24.10.2019
Ceban, catre Nastase: "De ce ati decis sa ma murdariti asa in aceasta campanie, m-ati invinuit de toate relele. Va amintesc ca am semnat un acord in care ne-am inteles ca nu o sa ne denigram. " Ce spune Andrei Nastase
Ion Ceban il acuza pe Andrei Nastase ca a recurs la denigrare in toata campania electorala, pentru ca nu are un program concret despre care ar putea sa vorbeasca. In replica, candidatul blocului ACUM i-a spus ca socialistii sunt complici "la mafia imobiliara." Declaratiile au fost facute in cadrul dezbaterilor electorale de la PRO TV.

Ion CEBAN, CANDIDATUL PSRM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "De ce ati decis sa ma murdariti asa in aceasta campanie, m-ati invinuit de toate relele."

Andrei NASTASE, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Este un truc, Ceban apeleaza la tot felul de troli si la presa pe care o controleaza. Sunt trucuri ieftine si eu nu vreau sa raspund. Amintiti-va ce au facut socialistii impreuna cu democratii? Ce ati facut la consiliul municipal? Creati cvorum si votati pentru mafia imobiliara. Socialistii s-au facut complice la mafia imobiliara. Este simplu."

Ion CEBAN, CANDIDATUL PSRM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Ati ales astfel de strategii pentru ca nu aveti un program concret. Va amintesc ca am semnat un acord in care ne-am intelees ca nu o sa ne denigram."

Andrei NASTASE, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "E plin internetul cu o inregistrare in care un coleg de-al lui Ion Ceban spune ca e nevoie de 50 de mii de euro ca sa inceteze protestele pentru o constructie ilegala."

Ion CEBAN, CANDIDATUL PSRM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Un ministru nu poate fi un barfitor. Daca aveti probe, acest lucru trebuie examinat."

Andrei NASTASE, CANDIDATUL BLOCULUI ACUM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Imi pierd timpul. Noi vorbim despre nevoile oamenilor. De ce pana acum nu am avut amenajate strazile, la MAI in 4 luni de zile am facut 2 parcari si doua proiecte de banzi ireversibile, care functioneaza foarte bine."

Ion CEBAN, CANDIDATUL PSRM LA FUNCTIA DE PRIMAR AL CAPITALEI: "Repet, un ministru nu are dreptul sa barfeasca."

Acordul de colaborare intre Blocul ACUM si Partidul Socialistilor, care include si un pact de neagresiune intre cele doua parti, pe perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 20 septembrie, a fost semnat la inceputul lunii septembrie.

Articole din aceeasi categorie