Electorala 2014
Aplicatia perfecta de lifestyle in Moldova
23:05, 6 Martie 2013
, PRO TV

"Demiterea Guvernului a dat startul campaniei electorale, iar pana in vara in tara vor fi alegeri anticipate"


"Demiterea Guvernului a dat startul campaniei electorale, iar pana in vara in tara vor fi alegeri anticipate"
Demiterea Guvernului a dat startul campaniei electorale, iar pana in vara in tara vor fi alegeri anticipate. Este concluzia fostului premier Ion Sturza, expusa aseara in editia speciala a emisiunii In Profunzime.

 

Reprezentantii PL si PD au reiterat ca isi doresc un nou Executiv fara Vlad Filat, in timp ce vicepresedintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, afirma ca partidul va hotari singur pe cine va propune la aceasta functie.

Alte ştiri despre: ion sturza, in profunzime, guvern,

Comentarii
Opiniile exprimate pe acest site nu coincid neapărat cu opinia Pro TV Chişinău. Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile comentarii. Administraţia site-lui nu cenzurează mesajele, dar va scoate comentariile care conţin cuvinte obscene.

00:18, 7 Martie 2013

IARTAI DOAMNE CACI NU STIU CE FAC ... (de ILIK)

... SA VEDEM CINE DIN ACTUALII *** VOR TRECE IN VIITORUL PARLAMENT !? GHIMPU CRED CA RAMINE AFARA !!!

00:30, 7 Martie 2013

... (de ...)

start companiei electorale?...nu-nu. ...innainte la placinte....muuuuuuu u!!....si dpa electorale, ce....voi ce credeti ca o sa luati in doua ori mai mult decat aveti acuma?.....voi nu aveti atita orez in toata moldova sa cumparati cetatenii atit de mult ca ei sa va dubleze cifrele....si nu mai aveti resultate,nici o promisiune realizata, cetatenii nu simt ca traiesc mai bine, si pe deasupra meregeti dupa un scandal mare....cred procentele la toate partide vor fi cu mult mai mici dechat acuma, dar acuma ele sint si mai mici decat dupa alegeri precedente, si acelea nu ajungeau .......invatati sa numarati, nu tiriiti numai sacii cu orez....mai faceti eforturi si ghinditi-va un pic la combinatii posibile dupa alegeri...cred ca nu aveti iesire decat sa evitati alegeri, care or duce la noi alegeri repetate fiind ca procent nu va fi posibil deschis pentru guvernare

07:38, 7 Martie 2013

grebla (de Petru)

Nutrebuie sa kalkam pe grebla,De kite ati kalkat tot pe dinsa veti kalka ka fruntile voastre sint din lemn de stejar.Grebla este instrumentul parlamentului si trebuie de pusa la intrare la usa.Kredka va dati seama pentu ce.In fiekare zi kite 101 palituri in frunte si poate vi se vor lumina mintile.

08:10, 7 Martie 2013

corect (de corect)

De mafia lui Plahatniuc cu papusele sale Lupu si Ghimpu numai prin alegeri anticipate se poate de scapat. Au pus laba pe toate intreprinderile de stat si le falimenteaza si peste tot Victoria bank

08:20, 7 Martie 2013

EU NU CRED (de AND R)

NU CRED IN PROROCISMUL LUI STURZA , MAI DEGRABA SIAMANA A ZVONURI CU TEMEI FALS ...PD E VINOVATUL IN TOATA TRADARIA TARII CU DIMA DIACOV .... PE TIMP DE CRIZA PE BANI MARI AU JUCAT DUPA MUZICA KREMLINULUI ......CINE NU DORESTE CA RM SA SE ALATURE LA UE ......RUSIA IMPRIUL RAULUI SI A SARACIEI , DAR CU RUSII CINE E INTERMEDIAR ?????? LUPU , DIACOV , SELIN , DODON , VORONIN ACEI CARE ASTIAPTA DISTRUJERIA AIE ......DAR NU VA FI ASA , CIAR DACA SI STURZA E IN EROARIA FALSA .....

08:43, 7 Martie 2013

PROSTII CU VIRGULA LA INCEPUT (de JAC)

STURZA AI FUMAT ETNO BOTANICE DA ????? NU FUMA DL. STURZA , MAI BINE BIRFITI IN FAVOARIA RM , POATE VRETI SA INTOARCETI MLN . INAPOI STATULUI ?/ AR FI UN JEST BUN .