Electorala 2014
Aplicatia perfecta de lifestyle in Moldova
12:27, 18 Februarie 2012
, IN PRO

Voronin, despre Onoje: Iata cine apara Alianta - un NEGRU coborat din copaci


Voronin, despre Onoje: Iata cine apara Alianta - un NEGRU coborat din copaci
Proteste din nou in centrul capitalei. Comunistii au iesit din nou in strada pentru a protesta, ca in fiecare samabata, impotriva Aliantei. In acelasi timp, cativa manifestanti, printre care si John Onoje au organizat un antiprotest.

 

”Iata, am asteptat sa inceapa sedintele Parlamentului, dar uitati-va la ei, nu se pot intelege nici asupra unei date ca s-o stabileasca. Am facut foarte bine ca n-am venit”, a declarat Vladimir Voronin despre activitatea de ieri a legislativului.

 

In Piata Marii Adunari Nationale comunistii scandeaza ”Jos Alianta”, ”Alianta, fa-ti bagajele”, ”Demisia AIE”.

Alte ştiri despre: Vladimir Voronin, John Onoje , negru,

Comentarii
Opiniile exprimate pe acest site nu coincid neapărat cu opinia Pro TV Chişinău. Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile comentarii. Administraţia site-lui nu cenzurează mesajele, dar va scoate comentariile care conţin cuvinte obscene.

12:50, 18 Februarie 2012

Rasism curat!!! (de TMMD)

voronin este o rusine pentru tara noastra, un bosorog complexat, rasist, avid de putere si bani un degenerat cu intelect de gaina. Sa fi trait intr-o tara civilizata orice politician dupa o destainuire ca aceasta ar fi putut sa puna cruce pe cariera sa de politician insa numai nu la noi ... noi traim in MOLDOVA TARA MINUNILOR ps. voronin cind ii convine e comunist, alteori crestin, iar acum e la fel de rasist ca si hitler

13:10, 18 Februarie 2012

Voronin este o maimuta alba care se ride de o maimuta neagra (de wwooww)

!

13:13, 18 Februarie 2012

la zi (de ff)

bravo acestui om de culoare si rusine si vai de capul celora care sustin ciuma rosie care sint iude adevarate care pina acu au impuscat si deportat milioane de oameni au inchis bisericile si acu sint salvatorii poporului --nu va lasati dusi in eroare de aceasta ciuma ca o sa inchideti viitorul copiilor si nepotilor ca lenin asa ia invatat -cit e mai sarac poporul cu atit mai usor ii prostesti si ii conduci !!!jos mancurtii si tradatorii !!!!!!

13:16, 18 Februarie 2012

bravo (de patriot)

dap a mai ramas maimutele sa devina conducatori de tara pe aici si punctum :))))))

13:23, 18 Februarie 2012

Provocare (de Serj)

Voronin tu esti un nimeni,mai bine spus o marionetca sub ghira lui TKACIUC satana!!!

13:33, 18 Februarie 2012

Rusine! (de Ela)

Rusine! Acesta a fost presedinte de tara??? Rusine, Vladimir Nicolaevici!!!

13:35, 18 Februarie 2012

da (de da)

Da dum.Voronin prostiea omului e mare...............

13:42, 18 Februarie 2012

pff (de baubau)

iti dau BIP Voronin porc comunist sa iti iau nevasta le BIP fiu de curva

14:01, 18 Februarie 2012

pentru VOR-COMI (de scorpion)

ONOJE ESTE UN PATRIOT DAR TU VORONIN CU TOATĂ TURMA COMUNISTĂ SUNTEȚI NIȘTE HOȚI,BANDIȚI ȘI NU VĂ CONVINE CĂ NU SUNTEȚI LA PUTERE,PENTRU CE PRIMIȚI BANI DACĂ NU ASISTAȚI LA ȘEDINȚE, PUTUROȘILOR CÎT O SĂ MAI STAȚI PE SPATELE POPORULUI.PARTIDUL COMUNIST TREBUE SCOS ÎN AFARA LEJII, DACĂ EI NU VOR SĂ LUCREZĂ.CEI CARE AU VOTAT COMII SĂ CIARĂ DE LA EI.

14:13, 18 Februarie 2012

rasism (de voldemar)

sa fiu in locul lui John Onoje as cere scuze oficiale din partea lui vORONIN....

14:15, 18 Februarie 2012

voronin (de skidonuta)

Nivelul de inteligenta a lui voronin se cunoaste dupa continutul declaratiilor facute de el.Cu parere de rau el nu-si da seama ca acest "negru"cum il numeste el ,poate sa-l dea in judecata pentru discriminare.Si sant ferm convins ca omul o va face.

14:21, 18 Februarie 2012

Negru (de Victor)

Negrul care zice banditul de Voronin ca sa coborit din copac are mai multa minte decit Voronin. Voronin este un descreierat pentru care noi toti sintem "bidla" asa ne numeste pe din dos , in fata se teme sa spuna ceva de rau pentru ca e un fricos si las.

14:21, 18 Februarie 2012

nu urla (de nix)

de kit ai urla in Piata ca un ratat, curata de zapada UN metru patrat !!!

14:32, 18 Februarie 2012

un om negru mai destept ca voronin (de vlad)

Cu asa negri tara se va dezvolta nu cu comunisti.

14:54, 18 Februarie 2012

negru: (de Fox)

voronin eruşinea ruşinelor neamului nostru. El nu este demn nici de unghia lui John Onoje. Paşol na turbinca, scîrnăvie!

14:54, 18 Februarie 2012

adevarat (de ggg)

Voronin are perfecta dreptate

14:54, 18 Februarie 2012

pff (de baubau)

iti dau BIP Voronin porc comunist sa iti iau nevasta le BIP fiu de curva

corjova (de viorel )

traiasca voronin si PCRM unicii patrioti ai moldovei mult au mai facut pentru tara noastra trebue sa le pupati picioarele da sa nui graiti de rau dracilor,cu stima pentru PCRM viorel poalelungi.corjova criuleni.

