (de rtr)

drept!

sdf (de ACFG)

Bai ce prost mai esti

15:02, 4 Noiembrie 2013

hjgfdc (de Alesea)

Marian Lupu corect a spus ca pe toti i-a unit dorinta de integrare in Uniunea Europnea, din cei care au iesit toti au venit cu inima curata si nu au fost indiferenti de situatia din tara si ca doresc sa cointribuie la dezavoltarea tarii.

15:04, 4 Noiembrie 2013

nu intelegi nimic (de gicu boiavicu)

bai Gicu da de unde te-ai luat cine ti-a zis ca oamenii sunt impusi cei care muncesc azi au fost scutiti de munca fiind socotita ca o zi lucratoare si daca au placere vin daca nu raman acasa ce prostii neintemeiate spui informeazate inainte de a te expune

222222 (de HA HA HA)

dA MAI DUTE TU

15:04, 4 Noiembrie 2013

hgfd (de Oleg)

Gicu ce vorbesti, sunt niste aiureli nascocite de comunisti cu scopul sa opreasca desfasurarea acestui eveniment istoric. Nimeni nu a obligat sa vina deoarece fiecare are capul lui si stie ce e mai bine pentru el.

18:14, 4 Noiembrie 2013

UE! (de EU)

BRAVO!100 LA 100!!OARE COMUNISTII NU AU FOLOSIT RESURSE PE TIMPUL LOR-----DAR LA O ASTFEL DE MANIFESTARE NU EA AJUNS MINTEA!ASTA E!SAU TRAIT TRAIUL-SAU MINCAT MALAIU!ADIO COMUNIZM MURDAR SI PUTRED!ADIO!-NU LAU CONSTRUIT RUSII DAR VOI NICI ATIT NUL MAI CONSTRUITI-CE PARCA ATI STA VOI IN SIBIRIA CU TROMPA IN PAMINT-STAU RUSII SI NU SE IMPART CU NIMENI!ASTA E!

18:41, 4 Noiembrie 2013

,... (de Inga)

Avind in vedere reactia oamenilor din PMAN cred ca cu ochiul liober era vizibil ca majoritatea au o mai mare simpatie fata de Lupu si formatiunea sa dechit toti restul luati impreuna

19:22, 4 Noiembrie 2013

URA (de Constantin)

JOS FILAT! JOS TILHARUL! JOS CORUPTIONERUL! TRAIA SCA MOLDOVA FARA PLDM! DA EUROPA!!!

19:58, 4 Noiembrie 2013

istoric (de Gicu)

Polemizari si birfe ca au fost obligati etc sunt de prisos caci cifra impunatoare de fapt reprezinta ca evenimentul in sine a fost unul de valoare si un interes national, iar opozitia nu are decit sa se intimideze si sa speculeze cu minciuni in jurul acestui subiect!

20:55, 4 Noiembrie 2013

cine latra, cine-;i cauta de treaba (de Valentina C)

Spectaculos, au fost oponeti din dreapta si stinga, insa noi, ciar si cei ce n-au participat sunt bravo, pt sustinerea matala, kinii lasa sa latre, caravana sa mearga, si cu cit latratul este mai mare, pasii celor ce mereg suna mai candentat, bravo MOLDOVA...Nu este sustinerea pentru coruptioneri.. este sustinerea programei de europenizare a Moldovei..

20:57, 4 Noiembrie 2013

eyt (de Evghenii)

Politia a dat o noua fira care este chiar mai mare decit cea spusa de organizatori, in PMAN au fost peste 117000 de oameni.

21:03, 4 Noiembrie 2013

tyg (de Jora)

Coalitia de guvernare are inca un mare DA in sustinere din partea cetatenilor, si cred ca aceasta incredere va fi indreptatita.

23:00, 4 Noiembrie 2013

(de Foarte tragic....)

Condoleante apropiatilor...

....... (de Aria)

Ai fost tu acolo ca sa zici cine a participat?

