Electorala 2014
Aplicatia perfecta de lifestyle in Moldova
16:49, 23 Septembrie 2012
, Stirile PRO TV

Un atac israelian asupra Iranului ar declansa "un al treilea razboi mondial" - general iranian


Un comandant al Gardienilor Revolutiei, armata de elita a regimului iranian, a afirmat ca un atac al Israelului asupra Iranului ar declansa "un al treilea razboi mondial", relateaza AFP.

Daca Israelul si Iranul se vor confrunta militar, "aceasta s-ar transforma in al treilea razboi mondial", a declarat generalul Amir Ali Hajizadeh la canalul iranian de limba araba Al-Alam.

 

Daca un atac israelian pare iminent, "este posibil sa lansam un atac preventiv. Dar nu vedem asta pentru moment", a declarat Hajizadeh, care raspunde de sistemele de rachete.

 

Liderii israelieni ameninta in mod regulat cu atacuri impotriva instalatiilor nucleare iraniene pentru a impiedica aceasta tara sa se doteze cu arma nucleara, chiar daca Teheranul insista asupra caracterului civil al programului sau nuclear.

 

In cazul unui atac israelian, cu sau fara unda verde din partea SUA, iranienii "vor ataca bazele americane din Bahrein, Qatar si din Afganistan", a adaugat Hajizadeh.

 

Israelul "nu-si poate imagina raspunsul (iranian) si va suferi pagube importante", a continuat acesta.

 

Sambata, generalul Mohammad Ali Jafari, comandantul sef al Gardienilor Revolutiei, a estimat ca un razboi israelian impotriva Iranului "va avea loc in cele din urma" si ca tara sa este gata de aceasta confruntare care va duce la distrugerea statului evreu.

 

A fost pentru prima data cand un inalt responsabil iranian a recunoscut posibilitatea unui conflict armat cu Israelul.

Alte ştiri despre: razboi mondial, Iran, Israel,

Comentarii
Opiniile exprimate pe acest site nu coincid neapărat cu opinia Pro TV Chişinău. Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile comentarii. Administraţia site-lui nu cenzurează mesajele, dar va scoate comentariile care conţin cuvinte obscene.

20:48, 23 Septembrie 2012

din anii 1900 (de NATO)

O intreaga lume sunt la picioarele lor acum;)

22:18, 23 Septembrie 2012

CULCATI DE GAZE (de ELENE)

NOI SANTEM AMENINTATI SI DE COMUNISTI SI DE FASCISTI, ASA CA FRICA,N NOI IESTE DESTUL DE ADANCA, NE/A MAI RAMAS NUMAI SA ELIMINAM GAZELE NOASTRE BIOXIDO-NUKLIARE SI VOM INVINGE FARA MEDALII DE FAMA

22:28, 23 Septembrie 2012

Vor sa mai dustruga o tara care infloreste (de De Iura SUA)

Masoneria jdaneaska pun planurile in aplicare...al III razboi modial e o problema doar de timp

23:37, 23 Septembrie 2012

vrajeala (de Dan)

Nu poate exista un razboi de o asemenea anvergura intre unu care merge cu caruta si altul care are tancuri si rachete.

13:34, 24 Septembrie 2012

vrajeala (de Dan)

Nu poate exista un razboi de o asemenea anvergura intre unu care merge cu caruta si altul care are tancuri si rachete.

mesaj (de rica)

Daca te referi la iran te gresesti amarnic,in ultimii ani iranul a facut un salt puternic in tehnologii racetare si acum are in dotare rachete cu o raza de actiune pina la 2000 kilometri,la obiecte importante a fost introdusa retea care nu depinde de cea de peste hotare,multe din arme si ostasii fac testari acum in siria,asa ca unu la unu izraelul nu are sanse va fi bombardat din liban,siria,care au granita comuna cu evreii,plus flota iraniana,daca se implica sua atunci al treilea razboi mondial cu rezultate imprevizibile,

14:19, 24 Septembrie 2012

vrajeala (de Dan)

Nu poate exista un razboi de o asemenea anvergura intre unu care merge cu caruta si altul care are tancuri si rachete.

priveste obiectiv (de Wazaaaa)

ha ha ha mai facut sa rid Iranul la moment este o putere daca nu mondiala atunci regionala foarte mare, fapt indiscutabil.Armata peste 1 mil aproximativ 61% din populatie are mai putin de 30 ani ,12 loc in lume in inventii nanotehnologice,10 stat in domeniul cosmic,cresterea PIB cu 7 % anual,nemaivorbind de rezerve enorme de petrol si arme nucleare.Armata Iranului nu e adunatura de coate goale a Afganistanului in care sa impotmolit SUA, URSS si multi altii.Pe unde mai punem ca teritoriul Iranului e destul de mare pe kind Israelul e tara de o bomba.P.S.Intre Iran si URSS (la moment succesorul URSS e Rusia ) a fost incheiate mai multe intelegeri in 1921 si in 1940 de ajutor reciproc inclusiv in caz de razboi care au efect pina la moment asa ca .............. priveste in jur nu inghiti propaganda asta ieftina.

15:25, 24 Septembrie 2012

vrajeala (de Dan)

Nu poate exista un razboi de o asemenea anvergura intre unu care merge cu caruta si altul care are tancuri si rachete.

asculta bre nene! SUA e guvernata de evreii! asa ca SUA va sta mereu la picioarele israelului! (de alkapro)

2. ! China consuma petrol de la IRAN asa ca nu vor sta cu miinile in solduri sa se uite cum americanii le iau mincarea din strachina (petrolul de sub nas) 3.Russia nu va risca ca SUA sa cistige IRANUL si CHINA si sa detie controlul in lume in timp ce RUSSIA doar ep al ei si riscind ori ce secunda nebunia satanista a evreilor!! si va intra si ia in joc de partea Chinei+IRAN cu care sunt aliati si au relatii fratesti! eu am foarte mare incredere in chinezi si musulmani in special IRANIEII!!! si foarte putin in satanistiii de evrei care se socot poporul ales! iar pe noi ne socot animale cu chip de om create pentru a le fi sclavi lor!!! evreiii nu siau aratat coltii pina acum caci le era teama si au facut tot pe la spate! dar de acum in colo isi arata cins ei!!!