15:09, 18 Februarie 2012

nu urlati (de nux)

de kit ai urla in Piata ca un ratat, curata de zapada UN metru patrat !!!

15:47, 18 Februarie 2012

., (de rolex)

voronin esti gomi cu totul, ONOJE este om calitatile lui omenesti tu nic cind no sa ai. bidla comunista de pedici.

16:06, 18 Februarie 2012

jos alianta (de luka)

cui nui place in moldova, este alta tara Romania,v-ati dus daca nu va place.alianta sunt toti romani,sub conducerea lui Basescu.BRAVO VORONIN TOTI ROMANII AFARA DE LA CONDUCERE AU SATURAT LUMEA!

16:08, 18 Februarie 2012

., (de ROLEX)

VOI FACETI BAGAJELE CURVE VENETICE, AFARA GOMII SOVETICII, MUE VOUA SI LUI VORONIN.

16:20, 18 Februarie 2012

VORONIN HANDICAPAT (de JORJ)

MII RUSINE SA SPUN CUIVA CA ACEST HANDICAPAT MINTAL A FOST PRESEDINTELE TARII MELE. OAMENI BUNI EL E RASIST. MAI RAU CA HITLER, RUSINE PCRM. RUSINE SA STAI DE VORBA CU ACEST RASIST. PCRM RASISTI, TREBUE ACEST MESAJ DE URJENTA TRIMIS TUTUROR AMBASADORILOR DIN MOLDOVA, E STRIGATOR LA CER. RUSINE NATISTILOR SI RASISTILOR COMUNISTI, TOTUL ESE LA IVEALA. CREDE CA DACA ARE MILIARDE I SE PERMITE TOT? RUSINE HADICAPAT MINTAL , COMUNISTI INPUTITI, NAZISTI , RASISTI. RUSINE CELOR CE IL SUSTIN

16:32, 18 Februarie 2012

Provocare (de Serj)

Voronin tu esti un nimeni,mai bine spus o marionetca sub ghira lui TKACIUC satana!!!

intrebare (de woow)

si tu cine esti??? :)))) nu-mi place fostul presedinte, dar intreaba-te pana a arunca cu murdarie - ai tu acest drept? ce prezinti tu? acest om are minte, daca a ajuns sa conduca o tara, are talent de prganizator, daca atatea oameni il urmeaza...cum a condus - e alta intrebare, dar tu ce ai facut pe lumea asta???

17:01, 18 Februarie 2012

Bravo Voronin (de 123)

a mai ramas ka sa vina negrii in Moldova sa ne faca ordine. Un monitoi care nu se spala si care nu poate vinde macar un ziar pe zi la piata centrala. Hai sa le dam drepturi arabilor, negrilor si la toate prostiile de peste hotare, da noi sa plecam din tara. Din Franta statul a inceput sa-i duca inapoi, da noi le dam drepturi.Fuu.

17:10, 18 Februarie 2012

pu voronin (de dana)

tica voronin da tu tei uitat la tine cum arati?pe onoje asa lo facut dumnezeu,da cu tine natura o fost mai rea,esti sur la cap da la minte si mai sur si inca neted

17:14, 18 Februarie 2012

pu vorona (de nike)

esti o pacoste pe aceasta tara mica,,ai tupeu sai judeci pe toti dupa bunul tau plac,dar o sa vina timpu si pu judecata ta de asta nu scapi garantat,,,;;;;vei fi in vapaia focului si in mincarea viermilor vesnic neadormit;;;;

17:17, 18 Februarie 2012

pff (de baubau)

iti dau BIP Voronin porc comunist sa iti iau nevasta le BIP fiu de curva

pentru un miligan (de dmitrii)

bravo v. nicolaevici maimuta si in africa este maimuta da pentru bau bau nici in africa ofemeia nu sa marita cu monumentul cum a facut L.LARI

17:37, 18 Februarie 2012

pBASARABENII DACI.... (de ŢEPEŞ)

......nu -i nimic de mirare ,rusafonul ăsta de voronin ,după ce a furat şi acaparat toate cele din Ţară de la un capăt în altul , se simpte stăpân ,acuma fară teamă - da de ce să teamă ,Noi Basarabenii suntem nişte fricoşi , cine poate să meargă acuma înpotriva lui voroni care cu miliardele care le are ,îi cumpără pe toţi în stânga şi dreapta ........şi când văd fiecare iudă din băştinaşi ,milionul în faţa ochilor , care le dansiază streptizm ,păi sunt gata nu să între în curul lui , dar şi pe măsa s-o vândă....iată realitatea portretului ,celor care au trebuit să judece pe ceI care ne-au furat ,sărăcit şi călcat în picioare Idealurile Naţionale....Oare în Ţara Dacilor a Noastră , se v-a NAŞTE UNUL CA ,Burebista ,Decebal, Ştefan cel MARE ,Vlad Ţepeş şi mulţi alţii ,care să ne ducă cu cinste Neamul mai departe şi să scăpăm de păgâni şi iude???!!!.......... .................... .................... .

17:54, 18 Februarie 2012

bravo (de patriot)

dap a mai ramas maimutele sa devina conducatori de tara pe aici si punctum :))))))

pai mai bine sa te conduca 8 ani niste persoane care niki la nivelul maimutelor nu ajung!!! (de Sergiu)

discriminarea nu este in stilul oamenilor normali!!!

18:14, 18 Februarie 2012

da (de da)

OAMENI BUNI SI ACESTA A FOST PRESEDINTE, IATA CUM VORBESTE EL DESPRE CETATENII MOLDOVEI, E UN PORK...

18:16, 18 Februarie 2012

onge ESTE UN GOMIC DIN ECHIPA LUI GHIMPLER AFLAT IN TABARA OAIEI DE PAVLICENCO ! (de vlada)

TIGAN RAPANOS CE ESTI TU ONGE...!

