Electorala 2014
Aplicatia perfecta de lifestyle in Moldova
19:58, 24 Februarie 2014
, PRO TV

Ucraina incepe campania electorala pentru prezidentialele anticipate din 25 mai. Timosenko, printre candidati


Ucraina incepe campania electorala pentru prezidentialele anticipate din 25 mai. Timosenko, printre candidati
In Ucraina incepe maine campania electorala pentru prezidentiale anticipate din 25 mai. Fostul premier Iulia Timosenko si-a anuntat intenta de a candida. Tot pana maine urmeaza sa fie desemnat Guvernul de unitate Nationala.

 

Presedintele Parlamentului le-a dat deputatilor termen pana maine sa formeze o noua majoritate si un Guvern de unitate nationala in timp ce Partidul Regiunilor al lui Ianukovici a anuntat ca a trecut in opozitie iar mai multi guvernatori au demisionat.

 

In acelasi timp locuitorii  din Sevastopol, un port ucrainean in care se afla baza Flotei ruse la Marea Neagra, considera ca in Ucraina are loc o lovitura de stat fascista. Acolo mai multi protestatari prorusi au dat foc drapelului ucrainean si l-au arborat pe cel rus.

 


Potrivit Interfax, pe fondul zvonurilor privind o invazie rusa, Ucraina a sporit masurile de securitate la frontiere. Potrivit analistului politic Leonid Litra, stabilit in Ucraina, campania electorala va fi una cu scantei.

 

Nici Rusia nu recunoaste noua guvernare.

 

Mai mult, Kremlinul ameninta ca va majora taxele vamale pentru importurile de produse din Ucraina in cazul in care Kievul decide apropierea tarii de Uniunea Europeana.

 

De cealalta parte, Uniunea Europeana a anuntat ca este gata sa semneze acordul de asociere cu Ucraina dupa scrutinul prezidential.

 


Primul presedinte al URSS Mihail Gorbaciov sustine ca Ucraina este pusa in joc de Rusia, Statele Unite si Uniunea Europeana.

 

Astazi in Ucraina a fost demis Guvernatorul Bancii din Kiev dar si 5 membri ai Curtii Conastitutionale.

Alte ştiri despre: iulia timosenko, ucraina, alegeri anticipate,

Comentarii
Opiniile exprimate pe acest site nu coincid neapărat cu opinia Pro TV Chişinău. Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile comentarii. Administraţia site-lui nu cenzurează mesajele, dar va scoate comentariile care conţin cuvinte obscene.

20:59, 24 Februarie 2014

Poate... (de Nicolae)

Ce lucru straniu...Rusia le impune la toate tarile fostei Uniuni Sovetici conditiile sale...Ucrainei interzic exportul de fier,zahar,bomboane si alte,Berolusilor saharul si laptele cu Georgia probleme foarte mari...Moldovenilor le declara vinul rau,productia agricola necalitativa..Turcme nilor,Cazacilor restrictii la munca....Restrictii la forta de munca,restrictii la tot Absolut...Dar nu sa gindit nici unul se le intoarca chiar rusilir tot cu arma lor,-doar toate tarile fostei Uniuni importa din rusia o foarte mare cantitate de produse...de ce nu putem face si noi un "imbargo"...Cred ca nu murim noi fara berea"Baltica"...???

22:25, 24 Februarie 2014

qwe (de qwe)

Cand au inchis-o pe Timoshenko - ea s-a imbolnavit brusc si se afla pe patul de moarte. Cand au eliberat-o s-a produs un miracol - ea vrea sa devina presedinte. Teatru.