Electorala 2014
Aplicatia perfecta de lifestyle in Moldova
17:43, 6 Noiembrie 2012
, PRO TV

Donciu: N-am nimic de ascuns, casa mea va figura in declaratia de avere


Donciu: N-am nimic de ascuns, casa mea va figura in declaratia de avere
Nu am nimic de ascuns, casa mea va figura in declaratia de avere si am ridicat-o in perioada in care eram avocat. Declaratia a fost facuta aseara, la emisiunea InProfunzime, de catre presedintele comisiei nationale de integritate, Anatolie Donciu.

 

La randul sau, fostul membru al comisiei, care a demisionat recent, Cristina Cojocaru, spune ca o comisie speciala ar fi trebuit sa investigheze cazul lui Donciu, iar CNI ar fi un organ influentat politic.

Alte ştiri despre:

Comentarii
Opiniile exprimate pe acest site nu coincid neapărat cu opinia Pro TV Chişinău. Utilizatorii sunt responsabili pentru propriile comentarii. Administraţia site-lui nu cenzurează mesajele, dar va scoate comentariile care conţin cuvinte obscene.

18:38, 6 Noiembrie 2012

asta eu (de numai hotzi in moldova)

Mii sila de asha potlogari, acum spune ca o va include. in inchisoare lepra sa stea . nu mai am oki sai suport dja, ma bucur ca a plecat de acolo. tzara hotilor shi a banditzilor. la gunoi cu el.

21:00, 6 Noiembrie 2012

pt dl KONCIU (de Uri)

Sunteți doar unul dintri mulțimea de profitori care mint cu nerușinare, pe protv (http://m.protv.md/s tiri/economie/meseri ile-care-dau-cei-mai -multi-psihopati-si- joburile-de-la-polul .html, avocații sunt doar pe locul doi în lista profesiilor care dau cei maulți psihopați, care sunt caracterizați inclusiv prin ”absenta constiintei si a vinei, egocentrism, inclinatie spre manipulare si un stil de viata parazitar.” Referitor la manipulare, aveți cărțile în mâini, puteți deci preyenta societății civile declarațiile pe venit ar confirma veniturile Dvs. fabuloase?! Sunt sigur că nu aveți veniturile declarate, rpin urmare sunteți din tagma profitorilor, care au avut drept îndeletnicire o îmbogățire și evazionism fiscal perpetuu! Cojocaru a vorbit la subiect, iar dacă ia fost acordat acest credit de încredere, auziți-o și verificați la rece veniturile dlui DONCIU. A fost de fapt o vorbă în vând, deoarece în țara nu a minunilor, cum iubesc mulți să se exprime, de fapt suntem, și aici tare mă doare, o ȚARĂ A NI-MĂ-NUI și nimeni vrea să știe de ea!!! O-O-O-O-O-F, VORBA ”CLASICULUI Tănase” NICI PRIETENII NU ȘTIU DE CE...

00:58, 7 Noiembrie 2012

scriti ceia ce nu stiti (de mii scirba de voi)

Mii sila sa citesc aceasta daca nu cunoasteti nici nu scritii mia fost profesor si ii o persoana bravo da a comis o greseala ca nu a declarat averea si nu a inregistrat casa la cadastru .....stiti sa judecati negativ numai ce a luat de la voi din buzunari a muncit are o reputatie foarte bunasi e foarte stimat sa nu fi fos asa nu era sa fi fost inaintat la o astfel de functieeee uitativa la voiiiiii