18:32, 18 Februarie 2012

Voronin este o maimuta alba care sa ride de o maimuta neagra (de wwooww)

!

18:33, 18 Februarie 2012

f (de d)

Voronin nu este mai prost decit acei care sunt la guvernare. Dar voi care faceti comentarii ca este rusine poporului nostru , singuri sunteti rusine pentru ca traiti in tara cei mai saraca din europa, dar aveti LIMBA lunga. Ati votat Alianta si ce o stat mai bine?

19:35, 18 Februarie 2012

MAI BINE MAIMUTA DE CIT PORC RUS (de VORONIN DESPRE ONOJE)

E O RUSINE CA A AJUNS ACEST PORC BOLSEVIC VORONIN S-A ISI BATA JOC DE ROMANII BASRABENI ,E O RUSINE CA A AJUN JOHN S-A NE APERE DEMNITATEA IN FATA ACESTOR PORCI INVAZORI ,AFARA CU COMUNISTI PORCI ,AFARA CU INVAZORI RUSI DIN BASRABIA ROMANA ,TRIASCA ROMANIA MARE UNIRE UNIRE UNIRE

19:55, 18 Februarie 2012

botnaru (de Iulia)

Jos comunistii!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !Jos comunistii!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!Jos comunistii!!!!!!!!!!

19:55, 18 Februarie 2012

dati-i cu crucea in cap!!!! (de of)

baligharul boronin D-EA SUPRA E ALB DAR PE DIN DOSUL PIELEI E NEGRU CA E drac michidutiveci,CA PROMOVIAZA satana rusesascha promoschovita de hot ordinar,SMOALA IADULUI IL ASTEAPTA!!!DE FUGARIT satanistul leninist DIN TOATE BISERICILE!!!!!

20:19, 18 Februarie 2012

MAI BINE MAIMUTA DE CIT PORC RUS (de VORONIN DESPRE ONOJE)

E O RUSINE CA A AJUNS ACEST PORC BOLSEVIC VORONIN S-A ISI BATA JOC DE ROMANII BASRABENI ,E O RUSINE CA A AJUN JOHN S-A NE APERE DEMNITATEA IN FATA ACESTOR PORCI INVAZORI ,AFARA CU COMUNISTI PORCI ,AFARA CU INVAZORI RUSI DIN BASRABIA ROMANA ,TRIASCA ROMANIA MARE UNIRE UNIRE UNIRE

Andrea (de verver)

Mi-e greata sa ma uit la asa mutre,pentru ca risul acesta di Voronin si toata prostimea din PCRM ne-au distrus multe lucruri bune, pe care o fac si in continuare.Jos comunisti,jos lepadaturile...

20:27, 18 Februarie 2012

Rusine! (de Ela)

Rusine! Acesta a fost presedinte de tara??? Rusine, Vladimir Nicolaevici!!!

rusia (de mihai )

Acum vati dat seama ce lup a condus tara 8 ani,si acum ride oare voronin nuinteleji ca risurile rid,jos comii,sus alianta!

20:30, 18 Februarie 2012

corjova (de viorel )

traiasca voronin si PCRM unicii patrioti ai moldovei mult au mai facut pentru tara noastra trebue sa le pupati picioarele da sa nui graiti de rau dracilor,cu stima pentru PCRM viorel poalelungi.corjova criuleni.

ZXC (de ZXC)

BOU ROSU CE EST,PORC CU VORONIN.

20:34, 18 Februarie 2012

off (de zina)

off mai voronin, oare cind o sa te daie cineva in judecata, speram ca o sa ii pletesti omului cela pentru faptul ca lai discriminat.

20:38, 18 Februarie 2012

Bine ar fi ca Onoje sa-l dea in judecata p/u astfel de cuvinte....Onoje noi te sustinem..... (de $teluta)

Bine ar fi ca Onoje sa-l dea in judecata p/u astfel de cuvinte....Onoje noi te sustinem.....

20:51, 18 Februarie 2012

..... (de Bosorog...))))

dap si poti si ti mai astepti di la un DEGRADAT, el nu stie a vorbi ,un om ca dinsu care o avut o asa functie in stat si care prezinta un interes politic asa si vorbiasca cu alte minoritati ..... omu macar are curaj , lupta pentru ceva , o invatat limba din ziaree.... dar Voronin macar a vorbi nu stie....

21:06, 18 Februarie 2012

nu urlati (de nux)

de kit ai urla in Piata ca un ratat, curata de zapada UN metru patrat !!!

54ed75 (de ura)

dute tu si curata zăpada teai învătat sa faca cineva pentru tine

21:07, 18 Februarie 2012

corjova (de viorel )

traiasca voronin si PCRM unicii patrioti ai moldovei mult au mai facut pentru tara noastra trebue sa le pupati picioarele da sa nui graiti de rau dracilor,cu stima pentru PCRM viorel poalelungi.corjova criuleni.

GUNOIU SOCIETATII!!!!!!!!!!!! (de VITALIE)

MIZERIE!!!!pupai tu in alta parte.........PRCIS CA ESTI PLATIT AM MAI VAZUT COMENTARII DEBILE SCRISA DE TINE SI MAI INAINTE:::::::: GUNOIULEEEEEEEEEEEEE EEEE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

21:17, 18 Februarie 2012

onge ESTE UN GOMIC DIN ECHIPA LUI GHIMPLER AFLAT IN TABARA OAIEI DE PAVLICENCO ! (de vlada)

TIGAN RAPANOS CE ESTI TU ONGE...!

porc (de anton)

Daca el e din copaci, apoi tu esti din costeriata.

21:24, 18 Februarie 2012

1 (de mihai)

Boronin s-au Eltin= 2 betivani care au dus tarile la degradare.... (nici strungari la stina n-au valoare). Cat despre negru,macar el face oarecare forta a demonstra incapacitatile politicienilor contemporani si lacomi de putere,ca sunt impotenti fizic si moral.....

