25.10.2019
Andrei Nastase l-a acuzat pe Ion Ceban ca a luat 50 de mii de euro ca sa-si retraga oamenii care protestau la o constructie nefinalizata. Ion Ceban: "Un ministru nu poate fi barfitor" - VIDEO
Andrei Nastase l-a acuzat pe Ion Ceban ca a luat 50 de mii de euro ca sa-si retraga oamenii care protestau la o constructie nefinalizata. In replica, Ion Ceban i-a spus ca un ministru nu are dreptul sa barfeasca. Declaratiile au fost facute in cadrul dezbaterilor electorale de la PRO TV.

Andrei NASTASE, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Oamenii stiu foarte bine cat ati zgaltait gardurile in acest oras, pana cand se mai ducea un coleg de-a dumneavoastra si spunea ca nu este suficient si este nevoie de 50 de mii de euro. Nu umblati cu trucuri ieftine. De ce imediat dupa ce ati pierdut alegerile, Igor Dodon a declarat ca trebuie scoase suburbiile din orasul Chisinau? Care este garantia ca dvs. venind la Chisinau nu veti face demersuri ca aceste suburbii sa fie scoase.

E plin internetul cu o inregistrare in care un coleg de-al lui Ion Ceban spune ca e nevoie de 50 de mii de euro pentru a inceta protestele, dar nu despre asta am venit sa vorbim aici, am venit sa vorbim despre grijile si nevoile orasului, despre cei 50 de mii de euro sau de alte lucruri ilicite trebuie sa se ocupe procuratura si alte institurii."

Ion CEBAN, CANDIDATUL PSRM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Domnule Nastase, in calitate de ce ati activat in ultimele 4 luni de zile? Un ministru nu poate fi barfitor, daca exista vreo proba elocventa la ceea ce spuneti dvs, trebuia sa intentati, sa investigati si sa trimiteti acolo unde aceste lucruri trebuie sa fie investigate. Cate constructii dvs ati oprit in Chisinau?"

Andrei NASTASE, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Imi pierd timpul, ati vazut foarte bine cum am urcat pe buldozer si probabil as fi venit si peste voi si peste Plahotniuc, daca nu ati fi anulat alegerile. De ce un an de zile, orasul nostru nu a fost gestionat, de ce parcarile au ramas la acelasi numar. Eu am fost la MAI si in 4 luni de zile am facut 2 parcari si 2 proiecte de benzi ireversibile care functioneaza foarte bine si care vor fi multiplicate in momentul in care voi ajunge primar."

Ion CEBAN, CANDIDATUL PSRM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Un ministru nu are dreptul sa barfeasca, daca are probe atunci le pune acolo unde ele trebuie sa fie, mai mult ca are instrumentariul respectiv de investigatie."

Anterior, in presa a aparut o inregistrare audio postata de activistul Fiodor Ghelici in care cineva cerea bani de la proprietarul unei constructii nefinalizate pentru a se renunta la niste proteste. Din acea inregistrare, ar reiesi ca respectiva persoana ar fi un intermediar intre proprietarul constuctiei si Ion Ceban.


Articole din aceeasi categorie