Electorala 2014
Aplicatia perfecta de lifestyle in Moldova
15:15, 18 Decembrie 2013
, PRO TV

VIDEO. Nunta lui Filat, mister si pentru cei de la Primarie: "Voi trebuie sa stiti mai multe ca noi"


VIDEO. Nunta lui Filat, mister si pentru cei de la Primarie: "Voi trebuie sa stiti mai multe ca noi"
Nunta invaluita de mister. Consilierii liberal-democrati din Primarie habar nu au cand si unde va avea loc nunta dintre Vlad Filat si Angela Gonta. In timp ce consilierii PLDM spun ca nu au primit nici macar invitatii, comunistii sustin ca nu au o atitudine negativa fata de acest eveniment, fara a oferi alte comentarii.

 

In acelasi timp, primarul capitalei Dorin Chirtoaca a spus ca nu stie daca au fost distribuite invitatii la ceremonie pana la ora actuala.

Alte ştiri despre: vlad filat, angela gonta, consilieri cmc,

Comentarii
Opiniile exprimate pe acest site nu coincid neapărat cu opinia Pro TV Chişinău. Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile comentarii. Administraţia site-lui nu cenzurează mesajele, dar va scoate comentariile care conţin cuvinte obscene.

16:03, 18 Decembrie 2013

aaa (de Andrei)

Mari griji isi fac astia la consiliul municipal. Oare nu au intrebari mai serioase?! Si... de ce comunistii sunt impotriva? Vai de capul lor. Sincer va spun. Socot ca Filat si Angela nu trebuie sa le atraga atentie, sunt bravo si trebuie sa mearga inainte!

16:05, 18 Decembrie 2013

...Nu stiu ... (de Grigorash)

Este viata personala a unor oameni ... Da poate e viata unor oameni deosebiti si destul de puternici pentru tzara , poate eii au adus probabil cel mai mare aport Moldovei ... SI totusi au o viatza personala iar intimitatea lor merita sa fie respectata

16:05, 18 Decembrie 2013

!!! (de Vladimir)

Mda... mare prostie. Sincer va spun ca astia de la CMC nu au ce face. Ar face mai bine sa stopeze constructiile ilegale, ca e plin Chisinaul cu ele! Casa de piatra, d-le Filat!

16:07, 18 Decembrie 2013

:)) (de Mihai)

Are cumva vreo importanta politica acest subiect? Eu socot ca sunt niste chestii personale si nu trebuie sa fie discutate in asemenea anturaje. Sau, haideti sa vorbim despre fata cu care a dormit Chirtoaca ieri?! Sunt niste chestii intime si trebuie respectata distanta de intimitate!

16:09, 18 Decembrie 2013

(de >ADBM,)

Doamne nunta un mos batrin,o inebunit lume nu alta ce nunta la asa ani,kind ai lasat o femeie super si doi kopilasi ,si acum nunta,si de cite ori se va insura filat,va face nunta,anjelika pacat de tine ca tea amajit un mos,

16:12, 18 Decembrie 2013

JF (de HSH)

Filat si cu Angela Gonta sunt doi oameni maturi care au tot dreptul ca si ceilanti oameni sa isi decida viitorul personal in intimitate si noi trebuie sa le respectam acest lucru.

16:13, 18 Decembrie 2013

dj (de jdu)

Pe noi nu ar trebui sa ne intereseze acest lucru doar noi avem dreptul doar sa ii felicitam cu acest lucru si sale dorim fericire.

16:18, 18 Decembrie 2013

John (de Nicu)

Interesant, ce motiv au comunistii, de au o atitudine negativa fata de acest eveniment?! :)))) Eu ii propun Angelei si lui Vlad sa nu asculte toate aceste prostii si sa mearga cu capul sus inainte.

16:22, 18 Decembrie 2013

jurnashliusti (de wai demagogilor)

tare ni doare pe noi di nunta lu filat, lingetil mai departe, ca dam nu mai aveti credinta in fata oamenilor, de ce nu spuneti ca Anjelika voastra,(stiti la ceam facut aluzie) se marita cu un contrabandist?

16:22, 18 Decembrie 2013

da (de srl)

Primarul e ocupat cu Primaria, da Filat imbla cu paele in cap,minunat.

16:27, 18 Decembrie 2013

NENOROCIRE (de USA)

Cea mai mare greşeală din viaţa Angelei, calculează de 10 ori şi apoi taie, marcenarul ăsta nu merită nici cea mai mică blîndeţe din lume, să stea la rece şi uscinduse de foame pînă la ultima suflare aşa cum alţii îndură aşa va fi şi drumul ei urmîndul pe el, neai şocat pe toţi cu alegerea asta, te vom urî aşa cum îl urîm pe el-hoţul din MD, apoi o să fie hoţii din MD, ,

16:30, 18 Decembrie 2013

ll (de ..)

nu inteleg mesajul reportajului, mai ales, ca e colega voastra, incurajati lumea la birfe sau faceti publicitate? Sau mirele a dat comanda de sondaj ca sa nu-i para rau miresei ca are sot la "mina a doua"?