21:24, 18 Februarie 2012

voronin (de skidonuta)

Nivelul de inteligenta a lui voronin se cunoaste dupa continutul declaratiilor facute de el.Cu parere de rau el nu-si da seama ca acest "negru"cum il numeste el ,poate sa-l dea in judecata pentru discriminare.Si sant ferm convins ca omul o va face.

Cu parere de rau in R. Moldova discriminarea de orice formă nu este interzisă prin lege, iar mecanismul de protecţie împotriva discriminării şi inegalităţii lipseşte.... (de mama)

Cu parere de rau in R. Moldova discriminarea de orice formă nu este interzisă prin lege, iar mecanismul de protecţie împotriva discriminării şi inegalităţii lipseşte....si acest bou de voronin e la curent,de altfel nu mai zicea el de Onoje

21:27, 18 Februarie 2012

Rasism curat!!! (de TMMD)

voronin este o rusine pentru tara noastra, un bosorog complexat, rasist, avid de putere si bani un degenerat cu intelect de gaina. Sa fi trait intr-o tara civilizata orice politician dupa o destainuire ca aceasta ar fi putut sa puna cruce pe cariera sa de politician insa numai nu la noi ... noi traim in MOLDOVA TARA MINUNILOR ps. voronin cind ii convine e comunist, alteori crestin, iar acum e la fel de rasist ca si hitler

grrg (de olea)

oi teo skus din glod si mai da intrebari?

21:29, 18 Februarie 2012

f (de d)

Voronin nu este mai prost decit acei care sunt la guvernare. Dar voi care faceti comentarii ca este rusine poporului nostru , singuri sunteti rusine pentru ca traiti in tara cei mai saraca din europa, dar aveti LIMBA lunga. Ati votat Alianta si ce o stat mai bine?

votare. (de Ion)

Imbicilule! Tu cu adevărat crezi că dacă acuma erau la putere comicii noi huzuream de bine?

21:30, 18 Februarie 2012

Foarte rusinos din partea lui cioara voronin (de printre altele)

foarte rusinos din partea lui voroninPe durata primului mandat prezidential al lui Vladimir Voronin, feciorul acestuia si persoane din anturajul sau au preluat controlul asupra celor mai profitabile domenii ale businessului: financiar-bancar, energetic, constructii, industria zaharului si a alcoolului. Averea lui Vladimir si Oleg Voronin a crescut in citiva ani, prin mijloace necinstite, cu zeci de milioane de dolari. Patru ani la rind, presa din R. Moldova, dar si cea din strainatate a publicat numeroase investigatii ce dezvaluiau afacerile feciorului presedintelui, dobindite prin trafic de influenta si chiar prin santaj.

21:34, 18 Februarie 2012

f (de d)

Voronin nu este mai prost decit acei care sunt la guvernare. Dar voi care faceti comentarii ca este rusine poporului nostru , singuri sunteti rusine pentru ca traiti in tara cei mai saraca din europa, dar aveti LIMBA lunga. Ati votat Alianta si ce o stat mai bine?

m (de u) (de qr)

acei care il urasc pe Voronin ,sunt rudele lui maimuta africana

21:56, 18 Februarie 2012

Rasism curat!!! (de TMMD)

voronin este o rusine pentru tara noastra, un bosorog complexat, rasist, avid de putere si bani un degenerat cu intelect de gaina. Sa fi trait intr-o tara civilizata orice politician dupa o destainuire ca aceasta ar fi putut sa puna cruce pe cariera sa de politician insa numai nu la noi ... noi traim in MOLDOVA TARA MINUNILOR ps. voronin cind ii convine e comunist, alteori crestin, iar acum e la fel de rasist ca si hitler

Rasistul (de Ion)

Pentru rasizm el trebuie aspru pedepsit

22:04, 18 Februarie 2012

rasism (de voldemar)

sa fiu in locul lui John Onoje as cere scuze oficiale din partea lui vORONIN....

rasistul (de Vieru)

John , da-l in judecata . Sa piara bosorogul in temnita. Sa stie cum sa-si bata joc de oameni. Arata-le moldovenilor cum trebuie de luptat cu rasistii. Succes.

22:13, 18 Februarie 2012

a (de Onoje dal in judecata nici nu te gindi prea mult.....te sustinem!)

a

23:17, 18 Februarie 2012

MAI BINE MAIMUTA DE CIT PORC RUS (de VORONIN DESPRE ONOJE)

E O RUSINE CA A AJUNS ACEST PORC BOLSEVIC VORONIN S-A ISI BATA JOC DE ROMANII BASRABENI ,E O RUSINE CA A AJUN JOHN S-A NE APERE DEMNITATEA IN FATA ACESTOR PORCI INVAZORI ,AFARA CU COMUNISTI PORCI ,AFARA CU INVAZORI RUSI DIN BASRABIA ROMANA ,TRIASCA ROMANIA MARE UNIRE UNIRE UNIRE

da da (de vasile55)

Auzi nene, negrul ista sa o frece in Africa sa faca regula, sau acolo nu are cine-l plati? da aici cu comunistii noi trebuie sa ne lamurim

23:32, 18 Februarie 2012

haha (de nikola)

rusine tinerilor care-l sustin pe Voronin....

00:58, 19 Februarie 2012

onge ESTE UN GOMIC DIN ECHIPA LUI GHIMPLER AFLAT IN TABARA OAIEI DE PAVLICENCO ! (de vlada)

TIGAN RAPANOS CE ESTI TU ONGE...!

la zi (de fff)

pentru de vlada - se vede ca esti zombi cu creer mucegait si din aceasta cauza si tara cu asa imputiti saraceste si este vinduta ca sint retardati ca tine si nici nu stiu cine sint si de unde le vin radacinile !!!jos zombii si mancurtiii !!!!!!!