22:33, 5 Noiembrie 2013

(de serj)

pentru a da un ajutor social oamenilor saraci nu sunt bani nu este in favoarea lor dar la asa ceva se gasesc bani le filfie pantalonii sub pretecstul ca li se va taia salariul ca vor fi eliberati din functie au obligat lumea de aia nu au idee la ce au venit

de (de ana)

bravo corect nu venim in strada pentru guvernanti dar pentru tara in care traim si nu trebue sa fim indiferenti ce se intimpla la noi in tara.multa bafta la toti care vor binele moldovei..

22:34, 5 Noiembrie 2013

dfgfgghg (de fghghghg)

Trebuie sa fii tare zapacit la cap si fara un pic de demnitate ca sa esi la chemarea a doi banditi (Filat si Plahotniuc) in PMAN.

df (de ana)

indeferenta e cea mai proasta calitate la om.

22:41, 5 Noiembrie 2013

Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! (de Ion)

Seful directiei azi ne-a adunat in timpul mesei si ne-a spus pe sleau ca ne elibereaza din serviciu daca nu ne prezentam la miting. Eu am inregistrarea sonora! Special nu voi merge, lasa sa ma concedieze, ma voi judeca voi ajunge si la CEDO sa aratam intregii lumi cum banditii de filat si Plahotniuc au instaurat teroarea in Republica Moldova! Jos Coalitia criminala! Leanca la DUBA! Filat la DUBA! Plahotniuc la DUBA! Timofti la DUBA! Guvernul la DUBA!

ion (de an)

mai da ce sinteti de bravi va iubiti tara ,numai ca asa fel de persoane ca dumneata se numesc vanzatori de tara.. nu trebu sa va intereseze guvernantii ei vin si se duc dar trebu sa luptam pentru binele tarii.cer scuze domnulei..

22:46, 5 Noiembrie 2013

Iar ve-ti aproviziona studentii cu droguri si bauturi alcoolice ca in aprilie 2009? (de Dorin)

Iar ve-ti aproviziona studentii cu droguri si bauturi alcoolice ca in aprilie 2009?

dorin (de ana)

da ce ma studentii trebuesc neaparat aprovizionati ei gasesc si pe dracu fara ajutor.dar pina la urma studentii sunt o putre ca chear si domnii de la conducere au un pic de frica .nu mai spuneti prostii studentii nostrii sunt baeti de treaba..

22:49, 5 Noiembrie 2013

vom esi sub Drapelul Rosu al comilor, si nu fiind platiti, ci de bunavoie pentru a cere capurile criminalilor liberali! (de Aurelian)

se pune intrebarea: pentru ce noi tinerii am esit ca niste oi in PMAN, pentru ce am destabilizat situatia si am adus tara pe marginea prapastiei? Filat, Urechean, Ghimpu, Chirtoaca ne-au promis o viata mai buna, ne-au promis salarii de 500 euro si locuri de munca, ne scoteau in strada platindu-ne cate 350 de lei pe zi! Au adus apoi fascistii din Romania care au devastat cladirile Parlamentului si a Presedentiei, acum duc tara de ripa! Cu ce ne-am ales noi? Cu cei 350 lei pe zi bani murdari de sange nevinovat! Acum ne-am convins ca comii promiteau putine, dar intradevar faceau ceva pentru tara noastra! acum ne-am convins ca am fost folositi! Noi nu vom uita ca am fost folositi ca carne de tun de catre criminalii Filat, Urechean, Ghimpu, Chirtoaca! Noi acum am inteles cine sint politicienii care doresc binele tarii! Acum va spunem ca nu ne vom mai lasa amagiti si platiti cu ziua de dragul celor 350 lei pe zi! Acum sintem in situatia cin vom esi sub Drapelul Rosu al comilor, si nu fiind platiti, ci de bunavoie pentru a cere capurile criminalilor liberali! Jos criminalii liberali! Jos Tradatorii de tara!

au (de a)

ma da prost mai esti informat vai de capul tau ai ramas in urma tu si comunistii tai.vorbeste mai incet ca o sati tae limba cineva..