16:57, 18 Decembrie 2013

da (de srl)

Primarul e ocupat cu Primaria, da Filat imbla cu paele in cap,minunat.

:)))))) (de Vasile)

Mai baiete, socoti ca oamenii nu au dreptul la viata personala?! Prin faptul ca Filat isi creaza familie, el "imbla cu paele in cap"? Se scrie "paie", nu "pae". Da, nu e un secret, Chirtoaca e ocupat cu Primaria, elibereaza autorizatii ilegale zilnic!

16:58, 18 Decembrie 2013

' (de Marian)

Exista o zona de intimitate si ea nu trebuie sa fie neglijata! Imi pare rau ca nunta lui Filat a ajuns sa fie subiect de discutie pentru consilieri. Ce, nu au alte probleme? Daca o sa discute toate nuntile ce se fac in Republica, credeti-ma, degeaba primesc salarii!

16:58, 18 Decembrie 2013

hdgf (de dfgh)

FILAT E JIDAN NU ARE CE CAUTA INTRO BISERICA CRESTINA ORTODOXA...SA MEARGA LA SHOR SAU LUCISNCHII SA LE SUGA

17:07, 18 Decembrie 2013

twer (de wert)

RAHATU ISTA DE PROTV S ATRANSFORMAT IN UNIMEDIA...NUMNAI MESAJE PRO JIDANESTI PRO PLDM SI AANTIRUSE....

17:26, 18 Decembrie 2013

. (de .)

nunta lui filat nu este mister deloc...totul e foarte simplu si raspunsul gasiti in rapsunsul ex;sotiei sandală...filea se pregateste de alegeri...adica nu crede ca actuala guvernare se va mentine...si cum a mai zis sandală in astfel de mod ea si filea se gindesc pentru viitorul copiilor..)...un raspuns demn de psiholog )))....adica se teme filea pentru banii pe care lea furat si a tranferat sandei, ca in caz daca vin comii pot sa impuna si pe ex-sotia sa intoarca banii...deci filea are nevoie sa se casatoreasca urgent ca atentia sa fie expusa pe actuala sotie si nu fosta....e comedie de doi bani....mai ales e comedie ca si au spus;o deschis in interviul asa zisului psiholog..)))...spal area de bani pentru binele copiilor lor...prin furatul de la copiii moldovei

18:00, 18 Decembrie 2013

(de )

pacat

100% (de sim)

foarte corect

18:24, 18 Decembrie 2013

jurnashliusti (de wai demagogilor)

tare ni doare pe noi di nunta lu filat, lingetil mai departe, ca dam nu mai aveti credinta in fata oamenilor, de ce nu spuneti ca Anjelika voastra,(stiti la ceam facut aluzie) se marita cu un contrabandist?

. (de .)

nu..ea nu poate sa chistige ceva 10-20 mii de dolari din leafa de jurnalist....dar maritindu se cu filat si ajuntindui sa spele banii va putea...macar o sai ajunga pe hirtie de viceu la batrinete in moldova....asta e esenta voastra...lepadaturi ieftine

18:34, 18 Decembrie 2013

Sanda e super ! (de inel)

Fosta sotie e mult mai frumoasa, mai gingasa si mai feminina. Incomparabila cu Gontsa.

18:36, 18 Decembrie 2013

,mjk (de ion )

satul arde dar baba se piaptana , nu mai sunt probleme in mldova astai ultima?

18:38, 18 Decembrie 2013

Rusine (de Alexandra)

ProTV - RUSINE pentru acest REPORTAJ!!! Au rugat sa le respectati intimitatea iar voi, colegii sunteti primii care faceti contrariul! Pina unde poate merge goana dupa senzatie?????. Oare chiar veti pune pe post acest reportaj deseara cand stirile vor fi prezentate de Angela? Daca da atunci va demonstra lipsa celor 7 ani de acasa din partea tuturor!!!!

18:43, 18 Decembrie 2013

er (de dd)

PROTV ,luind in consideratie ca Angela Gonta e colega de-a voastra,ar trebui sa-i respectati cererea de a nu va baga nasu in viata ei intima.Nimic profesionalism!

18:44, 18 Decembrie 2013

ert (de sd)

Ce intrebari stupide!!!Protv poate cautati uun subiect mai interesant???

19:10, 18 Decembrie 2013

Mdeee (de Anjela)

Angela dar băieți mai tineri si mai frumosi nu sunt in Moldova? Ori banii Domnului Filat cred ca sunt mai vajnici ))))

19:19, 18 Decembrie 2013

(de hulk)

spune-ti sincer, ati ris in hohote?

lorena (de nicolai)

filat lipsit de moralitate /angela fericire pe lacrimi nu exista/vor raspunde urmasii vostri

20:34, 18 Decembrie 2013

expunere (de exp)

Acesta este doar un piar si din nou un show si joc politic! Se apropie alegerile! La unul trebu spalare de creeri, lu altul Ratio(Raiting!). Sincer nu cred ca la virsta lui Filat ii mai fierb hormonii! Toata lumea stie bine ca Vladut intretine relatii bune cu familia,bani,sustine re etc.(De unde si trebu de spalat putin creerii oamenilor pentru a sustrage atentia de la familie), de unde A.Gonta profita considerabil, in forma de inculpat va profita si de bani si de nume! De ce anume A.Gonta?, deoarece alta persoana mai putin publica nu va prezenta interes, nu pare credibil! Intrebare de ce ProTV atita umflatura fac din acest subiect?