10:17, 19 Februarie 2012

jos alianta (de luka)

cui nui place in moldova, este alta tara Romania,v-ati dus daca nu va place.alianta sunt toti romani,sub conducerea lui Basescu.BRAVO VORONIN TOTI ROMANII AFARA DE LA CONDUCERE AU SATURAT LUMEA!

iuca, jiorel si altyi pupcuristi, care, da fapt, este un singur individ degenerat (de Adela)

Nu romanii, care sunt majoritari si bastinasi in Moldova, ci porcii de rusi si slugoii lor trebuie sa se gandeasca serios sa-si faca valizele si "Pohod na Sibir", precum scria in s.19 Alecsandri. Citeste, derbedeule, cartile istorivcilor rus,-Batiuscob, Berg, Crusevan..., unde e scris clar ca populatia bastibasa in Basarabia sunt romanii. daca cei care astazi locuiesc in Basarabia nu sunt romani, unde au disparut romanii? Inseamna ca voi, maldafanii prostiti si pupcuristii rusilor (nu ma refer la moldovenii cu materie cenusie, nu tescobina) sunteti, de rand cu porcii de rusi, ocupanti. Ati exterminat populatia bastinasa si ati venit in casele lor? dati-va seama ce vorbiti

10:22, 19 Februarie 2012

intrebare (de woow)

si tu cine esti??? :)))) nu-mi place fostul presedinte, dar intreaba-te pana a arunca cu murdarie - ai tu acest drept? ce prezinti tu? acest om are minte, daca a ajuns sa conduca o tara, are talent de prganizator, daca atatea oameni il urmeaza...cum a condus - e alta intrebare, dar tu ce ai facut pe lumea asta???

vovului (de Ion)

Ma, anonim ticalos, in Moldova, din pacate, deoarece sunt multi cu mintea ta, ajung si handicapati ca voronin sa conduca tara. De-ai sti tu, mizerie, ce parere au cei de peste hotare despre presedintele tau voronin, nu ai mai imprastia prosia ta pe forumuri. Am fost nu o data intrebat in Italia : poporul vostru este intr-atat de prost, incat a ales un individ cu grave probleme psihice si cu un intelect de gaina sa va fie presedinte

10:24, 19 Februarie 2012

pentru un miligan (de dmitrii)

bravo v. nicolaevici maimuta si in africa este maimuta da pentru bau bau nici in africa ofemeia nu sa marita cu monumentul cum a facut L.LARI

miliganului (de Vasile)

Si tu, dementule, de unde ai aparut? Ai insitar o serie de cuvine si cred ca nici tu nu intelegi ce ea ce ai scris. Esti tulbure la minte, neica. Trateaza-te

10:27, 19 Februarie 2012

onge ESTE UN GOMIC DIN ECHIPA LUI GHIMPLER AFLAT IN TABARA OAIEI DE PAVLICENCO ! (de vlada)

TIGAN RAPANOS CE ESTI TU ONGE...!

forumistilor (de Ion)

Fiti atenti, a aprut din nou nebunul pe forum. neglijati-l, astfel se va ineca in veninul propriu si vom curati forumul de nebuni

10:29, 19 Februarie 2012

f (de d)

Voronin nu este mai prost decit acei care sunt la guvernare. Dar voi care faceti comentarii ca este rusine poporului nostru , singuri sunteti rusine pentru ca traiti in tara cei mai saraca din europa, dar aveti LIMBA lunga. Ati votat Alianta si ce o stat mai bine?

anonimilor (de Octavia)

cand citesti comentariile anonimilor care-i sustin pe forumuri pe comunisti, iti dai seama, ca, de fapt, sustinatorii comunistilor sunt persoane ci IQ la nivelul gainii. Vai de capul vostru, sunteti nu doar deficienti intelectual, dar si obsedati de ura

10:30, 19 Februarie 2012

Voronin este o maimuta alba care sa ride de o maimuta neagra (de wwooww)

!

100% corect! (de lılı)

Susţineţii pe unul şi pe altul şi vom ajunge tare departe. Dacă o să-i ascultăm pe ei o so ajungem cu toţii în grădina zoologică. Ambii trebuie închişi.

11:45, 19 Februarie 2012

adevarat (de ggg)

Voronin are perfecta dreptate

descriminare (de ))))))

Nu-l mai lauda pe voronin....ca e un prostalan batrin si se ocupa cu descriminare cum a facut-o intotdeauna ai vostri si ai nostri.Trebuie sa pleci in America sa vezi cite natii locuiesc si nu-i descriminarea asta ca la noi.Acolo e principalul sa vb limba lor de stat si sa n-ai treaba cu politia si esti stimat si apreciat.Invatati din practica altor tari mai dezvoltate.

11:54, 19 Februarie 2012

miliganului (de Vasile)

Si tu, dementule, de unde ai aparut? Ai insitar o serie de cuvine si cred ca nici tu nu intelegi ce ea ce ai scris. Esti tulbure la minte, neica. Trateaza-te

vasilisei (de dmitrii)

auz bitivanule mintea ta este tulburata dupa dupa vin si vodca fa un tratament antialcool cu neamu tau tumba iumba canibalilor

13:28, 19 Februarie 2012

fffffffff (de fffffff)

Voronin nu este mai departe de Onoje. Uirativa la mutra lui, grasă, satulă, idestulată, increzută.

