Electorala 2014
Aplicatia perfecta de lifestyle in Moldova
15:31, 20 Septembrie 2013
, PRO TV

Moldovenii vor putea obtine vize Schenghen fara sa stea la coada


Moldovenii vor putea obtine vize Schenghen fara sa stea la coada
Moldovenii vor putea obtine vize Schenghen fara sa stea la coada. Si asta deoarece din octombrie vor fi introduse programarile online. Mai mult, Centrul comun de vize promite sa instaleze si niste banci in fata cladirii pentru ca asteptarea sa fie mai usoara.

 

Centrul comun de vize promite ca din luna octombrie va avea un site, unde doritorii vor putea depune online cerere pentru viza Schenghen. Si pentru persoanele care vor decide totusi sa stea la coada Ambasada Ungariei are o solutie.

 

Ambasadorul Ungariei este optimist si crede ca in curand tara noastra nu va mai avea nevoie de vize, intrucat vom avea regim liberalizat cu Uniunea Europeana.

 

De la inceputul acestui an aproape 15 mii de moldoveni au solicitat vize Schenghen la Centrul comun iar 95 la suta le-au primit. Vara majoritatea cererilor sunt pentru Grecia iar iarna, cei mai multi moldoveni pleaca in Austria.

Alte ştiri despre: schengen, vize, moldoveni,

Comentarii
Opiniile exprimate pe acest site nu coincid neapărat cu opinia Pro TV Chişinău. Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile comentarii. Administraţia site-lui nu cenzurează mesajele, dar va scoate comentariile care conţin cuvinte obscene.

17:23, 20 Septembrie 2013

Candu are perfecta dreptate (de Nicu)

Inseamna ca mergem pe o cale dreapta si nu trebuie un pas sa deviem de pe ea. Nu trebuie sa ne fie frica de presiunile din exterior, cit si interior. Politicienii nostriu trebuie sa fie calmi, sa aiba o atitudine matura, linistita si sa nu raspunda cu aceeasi modena. In sensul dat, vicepresedintele parlamentului, Andrian Candu are perfecta dreptate.