21:14, 18 Decembrie 2013

v (de Vasile)

Nu cred ca e frumos sa va bagati in viata oamenilor. Hotarasc singuri ce sa faca si cum sa faca!!!

21:41, 18 Decembrie 2013

hjjk (de contrabandist.)

risuri.filea-hot,maf iot.puscaria plinge dupa el

21:50, 18 Decembrie 2013

... (de LIV)

NUNTA A FOST DEJA..

22:30, 18 Decembrie 2013

NENOROCIRE (de USA)

Cea mai mare greşeală din viaţa Angelei, calculează de 10 ori şi apoi taie, marcenarul ăsta nu merită nici cea mai mică blîndeţe din lume, să stea la rece şi uscinduse de foame pînă la ultima suflare aşa cum alţii îndură aşa va fi şi drumul ei urmîndul pe el, neai şocat pe toţi cu alegerea asta, te vom urî aşa cum îl urîm pe el-hoţul din MD, apoi o să fie hoţii din MD, ,

pentru angela (de eu)

corect

22:55, 18 Decembrie 2013

(de zxcv)

evreii trebuie nimicititi sunt raul pe pamint

oleg (de fuuuuuu)

sunt deacord ca e vitza lor personala,,,,dar sa nu fure banii statului si sa se castoreaska in fiecare zi

23:58, 18 Decembrie 2013

Subiectul mesajului: (de Numele tau:)

Mesajul tau:

00:06, 19 Decembrie 2013

LUME (de DIN)

CA CADOU DE NUNTA LUI FILAT,O CERERE NATIONALA CATRE CEDO DE A REVIZUI CONSECINTILE PRIVATIZARII PE SAMA BONURILOR PATRIMONIALE ASUPRA BUNASTARII SOCIETATII SI CAILE DE SOLUTIONARE A ACESTUI PROCES IN MOD CORECT SI ECITABIL PENTRU INTREAGA SOCIETATE SI NU NUMAI PENTRU OARECARE PERSOANE.CU STIMA SI RESPECT........PEM

00:11, 19 Decembrie 2013

cosmarrrrrrrrrrrrrr (de cosmarrrrrrrrrrrr)

a innebunit Filat ................

09:44, 19 Decembrie 2013

!! (de vasea)

suki shtob vi usralisi i vodi vam nebilo

10:19, 19 Decembrie 2013

buna (de baby)

felicitari, casa de piatra si copilul sa fie sanatos

10:26, 19 Decembrie 2013

:) (de Alina)

Mare nerabdatori mai sunt ...nu au reusit sa comunice noutatea ca ei deja vreu si invitati !!! Rabdare ,rebdare ....dar mirii sunt ft bravooo ...urari doar de bine !!!

10:29, 19 Decembrie 2013

.......... (de Veaceslav )

Consider ca ar trebui unii sa se preucupe de probleme mai serioase decit sa astepte invitatii . Felicitari si casnicie fericita!!

10:54, 19 Decembrie 2013

nbv (de nbv)

Este viata personala facuta pe banii poporului.

16:47, 19 Decembrie 2013

(de )

Parca ii dracu

lll (de tot )

mare lucru ai mai spus. esti si tu o cu va ca ea

18:39, 19 Decembrie 2013

pentru angela (de eu)

corect

ce blindete wai (de ce blindete waii)

de la curve blindete nai stii ca curva pe curva se gaseste stii ca angelica asta are copchil din flori are deja 10 ani stiiaii de asta??????????????

22:19, 19 Decembrie 2013

(de )

pacat

vai dE MINE (de dika)

Sanda este o femeie superba, nu o pot compara cu Angelika, toti oamenii care o cunosc pe Sanda au numai vorbe de lauda la adresa ei, in skimb Angela o pus mina pe Filat, si au fost impreuna inainte de divortul lui Filat, a destramat o familie, va rog nu stergeti mesajul, vad ca lasati mesajele care aduc avantaje colegei.....

23:56, 19 Decembrie 2013

(de pentru Serj)

Nu Domnule , asta pentru asei care vor in UE , daca esti chiomb si nu oti citi , sau surd si nu pots aude

UE (de UI)

LUI FILAT DORIM O P..IN CUR SA NUI CADA PANTALONII,CA ALTFEL LOR TROMBA PIDARII

00:15, 20 Decembrie 2013

(de Igor)

CAM, bine ca tu esti sanatos la cap si crezi in divinitate.

lui: (de RUDI)

NU COMENTATI SI NU MAI PUBLICATI PIDAR ISTA CA IMI VINE SA BORASC PE IBALA LUI