14:40, 19 Februarie 2012

la zi (de ff)

bravo acestui om de culoare si rusine si vai de capul celora care sustin ciuma rosie care sint iude adevarate care pina acu au impuscat si deportat milioane de oameni au inchis bisericile si acu sint salvatorii poporului --nu va lasati dusi in eroare de aceasta ciuma ca o sa inchideti viitorul copiilor si nepotilor ca lenin asa ia invatat -cit e mai sarac poporul cu atit mai usor ii prostesti si ii conduci !!!jos mancurtii si tradatorii !!!!!!

raspuns (de pantelei)

Am scris de mai multe ori despre faradelegile comunistilor,despre distrugerea bisericilor,despre deportari,despre rapirea pamanturilor romanesti, despre genocid. Ei acuma rad de un african,cu care nu am nimic an comun,dar cine sunt ei,rusii,din care copac au cazut? Se tem ca africanii o sa le eie locul? Locul lor este la cimiir,la un cimitir alaturi de gunoistea de la Sangerei.Si an fine de ce trebue noi pamantenii acestui meleag sa ne plangem de ocupanti?noi trebue sa-i condamnam,asa cum au facut si alte popoare

14:49, 19 Februarie 2012

corjova (de viorel )

traiasca voronin si PCRM unicii patrioti ai moldovei mult au mai facut pentru tara noastra trebue sa le pupati picioarele da sa nui graiti de rau dracilor,cu stima pentru PCRM viorel poalelungi.corjova criuleni.

pentru viorel (de pantelei )

sustinerea ta mai viorele eu o consider binevoita din patrea ta.Consider ca toata viata ta ai fost sub poale lungi,nai mai ridicat nici odata capul sa vezi de unde ati cade gnuoiul,Mai bine te numeai MINTE LUNGA si nu poale lungi.Ami pare rau de cei 7ani care se vede ca anca nui ai.

15:27, 19 Februarie 2012

pentru viorel (de pantelei )

sustinerea ta mai viorele eu o consider binevoita din patrea ta.Consider ca toata viata ta ai fost sub poale lungi,nai mai ridicat nici odata capul sa vezi de unde ati cade gnuoiul,Mai bine te numeai MINTE LUNGA si nu poale lungi.Ami pare rau de cei 7ani care se vede ca anca nui ai.

corect (de :-)))))))))))))))));)

-))))))))))))))))

15:36, 19 Februarie 2012

Tu ceva incurci VOR,din copac sa coborat rosca......cand tu l-ai cumparat (de $teluta)

Tu ceva incurci VOR,din copac sa coborat rosca......cand tu l-ai cumparat

17:30, 19 Februarie 2012

bravo (de patriot)

dap a mai ramas maimutele sa devina conducatori de tara pe aici si punctum :))))))

De maimuta este creerul tau (de Larisa)

Pina acum a-u condus Moldova maimutele! In fata lui Dumnezeu Onoje este un om si un cetatean cit si tine, dar, eu a-m indoeli ca tu esti om, daca vorbesti de o persoana de culoare ca este maimuta. De maimuta este creerul tau.

17:32, 19 Februarie 2012

corjova (de viorel )

traiasca voronin si PCRM unicii patrioti ai moldovei mult au mai facut pentru tara noastra trebue sa le pupati picioarele da sa nui graiti de rau dracilor,cu stima pentru PCRM viorel poalelungi.corjova criuleni.

RASSM (de racsor)

Mai Viorel, dar poate vi-l luati pe Voronin acasa si luptati pentru refacerea RASSM. Acolo locuiesc moldovenii antiromani ca tine. Iar in dreapta Nistrului locuiesc moldoveni -romani ca si in dreapta Prutului. Voi cei de peste Nistru nicicand nu ati tinut la tara , sunteti niste vantura vant raschirati in patru zari. Asa ca ne lasati in pace cu rusii si comunistul vostru Voronin.

17:32, 19 Februarie 2012

rasism (de voldemar)

sa fiu in locul lui John Onoje as cere scuze oficiale din partea lui vORONIN....

Voronin criminal (de Larisa)

Daca as fi in locul lui Onoje l-as scuipa pe Voronin on ochi.

19:22, 19 Februarie 2012

Negru (de Victor)

Negrul care zice banditul de Voronin ca sa coborit din copac are mai multa minte decit Voronin. Voronin este un descreierat pentru care noi toti sintem "bidla" asa ne numeste pe din dos , in fata se teme sa spuna ceva de rau pentru ca e un fricos si las.

PENTRU IMBICIDUL VOROSCA (de FIU DE DAC)

Din copac, a coborit si sa inrosit prietenul tau, u. rosca. Si acum iuda conteaza pe PILAT.

19:31, 19 Februarie 2012

voronin (de skidonuta)

Nivelul de inteligenta a lui voronin se cunoaste dupa continutul declaratiilor facute de el.Cu parere de rau el nu-si da seama ca acest "negru"cum il numeste el ,poate sa-l dea in judecata pentru discriminare.Si sant ferm convins ca omul o va face.

PORC KOMUNIST (de APOCALIPSA)

DOM. ONOJE, va rugam foarte frumos sa da-ti porcul acesta in judecata, daca nu cunoaste notiunea, om de culoare, poate macar la batrinete va inteleje cit de prost este.

19:47, 19 Februarie 2012

m (de m)

Pentru ce a luptat Stefan cel mare, pentru Onoje al vostru?

19:57, 19 Februarie 2012

bravo (de patriot)

dap a mai ramas maimutele sa devina conducatori de tara pe aici si punctum :))))))

maimuta esti tu (de ZeeZee)

Ba maimuta esti tu....

20:01, 19 Februarie 2012

Bine ar fi ca Onoje sa-l dea in judecata p/u astfel de cuvinte....Onoje noi te sustinem..... (de $teluta)

Bine ar fi ca Onoje sa-l dea in judecata p/u astfel de cuvinte....Onoje noi te sustinem.....

PENTRU UN BANCROT (de OBAMA)

DOM. Onoje, in judecata cu el, peste noapte o sa devii millionar. In engleza raspunsul ar suna"KISS MY BLACK ASS!!! Comii, numai la asa ceva sunt buni.

20:58, 19 Februarie 2012

Foarte rusinos din partea lui cioara voronin (de printre altele)

foarte rusinos din partea lui voroninPe durata primului mandat prezidential al lui Vladimir Voronin, feciorul acestuia si persoane din anturajul sau au preluat controlul asupra celor mai profitabile domenii ale businessului: financiar-bancar, energetic, constructii, industria zaharului si a alcoolului. Averea lui Vladimir si Oleg Voronin a crescut in citiva ani, prin mijloace necinstite, cu zeci de milioane de dolari. Patru ani la rind, presa din R. Moldova, dar si cea din strainatate a publicat numeroase investigatii ce dezvaluiau afacerile feciorului presedintelui, dobindite prin trafic de influenta si chiar prin santaj.

VERNI KAPUSTU PO HAROSEMU (de PUTIN)

E timpul de procedat cu el si feciorasul, cum sa procedat in transnistria cu prietenul sau tov. Smirnov si feciorasul sau. Drept ca acela e mai destept, SEL NA DNO. Unicul ce doresc familiei de succes, cum au facut banii peste noapte asa si sai pearda peste noapte.

21:50, 19 Februarie 2012

corjova (de viorel )

traiasca voronin si PCRM unicii patrioti ai moldovei mult au mai facut pentru tara noastra trebue sa le pupati picioarele da sa nui graiti de rau dracilor,cu stima pentru PCRM viorel poalelungi.corjova criuleni.

voronin (de lilian)

de banii de care dispune volodea voronin si feciorul sau pot sa fiu si eu patriot...

21:56, 19 Februarie 2012

m (de m)

Pentru ce a luptat Stefan cel mare, pentru Onoje al vostru?

aşa (de hronos)

Ştefan cel Mare a luptat pentru comunism (descoperire de stepaniuc şi dordon).Prin urmare voronca e urmaşul adevărat al domnitorului.

22:40, 19 Februarie 2012

rasizm (de de aura)

dar cine io dat lui voe sa injoseasca aceasta persoana?nu are importanta cinei el si ce culoare are..este o personalitate ca orcine..rusine

23:47, 19 Februarie 2012

anti-nigger (de rasist roman)

mai bine rus si rasist decat roman frate cu negrii. Ma intreb ce patriot e onoje daca si-a parasit patria si s-a aciuat in Moldova si face gat aici. s-a documentat cineva cine a fost onoje la bastina? Apropo, tarile central-africane au un nivel de trai "foarte inalt" cred ca toate persoanele pro-onoje viseaza la asa trai. cei care il sustin pe asa-numitul patriot ar trebui sa faca o plimbare pe jos prin ghetourile din republica sud-africana sunt convins ca nu vor mai fi asa toleranti cu negrii.

12:54, 20 Februarie 2012

jos alianta (de luka)

cui nui place in moldova, este alta tara Romania,v-ati dus daca nu va place.alianta sunt toti romani,sub conducerea lui Basescu.BRAVO VORONIN TOTI ROMANII AFARA DE LA CONDUCERE AU SATURAT LUMEA!

sa maturam gunoiul comunist (de Sofia)

da tu esti LUMEA, rahatule? esti un nimeni si nu reprezinti lumea ... mancurt imputit si nespalat, gunoi reciclabil

12:57, 20 Februarie 2012

onge ESTE UN GOMIC DIN ECHIPA LUI GHIMPLER AFLAT IN TABARA OAIEI DE PAVLICENCO ! (de vlada)

TIGAN RAPANOS CE ESTI TU ONGE...!

gunoiul comunist incepe a se descompune ... (de clara)

gunoiule ce esti ...

13:07, 20 Februarie 2012

m (de m)

Pentru ce a luptat Stefan cel mare, pentru Onoje al vostru?

idiotism maldavnesc (de Sofia )

nu porcule, pentru voronin a luptat, de unde ai aparut mizerie ... ma mira faptul ca toaoe canaliile au acces la internet... Ce legatura ale aici S cel M .. cu cazul dat, degradatule mintal? Lasati-l pe S cel M in pace sa se odihneasca la locul lui ... pentru cine a luptat a fost datoria lui de voievod,principe valah , dar te asigur ca nu a luptat pentru asa mizerii comuniste ca tine ...

13:28, 20 Februarie 2012

m (de m)

Pentru ce a luptat Stefan cel mare, pentru Onoje al vostru?

la zi (de ff)

Stefan a luptat pentru tara si popor asa cum a luptat verisorul lui Vlad Tepes domnitorul Tarii Romanesti -pentru tara si popor si dupa secole lumea a inteles ca sintem acela neam,vorbim aceias limba in care sint 5 dialecte ,avem aceias istorie -provenim de la getodacii romanizati s.a.m.d.,dar zombii ,prostimea si betivanii din piata si din alte parti de unde sa stie ca ei nici creer nu au !!!si e rusine ca un om de culoare care a venit aici si a primit cetatenia tarii a inteles unde e problema si doreste sa dea o mina de ajutor prostilor sa scape de mafia comunista si de rosca tradatorul ,dar prostimea si betivanii si asta nu inteleg !!!!!jos zombii si tradatorii !!!jos mancurtii si iudele !!!!!

14:22, 20 Februarie 2012

adevarat (de ggg)

Voronin are perfecta dreptate

porcul de voronin (de ssorin)

voronin este un gunoi in tara noastra .............pe cind Onoj care e strain tine la neamul romanesc mai mult decit un ,moldovan,,

15:39, 20 Februarie 2012

porcul de voronin (de ssorin)

voronin este un gunoi in tara noastra .............pe cind Onoj care e strain tine la neamul romanesc mai mult decit un ,moldovan,,

!!1 (de valera)

Voronin a incalat prevederile Constitutiei (art.16) care presupune ca toti cetatenii sint egali fara de deosebire de rasa,culoare etc....Hitler 2 ..ar trebui ca Voronin sa isi ceara scuze oficial in fata lui John.asta e parerea mea

15:50, 20 Februarie 2012

VORONI SI CUCCIA (de !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Cuccia care spunia, ca are mama si tata cucce, dar el este rus.La mine parintii sint moldoveni, dar eu riUsul Voronin

17:13, 20 Februarie 2012

satana (de de mine)

voronin tare prost mai esti nici nu te duce capu sa voresti , mult rau ai mai facut o sa vie vremea si o sa raspunzi pentru tot satana necurata...

17:25, 20 Februarie 2012

Bravo Voronin (de 123)

a mai ramas ka sa vina negrii in Moldova sa ne faca ordine. Un monitoi care nu se spala si care nu poate vinde macar un ziar pe zi la piata centrala. Hai sa le dam drepturi arabilor, negrilor si la toate prostiile de peste hotare, da noi sa plecam din tara. Din Franta statul a inceput sa-i duca inapoi, da noi le dam drepturi.Fuu.

la zi (de fff)

comentaruil tau pute a comunist imputit si zombi !!!mancurt si prostalan ce esti care irosesti aierul degeaba !!!

17:31, 20 Februarie 2012

m (de u) (de qr)

acei care il urasc pe Voronin ,sunt rudele lui maimuta africana

la zi (de ffff)

daca ai fi destept omenirea isi are pornire de pe continentul african si daca ai fi intelept ai avea alta parere despre oameni asa ca lumea intelege ca esti un zombi si un mancurt care numai hamaie si sta ca puricul dupa comp si latra a prost !!!oameni ca acest om de culoare au luptat si au capatat independenta popoarelor lor si acu traiesc bine acele popoare dar voi lingai si vinzatori de tara habar nu avei cine o sa fie stranepotii vostri -alcoolici ,drogati,sau robil la palatele comunistilor !!!!ca comilor la trebuiesc multi si prosti asa cum lea spus lenin ca mai usor conduci pe cei saraci si prosti !!!jos prostii si taradatorii care se vind pentru o suta de grame de vodka !!!!!

17:48, 20 Februarie 2012

fara gram de intelect, animal curat este voronin (de uitati fata curata a acestui comunist degradat)

voronin coborit la nivelul plintusului, degradat complet, acesta va condus mai oamenilor care lati votat, bolnav total mintal.este tovarasul ocupant voronin si saica sa de mincinosi..

17:51, 20 Februarie 2012

dar voi de culoare rosie, veniti din campuciea comunista criminala (de tovaras voronin ,dar oleg voronin ce culoare are?? mi se pare pestritata culoare aveti acolo, mai ales la mate..)

degradat total este vorona..

20:31, 20 Februarie 2012

anti-nigger (de rasist roman)

mai bine rus si rasist decat roman frate cu negrii. Ma intreb ce patriot e onoje daca si-a parasit patria si s-a aciuat in Moldova si face gat aici. s-a documentat cineva cine a fost onoje la bastina? Apropo, tarile central-africane au un nivel de trai "foarte inalt" cred ca toate persoanele pro-onoje viseaza la asa trai. cei care il sustin pe asa-numitul patriot ar trebui sa faca o plimbare pe jos prin ghetourile din republica sud-africana sunt convins ca nu vor mai fi asa toleranti cu negrii.

voronin la duba (de anticomunist)

cu acel succes poti sa-i intrebi pe rusii care si-au parasit patria si ne invata in ce limba sa vorbim ....

13:40, 22 Februarie 2012

bravo (de patriot)

dap a mai ramas maimutele sa devina conducatori de tara pe aici si punctum :))))))

))))))))) (de ))))))))

glumesti nu,cu 2 generatii in urma au venit russi fix ca negrii...si t zici ca e bravo dute si invata istoria,ca russi tot au venit ca turistii MAIMUTZO ce esti

22:45, 18 Iunie 2012

069109555 (de Anna)

Domnule Dorin Chirtoaca Sint foarte bucuroasa si demna de asa primar din neamul nostru romin Insa se vede ca nu va placut familia mi-a Buzichevici Ana Si de atit da-ti indicatii Judecatorilor de la Curtea de Apel Chisinau de a Hotari judecatile cum comanda Dorin Chirtoaca la data de 15 .03.2010 pe locuinta mi-a de pe str.Armeneasca 12 a cazut un copac,In urma caruia a fost darimat tot acoperisul.paretii au crapat/timp de 2 ani ploua in apartamen,sint nevoita sa traesc cu noram-ea si fecorul cu doi copii impreuna.Fiindca apartamentul este avariat Insa Domnule Chirtoca ai influenta asupra tuturor judecatorilor si a Lidiei Bulgac tot ,care cred ca nu m-ai printrun singur sunet a fost luata incheerea ,pentru a ma purta pe drumuri Eu de la inceput m-am adresat la Primarie pentru ajutorul de a-mi repara locuinta.Insa foarte brutal m-au primit toti la care m-am adresat,spunindumi adsresativa la Judecata,fiindca toti stiu ca al lor Dorin judecatile le chistiga Domnule Chirtoaca daca sinteti crestin ajutatima s-ami repar apartamentul ,eu nu sint cu nimic vinovata ca a cazut acest copac Nu am avut nevoie de a imbla prin judecati Dar din pricina ca Spatiile Verzi nu la timp a taiat copacul ,fiindca in ziua cea nu a fost vint ,eu am ramas pe dremuri Sincer tot timpul v-am sustinut si ma mindresc asa tinar dar se descurca cu tot Chisinaul Dar acum incepeti a suna si intelege cu judecatorii Eu sint pensionara am sasezeci de ani.aici m-am nascut si paruntii si bunicile mele tot sint rominci Cred ca ve-ti citi scrisoarea mi-a si ati sunaua pe Lidia Bulgac din nou de a duce confirm legilor dosarul meu, Fiindca functia vine si poate si chindva sa se duca,dar nu ar trebui ca sa influintati judecatorii,care la rindul sau tot pot av-ia nevoi de D-ra de a primi o autorizare de constructie S-au la noi functioneaza deschis numai coruptia Domnule Chirtoaca acum rog ajutorul care nu mi-lati acordat ni-ci doi ani in urma m-ati futbolit la judecata,acum lucreaza coruptia,Credeti ca eu trebue sa ramin cu casa avariata,atunci reparatio singuri,sint de acord,in caz contrar eu atunci oi avea de Chistigat la CEDO Rusine,rusine,r usine la RM. Cu mult respect